Namų ir kiemo maginiai augalai ir jų savybės.


Bambukas.

Nuo seno tikima, kad bambukas yra tas augalas, kuris ne tik prišaukia namams finansinę sėkmę, įneša į namus džiaugsmo, tačiau net panaikina piktuosius kerus ir pildo norus. Šis augalas suteikia jūsų mąstymui lankstumo, plečia akiratį, padeda augti dvasiniam pasauliui, atsiskleisti užslėptiems ar iki galo neišvystytiems talentams, padeda palaikyti gerą sveikatą. Bambukas tinkamas auginti ir į depresiją linkusiems žmonėms – tikima, bambukų augintojai nesijaučia tokie „įstrigę“ depresyviose, melancholiškose būsenose. Tačiau norint, kad bambukas iš tikrųjų taptų jūsų laimės simboliu namuose, reikėtų rinktis blyškiąją draceną, dar kitaip vadinamą laimės bambuku. Rytuose svarbiu laikomas ir šio augalo kotelių skaičius – trys koteliai simbolizuoja laimę, penki – turtus, šeši – sveikatą. Net šio augalo paveikslas ar nuotrauka įneš į namus pozityvios energijos.

Bazilikas.

Į jūsų namus augdamas bazilikas įneš laimės, meilės, aistros ir sėkmės. Manoma, kad namuose auginamo baziliko lapelių įdėjus į žmogaus maistą, jame pažadinsite užmigusią aistrą. Baziliką kai kurie vadina ir puikiu antidepresantu ir net antiseptiku.

Citrinmedis.

Simbolizuoja išsivalymą, tyrumą, draugystę. Citrinos priklauso vandens stichijai, mėnulio energijai. Citrinų lapai gali būti naudojami voniose, arbatose ir valant namus – su tikslu apsivalyti ne tik fiziniame lygmenyje. Citrinos, tikima, nubaido pikto linkinčius žmones, saugo namus nuo svetimų piktų minčių, pavydo.

Jazminas.

Viso pasaulio raganų visuomet mylėtas augalas į namus pritraukia meilę ir pinigus į jūsų namus, prišaukia pranašiškus sapnus. Jazminų aliejus laikomas vienu stipriausių afrodiziakų, todėl tai puikus augalas tiems, kurie siekia pritraukti meilę į savo gyvenimą ar išsaugoti jau esamus jausmus. Jazminų ir pasiflorų arbata nuramins jūsų mintis ir leis atsipalaiduoti po sunkios dienos.

Levanda.

Sugrąžina nuotaikų pusiausvyrą, ramina. Kenčiantiems nuo nekokybiško miego ar nemigos patariama užlašinti levandų aliejaus ant savo pagalvės. Tikima, kad levanda suteikia vidinę ramybę ir padeda apsiginti nuo galvos skausmų. Taip pat manoma, kad levandų kvapas pritraukia vyriškąją lytį.

Rožės.

Pritraukia meilę, sėkmę, turi gydomosios ir apsaugančios energijos. Tačiau rožės spalva taip pat labai svarbi: balta apvalo, gydo, suteikia namams teigiamos energijos. Balta su raudona – aistra ir pasiaukojimas. Persiko spalva – ramybė, dvasingumas, draugystė. Rožinė – romantika, draugystė, švelnumas, mielumas, džiaugsmingumas. Fuksijos spalva – geismas gyvenimui, meilė sau, savo fizinio kūno priėmimas ir pamilimas. Raudona – aistringa, gili, tikra meilė.

Sausmedis.

Augalas, kuris magijoje siejamas su finansinės gerovės pritraukimu ir apsauginėmis savybėmis. Kai kurie žmonės tiki, kad nuskynus sausmedžio lapelį, jį sutrynus ir palaikius ant kaktos, sustiprėja maginės žmogaus galios. Kai kurie tvirtina, kad vien jo kvapas sustiprina intuiciją.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Šaltinis: Fb: Vajezau buria

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite