Kas nutinka kai atsiveria mūsų trečioji akis? Spontaniško atsidarymo ženklai ir simptomai II dalis

1. Dramatiški vizijos pokyčiai. Trečioji akis, nepaisant jos unikalių savybių, visgi yra akis. Kai ji atsidaro, tai reiškia, kad ji papildo šeštąjį pojūtį ir tai turi įtakos visiems kitiems pojūčiams. Spalvos gali atrodyti šviesesnės arba intensyvesnės. Galima pajausti keistą ar netikėtą kvapą, o pažįstamų maisto produktų skonis gali atrodyti panašus, tačiau pastebimai skiriasi. Galima išgirsti naujus garsus, ir netgi sąlytis su kitais žmonėmis ar daiktais tampa visiškai kitoks. Tiems, kurių naujoji akis atsidaro automatiškai, tai gali šokiruoti. Ši patirtis gali atrodyti haliucinogeninė.

 

2. Sapnai. Sapnai tampa ryškesni, intensyvesni ir ekscentriškesni. Kai atsiveria trečioji akis, sapnai tampa viena iš susisiekimo priemonių. Tai sukelia itin didelį poveikį miegui. Įvairūs pranešimai susimaišo su įprastais sapnais, galima net išprotėti. Nenuostabu, kad tas, kuriam tai atsitiko, ieško vaistų, siekdamas ir vėl ramiai miegoti, bet tai gali paskatinti atrofiją trečiojoje akyje, kuri galbūt paskatins ją vėl užsidaryti.

 

3. Galvos skausmas ir sunkumas. Trečiosios akies poveikis jausmams buvo aptartas, bet taip pat svarbu išnagrinėti ir akies poveikį kitose čakras turinčiose kūno dalyse. Jei akis prasivėre spontaniškai, dažniausiai pasireiškia galvos skausmas. Atsiranda jausmas, kad kūnas padidėjo ir yra sunkesnis, nors masė nepasikeitė. Tai siejama su padidėjusiu energijos srautu per čakras.

 

4. Atsiskyrimas nuo tikrovės. Žmonių protas be atvertos trečiosios akies pažįsta pasaulį iš kitos pusės, tai sukuria prasmę, pagrįstą bendra realybe, o kai trečioji akis atsiveria atsitiktinai, visi jausmai stipriai keičiasi bei sustiprėja. Realybė kuri iki tol buvo vadinama gyvenimu, tampa praeities istorija. Dažnai įvyksta atsiskyrimo jausmas iš ankstesnės realybės reikšmės, įvedant jausmą, kad niekas nėra tikras ir kad viskas pateikiama apgaulės forma. Nesuprantant atsivėrusios trečiosios akies padarinių gali būti nepaprastai sunku atgauti supratimo ir aiškumo jausmą apie pasaulį ir priklausymą jam.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

5. Sąryšio sutrikimas. Regėjimas trečiąja akimi atveria nuostabų gebėjimą identifikuoti tiesą. Kaip rezultatas, tikrasis santykių pobūdis gali tapti žinomas ir anksčiau stiprūs santykiai gali staiga atrodyti paviršutiniški, beprasmiški. Nesąžiningumas tampa akivaizdus, o smulkios kasdienės ar buitinės apgaulės gali tapti netoleruotinos. Todėl atsivėrus trečiajai akiai asmeniniai santykiai gali tapti visiškai nauja patirtimi.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Trečiosios akies galių panaudojimas:

 

 

Tas, kuris anksčiau niekada nenaudojo plaktuko, patirs daugybę pirštų sužalojimų, kol išmoks saugiai valdyti įrankį. Žmogus, kuris intensyviai treniruojasi, paprastai kitą dieną jaučiasi nusilpęs bet tvirtas. Mokymasis subalansuoti trečiosios akies įtaką niekuo nesiskiria, tačiau tai gali būti sunku, kai akis atsidaro savaime be įspėjimo. Yra būdų, kaip išmokti išlaikyti sveiką pusiausvyrą: kruopščiai mankštintis ir medituoti.

 

Kaip elgtis atsitiktiniais akies atsivėrimo atvejais, moko dauguma mokytojų iš įvairių pasaulio vietų, pvz., “Qi-Qong” iš Kinijos ar “Raja joga” iš Indijos yra pavyzdžiai, kuriuos žmonės praktikuoja, kad išmoktų valdyti savo naujai atrastą šeštąjį pojūtį.

 

Ar kada jautėte atvertos trečiosios akies simptomus?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Akis

Atvėrus trečiają akį yra sakoma jog galima judinti daiktus mintimis meditacijos pagalba. Ar tai tiesa?

Agni

Visi simptomai atitinka. Jie Gali buti Pas visus ,tik ne visi supranta. Dar kad aktyvuotumete kankorezine liauka venkit dantu pastos su fluoridu jis blokuoja ja ir visur Jo galima rasti,net kudikiu misineliuose , del ko buna egzema. Vandens is krano negeriu taip pat.

Fenas

Man taip buvo, aš maniau kad man derealizacijos ir depersonalizacijos sindromas. Dažniausiai atsiverdavo kaip budavo tamsu naktį, pojučiai paaštrėdavo, vaizdas kitoks netikras. Keistai paaiškinamas fenomenas.

Droniukas

Paistalai

Slapukas

pats tu paistalai kudiki

Taip pat skaitykite