Septynios pagrindinės taisykles, kad jūsų norai pildytųsi

Ezoterikai teigia, kad mūsų norai išsipildys, jeigu mes juos teisingai užrašysime. Reikalas tas, jog mūsų minčių, padrikai besiblaškančių galvoje, Visata nepriima kaip norų.

 

Bet jeigu jūs sugebėsite susitelkti ties savo norais ir vadovautis 7 ezoterinėmis taisyklėmis, jūsų svajonės būtinai išsipildys! Skaitykite, įsidėmėkite ir gal netgi pasikabinkite ant sienos, kad nepamestumėte jų.

 

1 taisyklė: norą būtina užsirašyti

 

Gražiai ir kruopščiai užsirašykite savo norą. Nepaisant tariamo šios taisyklės paprastumo, teisingai užrašyti norą nėra taip paprasta.

 

Remkimės pavyzdžiais: „Noriu turėti savo namus.“ Teisingai užrašyta? Pasirodo – ne. Problema ta, kad toks noras gali išsipildyti, bet klausimas, kada? Atminkite, kad norai be tikslių datų yra beprasmiai. Todėl antra taisyklė teigia:

 

2 taisyklė: noras turi turėti išsipildymo laiką

 

Pavyzdžiui: „2015 metų vasarą aš turėsiu didelį, gražų namą.“ O jeigu jūs galvosite: „Aš nusipirksiu didelį namą“, padarysite klaidą. Taip užrašytas noras galbūt ir išsipildys, bet nežinia kada. Todėl prieš rašydami norą, pagalvokite, kada jūs norite, kad jis išsipildytų. (žinoma, protingose laiko ribose). Ir tik tada judėkite trečios taisyklės link…

 

3 taisyklė: norą rašykite esamuoju laiku

 

Kitaip tariant, vietoj „Aš nusipirksiu namą“, reikia rašyti „Aš nusiperku namą.“ Svarbiausias dalykas – jūs turite įsivaizduoti, kad namą jau turite! Štai dar viena, dažnai pasitaikanti klaida: „Aš nenoriu būti vargšas“. Klystate, jei galvojate, kad noras užrašytas teisingai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

4 taisyklė: liaukitės kartoti „ne“ ir kitus neiginius

 

Kodėl tai turėtų jums padėti?

 

Pirma, Visata nepriima dalelytės „ne“ ir kitų neiginių. Jūs sakote: „Aš nenoriu būti vargšas“, o Visata ignoruoja dalelę „ne“ ir gauna prašymą: „Aš noriu būti vargšas.“

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Antra, mes kaip magnetas pritraukiame prie savęs tai, apie ką mąstome. Sakydami: „Aš nenoriu būti vargšas“, jūs automatiškai pritraukiate prie savęs neturtą, nes (kaip jau sakėme) Visata nesuvokia neigiamos dalelės „ne“. Todėl geriau sakykite: „Aš noriu būti ir būsiu turtingas.“ O dar geriau – „Aš esu turtingas“.

 

Kai rašysite norą, būtinai sutelkite į jį dėmesį ir apibūdinkite jį kuo išsamiau. Iš čia išplaukia penktoji taisyklė:

 

5 taisyklė: rašykite išsamiai, emocionaliai ir iš širdies

 

Jeigu norite naujų namų, apibūdinkite juos kuo išsamiau: pradėkite nuo verandos, kambarių skaičiaus ir jų išsidėstymo, užbaikite vieta, kur pastatysite mėgstamą vazą. Įsivaizuokite savo nuostabą, kai įžengsite į naujus namus, ir aprašykite ją. Svarbu, kad jūsų norai nepakenktų kitiems žmonėms! .

 

6 taisyklė: užrašytą norą užbaikite malda arba apsaugančia fraze

 

Užrašę norą, paprašykite Aukštesniųjų jėgų pagalbos. Jeigu tikite Dievą, pasimelskite, kad norai išsipildytų. Jeigu esate ateistas – sugalvokite savo frazę, kurį turėtų jus apsaugoti. Pavyzdžiui: „Tegul mano namai prisipildo džiaugsmo ir laimės. Tegul mano noras atneša man ne tik laimę, bet ir kažką daugiau.“

 

Toliau turite paleisti savo norą į Visatą ir beveik pamiršti apie jį. Jaudinimasis ir įkyrios mintys tik trukdys jūsų noro išsipildymui, todėl:

 

7 taisyklė: neužstrikite ties savo norais

 

Paleiskite savo norą, bet ir veikite. Negalvokite, kad pakaks užrašyti norą ir paslėpti jį giliausiame kampe. Judėkite savo noro link, bet jokiais būdais (!) neužstrikite ties juo.

 

Ir nepamirškite, kad nevalia trikdyti Visatos harmonijos, naikinti viską savo kelyje vardan to, kad pasiektumėte savo norą. Veikite apgalvotai bei protingai, ir jūsų noras būtinai išsipildys.

 

15minlogo

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pyktis.

Nu kiek galima….kada bus normaliu rimtu neisgalvotu straipsniu??? Kiek galima visoki toki ir pan mesla rasyti….
SUSIIMKIT!!! Nevykeliu komanda. Jums karma bus pzdiets kokia huj_ova uz tokius sudi_nus straipsnius :D kitam gyvenime atgimsit kirmelem bl_et :D

Pyktis.

Joba_ni minusuotojei :D zombiai kur_va :D nuhaiti slepu.

Dievo Vartai

Paaiškink kas tu esi? Atsakymai kaip žmogus ar dievo kūrinys netinka nes tas kūrinys nėra tobulinimas

Pyktis.

Dievo Vartai jeigu as zinociau kas as esu tada butu nuostabu.
O del to tobulinimo nelabai supratau?
Cia dvasiskai,fiziskai ar???

Trolis

Ponas Pyktis yra trolis. Melagis melagį pažįsta, ar ne? Taip pat ir trolis atpažįsta trolį, ar ne? :D

Pyktis.

Manau man iki pono kaip peskom iki menulio :) na mes visi karts nuo karto pameluojam ir bsk patrolinam :D

Moi

Man atrodo, Pyktis iš Sovietų Sąjungos dar užsilikęs.. :)

Taip pat skaitykite