Pasirinkite sparnus ir gaukite žinutę iš Archangelo!

Mums visiems reikia pagalbos ir paramos visą mūsų gyvenimą. Kai kurie gauna pagalbos iš savo šeimos, draugų, artimų žmonių ir pan. Tačiau daugelis tiki dvasiniais pagalbininkais – angelais. Archangelai yra angelai, kurie ieško ir nukreipia jus į teisingą kelią. Todėl jie laikomi labai stipriomis dvasinėmis būtybėmis, esančiomis dangaus hierarchijos viršuje. Jie mus veda per sudėtingas gyvenimo situacijas.

 

Pasirinkite sparnus ir gaukite pranešimą nuo vieno iš 4 Archangelų!

 

1. „Archangelas Rafaelis“

 

Žinoma, kad jis turi “gydomųjų savybių”, padeda žmonėms, kuriems reikia gydymo. Naudojant ar dėvint levandą bei anišą, galėsite su juo susisiekti. Su juo susijusios violetinė ir geltona spalva. Šios spalvos pritraukia Archangelą Rafaelį.

 

2. „Archangelas Mykolas“

 

Jis dar žinomas kaip “Raštas”. Jei noriai teikiate paslaugas žmonėms ir gyvūnams arba tiems, kuriems reikia pagalbos, Archangelo Mykolas visada bus su jumis. Kiekvienam, kuris auga ir vystosi, skiriamas ypatingas dėmesys. Naudojant smilkalus ar pelenus, galėsite su juo susisiekti. Su juo susijusios aukso ir raudonos spalvos. Dėvėdami šių spalvų atributiką galite su juo susisiekti!

 

3. „Archangelas Gabrielius“

 

Nors jis yra ir gynėjas, jis dažniausiai vadinamas “sielos globėju”. Jis labiau skirtas vaikams ir padeda gimdymui. Jis vadovaus žmonėms, kuriems reikia pagalbos bendraujant su kitais. Jei konsultuojatės su kitais ar dalyvaujate kūrybingoje veikloje, gali būti, kad Archangelas Gabrielis jums padeda. Jazmino naudojimas padės jums su juo susisiekti. Su ja susietos yra mėlynos ir oranžinės spalvos.

 

4. „Archangelas Urielis“

 

Su juo galite susitikti tik dvasiškai. Jis suteikia psichinį aiškumą ir padeda mums rasti įvairių problemų, su kuriomis susiduriame, sprendimus. Jis taip pat nustato ryšį su protėviais. Jis tiki ramybe ir teisingumu ir siekia, kad tai įvyktų mūsų gyvenime. Su ja susietos yra rudos ir žalios spalvos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite