Apie amerikonus Mėnulyje

Viena iš sąmokslo teorijų teigia, jog amerikiečių Apollo 11 įgula, niekada nebuvo išsilaipinusi Mėnulyje. Teorija teigia, jog vaizdo įrašas nufilmuotas paviljone ir jame pilna visokių detalių kurios išduoda jog filmavimas vyko Žemėje. Pavyzdžiui: plazdanti vėliava (to neturėtų būti jei nėra atmosferos); nuo Mėnulio modulio nusileidimo metu nekilo dulkės (o jos juk turėtų būti); šviesos atrodo lyg kristų nuo skirtingų studijos šviestuvų; astronautai juda ne taip, kaip turėtų judėti žmonės veikiami itin mažos Mėnulio traukos; per daug ryškūs astronautų pėdsakai ir t.t. Vis dėl to šių vaizdo įrašų analizė daryta ne kartą. Ne kartą tirti ir mūsų aptarti argumentai. Taigi pateiksiu kelis kontrargumentus prieš šią teoriją: Vėliava plazda, nes jos kotas iš aliuminio, tad jį vos palietus jis pradeda judėti. Pati vėliava pakabinta ant rusiškos „Г“ raidės formos stovo. Vibruojant stovui, laisvasis vėliavos galas makaluojasi, tad susidaro vaizdas, jog ji plazda. Tokia vibracija tęsiasi gana ilgą laiką. Pėdsakai įspausti ne smėlyje kaip teigiama, šioje sąmokslo teorijoje, tiesiog Mėnulio gruntas nėra padengtas oksido plėvele ir pasižymi neįprastu sukibimu. Įrašuose aptikti ir dulkių debesėliai kylantys nuo nusileidimo modulio. Galų gale pačią transliaciją sekė sovietai ir jų duomenys patvirtino, jog transliacija sklido iš Mėnulio, be to veikė ant Mėnulio paviršiaus įtaisytas lazerinis atšvaitas.

Šaltinis: paranormaleco.blogspot.lt

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Geriausi

Geriausią “sąmokslo teoriją” girdėjau iš pačių amerikiiečių: “kadangi lunatikai konfiskavo visą video medžiagą, grįžus teko filmuoti Holivude”.

Geriausią realų paaiškinimą girdėjau iš Europiečių: “kadangi vyko demokratijos ir viešumo spektaklis, vietoje aukščiausio slaptumo vaizdų, USA pateikė opiumo liaudžiai – vaizdų iš Holivudo”.

:(

Pyktis.

Taigi pateiksiu kelis kontrargumentus prieš šią teoriją: ;DDD OHOHO!!! Tai bent argumentai ;D Nebuvo jie tam menulyje. Tuo metu vyko saltasis karas tarp USA ir SSRS. Sovietai buvo iskele sputnika. Ir tai buvo spjuvis amerikosams i veida. Jiems neliko nieko kito kaip surezisuoti sita SOU. jis puikiai pavyko. Zmones uz pinigus pasiryze belekam. O per sia “misija” pinigais buvo patepti daugybe zmogystu. Jau nekalbu apie taip vadinamus Van Aleno radiacijos ziedus! Dabar dar nera tecgnologijos juos praskrist tai kaip jie tada juos iveike??? Juk ten mirtina doze ne tik biologiniai gyvybei,bet ir technikai! O dar kokia ten tuo metu technika… Skaityti daugiau »

cortesas

žmogiuk,eik nusipirk ledų,jei tėveliai dienpinigių išrašė,nes su tavo žiniomis net šitame faxnew portale tau nėra kas veikti:Andersono pasakų prisiskaitęs nekišk savo nuomonės apie tai,ko iš tiesų nežinai :)

Pyktis.

Agyrdi kloune nejuokink tu manes ;D lek pasiskaityt NASA kuriamu pasakaiciu nes kaip suprantu tau jos patinka.
Artiste tu geriau daugiau domekis buvusiomis ir esamomis technologijomis ir pasiklausyk ka snekedavo tada ir ka dabar taip vadinami “MOKSLININKAI” gal susideliosi tuos taskus.
Tu ble t pasiziurek su kokia technika jie “uzkariavo” ta menuli. Pistel ciau per ta tavo durna kaukole,kad tie tavo “varztai” bsk susiverztu gal tada pradetum mastyti.

vikce

Tu pykti, viena diena tikrai pats nuo kazko i dantis gausi :)
Grynas utopinis laido riteris, turbut akiniuotas spoguotas 20+ metu gyvenantis pas mama ir sveriantis 45kg.

To vikce

100% toks jis ir yra :D

Taip pat skaitykite