Pasirinkite simbolį ir gaukite svarbų pranešimą savo gyvenimui!

Kuris personažas jus labiausiai pritraukia?

 

Nr. 1

Šis pasirinkimas skatina jus pasikliauti savo vidine vadovybe ir klausytis savo intuicijos. Įvertinkite savo jautrumą ir pirmenybę teikite logikai o ne išankstiniams įspūdžiams. Dabar ne laikas klausytis kitų žmonių nuomonės. Dabar laikas praleisti laiką vieniems. Gamta padidins jūsų ryšį su visata, pavyzdžiui, malda, meditacija, joga. Norint pagerinti dabartinę gyvenimo situaciją, turite prisitaikyti prie natūralaus ritmo ir savo gyvenimo ciklų.

 

Nr. 2

Šis vaizdas rodo didelį perėjimą ir transformaciją. Jūsų dvasinis pabudimas prasidėjo. Jūs turite priimti pakeitimus ir būti pasirengę tapti geriausia jūsų versija. Patikėkite tuo, laukia stebuklinga ateitis, bet jūs turite atsisakyti senų įpročių. Pagalvokite apie savo vertybes ir pašalinkite viską, kas neatitinka jūsų svajonių. Transformacija yra neišvengiama, o jums tai tikrai permainingas laikas.

 

Nr. 3

Jums reikia kontroliuoti visus savo gyvenimo aspektus. Turėkite omenyje, kad blogi įpročiai gali atidėti jūsų svajonių įvykimą. Jums reikia laisvės ir įsipareigojimo siekimo pusiausvyros. Raskite drąsos ieškoti profesionalios pagalbos, jei to reikia. Jums nereikia visko spręsti individualiai, žmonės jums padės.

 

Nr. 4

Šis vaizdas sako jums, kad reikia atlaisvinti savo užimtą tvarkaraštį. Galbūt jūs daug dirbate, arba tiesiog paskutiniu metu jums tenka per daug įvykių. Dabar laikas poilsiui. Net dviejų dienų pakanka atkurti tavo sielą. Atsipalaiduokite, skaitykite knygą, žiūrėkite filmą. Jei jaučiatės nesaugus arba nesavas, turite išmokti nurimti, atsakymai ateis pas jus, kai neskubėsite. Palikite stresą, ir raskite savo vidinę ramybę!

 

Nr. 5

Jūsų laukia svarbus dvasinis ryšys. Tai gali būti naujas draugas. Per šiuos santykius jūs būsite mokytojas bei mokinys, o šios patirties išmintis sustiprins jūsų santykius su „Visata“.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nr. 6

Atėjo laikas atsisakyti savo priedų. Norint gauti tai, ko iš tikrųjų norite, svarbu suteikti erdvę „Visatai“, kad ji išpildytų jūsų troškimą. Atsipalaiduokite ir vertinkite tai, ką jau turite, greitu metu turėsite dar daugiau.

 

Nr. 7

Atėjo laikas vėl kreiptis į savo kūrybinę pusę, kad pagerintumėte savo gyvenimo kokybę. Atsikratykite savo rimtumo ir pabandykite nuveikti kažką įdomaus, kas galėtų jus priartinti prie svajonių išsipildymo. Galite piešti, rašyti, virti, fotografuoti, keliauti, medituoti… Naudokite savo vaizduotę ir pažiūrėkite į pasaulį vaikų akimis!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nr. 8

Jei norite išpildyti savo svajones, turite judėti į priekį. Galite išspręsti visas problemas. Su atkaklumu jūs galite įvykdyti visas savo svajones. Atkreipkite dėmesį į neigiamas mintis ir įsitikinimus, kurie įtakoja jus ir trukdo siekti savo užsibrėžtų tikslų, pamažu panaikinkite juos.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite