Pasirinkite kristalą ir gaukite svarbų pranešimą


Pažvelkite į kristalus. Pasirinkite bet kurį. Tegul jūsų pasirinkimas bus intuityvus, jei nenorite pasirinkti tik pagal tą, kuri jums labiausiai patinka.

Dabar, galite sužinoti, ką pasirinktas akmuo sako apie tave, ir kokį pranešimą jums pateiks.

1. Turkis

Šis akmuo yra susijęs su bendravimu. Jei pasirinkote šį akmenį, tikriausiai tai reiškia, kad turite keletą sunkumų bendraujant su žmonėmis aplink jus. Pagalvokite, galbūt yra kažkas, kas jums trukdo, ir apie tai, apie ką norėtumėte kalbėti, gal kas nors jus negirdi ar nesupranta jūsų poreikių arba galbūt pastaruoju metu per daug domėjotės kieno nors nuomone apie jus.

Šis akmuo taip pat susijęs su gerklės čakra ir ausis. Jei pasireiškia gerklės skausmas, skausmą gali sukelti netyčiniai nepasitenkinimo ar nusivylimo jausmai, taip pat grubus bendravimas su kitais. Taip pat gali būti, kad jūs buvote nesuprastas.

Galbūt jūs turėtumėte skirti daugiau dėmesio šiems dalykams ir rasti būdą įveikti sunkumus.

Jei dažnai kyla ausų problemos, tai gali būti ženklas, kad jūs negalite išgirsti savo vidinio balso ir nesilaikote jo, galbūt jūs blokuojate save ir klausote aplinkinių žmonių ar galbūt turėtumėte daugiau klausytis savo intuicijos .

Paklauskite savęs: ar atsižvelgiate į savo norus ir poreikius, ar galbūt kažkas jūsų aplinkoje per daug kritiškai žiūri į jus, ar jūs gaunate daugybę neigiamų atsipliepimų savo adresu?

Kitas svarbus akmens bruožas yra tai, kad mėlyna spalva, kaip taisyklė, yra gaunama dirbtiniais priedais. Pagalvokite, ar jūs nebandote dirbtinai būti kitokiu nei esate, kad įtiktumėte kitiems žmonėms.

Galbūt jūs turėtumėte nustoti naikinti savo asmenybę iš išorinio pasaulio, ir labiau pasitikėti savo sugebėjimais ir asmenybės stipriosiomis pusėmis.

2. Žaliasis aventurinas

Žalia yra širdies čakra, esanti mažesnių ir aukštesniųjų čakrų centre, atstovaujanti pusiausvyrą, harmoniją, gijimą ir meilę. Jei pasirinkote šį akmenį, jums greičiausiai reikės daugiau dėmesio skirti savo emociniams poreikiams.

Pasirinkus šį akmenį, jums reikia dirbti, kad pasiektumėte emocinę pusiausvyrą ir šiek tiek daugiau dėmesio skirtumėte savo mylimiesiems. Kartais mes nepriimame paramos ir meilės iš aplinkinių žmonių dėl blogų praeities prisiminimų, tokiu būdu blokuojama ši čakra.

Dėl to tampa neįtikėtinai sunku būti socialiam, bendrauti, būti artimais su kitais.

Žalia yra augimo ir gijimo spalva. Gamtos praleistas laikas padės išlaikyti pusiausvyrą širdies čakroje, padės jums jaustis geriau.

Jei pasirinkote šį akmenį, jūsų pasirinkimas taip pat gali parodyti, kad turite silpną širdį ar plaučius, ir turėtumėte rūpintis savo sveikata.

3. Citrinas

Jei kalbate apie valią ir jėgą,tai šis akmuo yra saulės rezginys. Galbūt jaučiate, kad kiti žmonės turi per daug galios, ir kad turėtumėte pats kontroliuoti savo gyvenimą.

Taip pat gali būti, kad savigarbos nebuvimas neleidžia jums imtis reikalingos iniciatyvos, kai reikia priimti svarbius sprendimus gyvenime.

Susitelkite dėmesį į tai, ko norite pasiekti, ir suvokti savo sugebėjimus tapti mažiau priklausomi nuo kitų nuomonių ir greičiau judėti į savo tikslus.

Vizualizuokite savo svajones, pasiekite jas, nustatykite tikslus, kurie padės jums pasiekti savo svajones, būtinai tikėkite savimi ir savimi, imdamiesi tinkamų veiksmų.

Nepamirškite, kad klaidos yra natūralus mokymosi procesas, tai nėra blogas požymis, galite pasiekti daug daugiau, nei manote. Citrinas taip pat yra gausos simbolis, todėl jums gali tekti susidurti su sėkme, pavyzdžiui, ilgainiui trukęs finansinis planas gali būti išspręstas, galite gauti gerą dovaną.

Citrinas, leidžiate sėkmę patekti į savo gyvenimą.

Įdomūs faktai apie kristalus

1. Jei iš graikų kalbos išversite žodį “kristalas”, mes gausime žodį “ledo”. Tačiau vėliau kristalai taip pat vadinami akmens kristalais. Mokslininkai manė, kad kylant temperatūrai, uolienų kristalas ištirps, tačiau taip neįvyko. Kristalai turi dar vieną požymį: jis turi plokščias puses ir yra neįtikėtinai lygus. Tokio dalyko niekur kitur nėra.

2. Didžiausi kristalai randami dviejose Meksikos urvuose. Jie yra 10-15 metrų gylyje, ir yra skaidrūs.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ssssssss

2… But beveik tas pats

Lina

Pasirinkau citrina.Viskas atitinka.

Cnn

Perskaiciau visus, ir is visu dauguma tiko, protingo zmogaus surasyta protingai, jokios magijos.

Droniukas

Pasirinkau melina viskas tiesa

Taip pat skaitykite