Testas: išsirinkite vieną angelą ir sužinokite, kaip jums elgtis artimiausiu metu

Šis testas nepretenduoja į mokslinius, tačiau jis labai dažnai pasako tikslių dalykų apie žmogų. Pasikliaukite savo intuicija, atsipalaiduokite ir nesusimąstydami išsirinkite vieną angelą, kuris jums artimiausias. Skaitykite atsakymą apie save:

 

Nr. 1

 

Apie tokius kaip jūs sakoma: tyli kiaulė gilią šaknį knisa. Esate ramus kaip žaltys. Jūsų filosofinio požiūrio į gyvenimą galima tik pavydėti. Ir kaip jums pavyksta išsaugoti ramybę ir harmoniją, kai aplinkui sparčiu tempu verda gyvenimas? Jums patinka reguliariai pabūti vienumoje su savimi. Beprotiški vakarėliai – ne jums! Dideles ir triukšmingas kompanijas iškeičiate į siaurą artimų draugų ratą. Jūsų laukia santūrus ir užtikrintas gyvenimas. Kad ir kur jūs eitumėte, ką darytumėte, visada išsaugote pusiausvyrą, kiekvienas jūsų žingsnis iš anksto apskaičiuotas.

 

Jums patartina prisiminti: jūsų gyvenimas yra tik vienas. Galbūt iš tikrųjų vertėtų suteikti jam daugiau judėjimo ir spalvų? Juk žinote, kad stovintis vanduo greitai pavirsta liūnu.

 

Nr. 2

 

Jūsų pasirinkimas byloja apie tai, kad sąmoningai ar nesąmoningai renkatės asmeninį vystymąsi: ir gyvenime, ir santykiuose, ir karjeroje. Tačiau šis medalis turi ir kitą pusę: pasirinkdami aukštyn vedančius laiptus, jūs pasmerkiate save sunkiam keliui, kuris pareikalaus daug pastangų ir energijos. Sėkmės kaina gali būti per didelė. Jūs mėgstate atsidurti dėmesio centre. Esate ambicingas ir net šiek tiek garbėtroška. Tuo pat metu tikitės, kad likimas atneš jums dovanų ant lėkštelės. Taip lengvai nieko negausite, teks ugdyti kantrybę ir sunkiai triūsti, kol ką nors pasieksite.

 

Mokykitės džiaugtis kiekvienu smulkiu laimėjimu, įveiktu etapu, o ne susikoncentruoti į tolimą tikslą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nr. 3

 

Esate išskirtinė asmenybė. Toks pasirinkimas būdingas avantiūristams ir žmonėms, kurie nebijo rizikuoti, kartais net visai be reikalo. Jeigu jūs patys nesumažinsite savo įkarščio, tai gyvenimas netrukus gali jus ataušinti apliedamas šaltu vandeniu ir nuleisdamas iš padangių ant žemės. Ateityje jūsų laukia pavojai ir nežinomybė.

 

Rizikuodami savo gyvybe jūs net nežinote, ar ta rizika pasiteisins. Nepaisant dažnos nepateisinamos rizikos, jūs jaučiatės saugiai kaip Dievo užantyje. Tikriausiai jus globoja angelas sargas. Nepiktinkite jo savo lengvabūdiškais poelgiais!

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite