Žmonių kraują geriantis vampyras Andreasas: mistinis susitikimas su Drakula pakeitė jo gyvenimą

Rumunija, garsėjanti istorijomis apie Drakulą, iš tiesų turi savo vampyrą. Tai – vaikinas, retkarčiais miegantis karste ir geriantis kraują, vardu Andreasas Bathory. Sapnas, kurio metu jį aplankė neįprastas svečias, pakeitė vyro gyvenimą ir paskatino pagaliau ryžtis tapti tuo, kuo seniai norėjo, – kitų kraują geriančiu, su dvasiomis bendraujančiu vampyru.

 

Vampyrų lordu save vadinantis vaikinas teigia esantis tikrasis vampyras, besilaikantis prieš kelis šimtus metų galiojusių tradicijų. „Nemanau, kad kraujo gėrimas, ką vampyrais save laikantys žmonės darydavo ir prieš 600 metų, turėtų būti laikomas kažkokiu fetišu. Aš stengiuosi atsiriboti nuo šiuolaikinių, internete besireiškiančių vampyrų bendruomenės, nes man svarbios tradicijos, o jiems rūpi tik seksualiniai dalykai, nesuderinami su gamta, sakė Andreasas.

 

Tikrasis vampyras nejaučia malonumo siekdamas lytinio pasitenkinimo, kraują paversdamas fetišu

 

Rumunas tikina, kad jo gyvenimas visiems laikams pasikeitė po to, kai sapne jam apsireiškė pats Vladas Cepešas – asmuo, pagarsėjęs žiauriomis jam nepaklususiems žmonėms vykdytomis bausmėmis, tokiomis kaip odos nulupimas, sudeginimas ar suluošinimas, kitų vadinamas Drakula.

 

„Prieš ketverius metus išvydau jį savo sapne. Jis stovėjo tamsiame kambaryje ir kvietė mane, savo sūnų, pas save. Netikiu esantis jo palikuonis, tačiau žinau, kad jis pasirinko mane tam, kad ir toliau skleisčiau jo žinią pasaulyje ir tęsčiau jo pradėtas tradicijas. Po tos nakties į vietą, kurioje buvo nužudytas garsus Rumuniją prieš kelis šimtmečius valdęs ir sapne pasirodęs vyras, atnešiau auką. Jis man pasakė, kad dabar mano gyvenimas labai pasikeis. Taip ir buvo“, – sakė Andreasas.

 

Vaikinas neseniai buvo išrinktas „Ordo Dracul“ vampyrų sąlėkio – žmonių grupės, susibūrusios, kai Drakula 1476-aisiais buvo nužudytas, – vadu. Kaip pasakojo Andreasas, egzistuoja žmonių, save vadinančių juodosiomis gulbėmis, grupė, kurios nariai savo noru dovanoja kraują. Be to, nei Andreasas, nei kiti vampyrai, propaguojantys tokias pat tradicijas, neturi prašyti donorų kraujo, kadangi jie patys susiranda tuos, kuriems to kraujo reikia.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vaikinas pabrėžia, kad gerdamas kraują jis, kaip ir kiti, labai rizikuoja. „Mes maitinamės tik patikrintų donorų krauju. Galite tik įsivaizduoti, kiek žmonių, vos tik sužinoję, kad esu vampyras, nori būti mano „aukomis“. Vieni tai daro vedami smalsumo, kiti taip nori patenkinti savo erotines fantazijas. Prieš gerdami mes įsitikiname, ar donorų kraujas yra sveikas“, – pasakojo Andreasas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Psichologu ir mados dizaineriu dirbantis vaikinas taip pat atskleidė neretai naktis leidžiantis tikrame karste. Į jį jis gulasi tada, kai nori pabendrauti su mirusiųjų sielomis arba pamedituoti.

 

Vaikinas pridūrė, kad, kaip ir daugelis kitų neįprastai atrodančių ir kitaip gyvenančių žmonių, jis sulaukė labai daug kritikos. „Taip, kasdien socialinėje erdvėje sulaukiu žinučių iš žmonių, kurie, mano nuomone, man pavydi, – pasakojo vampyras. – Jei kas nors prieš dešimtmetį man būtų pasakęs, kad tapsiu kraują geriančiu vampyru, netikėčiau. Jei būtumėte susidūrę su tokiomis pat stipriomis jėgomis, kaip teko man, suprastumėte mano gyvenimo būdą.“

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Viktoria

Man seip taip pat patinka istoria apie vlada drakula beto jis tikras buvo

Mantas

Aš irgi kartais geriu kraują. Ir kas čia tokio

Martynas

kažkoks lopas tu gal???

trollolol

Nu va bl, o as visa gyvenima kazkokius cepelinus per sventes edziau. Tai kaip dabar man jaustis? Ka i tai tvarteliniai kirmeliuoti kancervai pasakys?

Taip pat skaitykite