8 garsiojo „Vladimir Kush“ tapybos paveikslai

Vladimiras Kushas yra menininkas, įsikūręs Havajuose. Kilęs iš Rusijos, Kusho karjera jau tesiasi net keturiasdešimt metų kuriant siurrealistinius piešinius. Kushas gyvena paprastu, tačiau naudingu šūkiu. Šis devizas yra susijęs su atspindžiu pasaulio metaforos veidrodyje. Daugelis žmonių susieja metaforos sąvoką su kalba. Kushas paaiškina, kad metafora yra daugiau nei ta, kuri gali būti taikoma menui ir mūsų kasdieniame gyvenime. Savo paveiksluose Kushas tikisi, kad žiūrovas nustatys Kusho išreikštas emocijas. Kushas taip pat paaiškina, kad jo piešiniai parodo didelę jo proto dalį pasąmonėje, kurią jis tikisi, kad žiūrovas pamatys, stebėdamas visus jo paveikslus.

Kushas gimė 1965 m. Maskvoje, mokėsi Maskvos dailės institute “Суриков”. Po jo išsilavinimo Kushui buvo paskirta dvejų metų karinė tarnyba, kurioje vienas iš jo darbo pareigybių buvo paveikslų tapyba. Po karinės tarnybos, vienintelis Kusho pajamų šaltinis buvo uždarbis iš portretų Maskvos gatvėse. 1990 m. Kushas persikėlė į Los Andželą, prieš gyvenant Havajuose, kur dirbo tapytoju už Whaler kaimo muziejaus Maui. Nuo tada Kušo kūriniai pasirodė daugybėje parodų visose Jungtinėse Amerikos Valstijose. Kush taip pat atidarė dvi gražias Las Vegaso ir Lagūno paplūdimio meno galerijas.

Kushas daugiausia dirba su alyvos dažais. Jis gamina bronzines skulptūras, kurios nėra didelės apimties ir dažniausiai atvaizduojamos iš jo paveikslų. Nepaisant to, kad Kushas yra laikomas siurrealistu, Kushas mano, kad jo darbas yra “metaforiškas realizmas”.

Kushas sukūrė devynis originalus paveikslus. Žemiau esančių paveikslų pavadinimai yra tokie: Afrikos sonata, Gėlių laivo atvykimas, Pažeidimas, Srovė, Sparnuotojo laivo išplaukimas, Šeimos medis, Trys gracijos, Vėjas ir sparnuotas palydovas…

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

 

 

 

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite