Karlo Edono reinkarnacijos istorija

Karlas Edonas gimė 1976 m. gruodžio 29 d. Jungtinėje Karalystėje, Midlsbro mieste. Kai jam suėjo treji metai, Karlas savo tėvams pradėjo pasakoti istoriją, kad jis buvo Vokietijos bombonešio pilotas. Karlo tėvai sutriko, nes jie neturėjo nė minties iš kur berniukas galėjo sužinoti apie šiuos dalykus, būdamas vos trejų metų. Jam niekada nebuvo pasakojama apie Antrąjį pasaulinį karą ir kitus, su jo pasakojimais susijusius, dalykus.

 

Karlas pridėdavo ranką prie galvos vaizduodamas nacių gestą ir sakydavo: “I crashed a plane through a window” (Aš sudaužiau lėktuvą per langą). Jis taip pat sakydavo, kad 1942 m. buvo nušautas per Anglijos bombardavimą, piešdavo svastikas bei kitus nacistinės Vokietijos ženklus. Ir visa tai darė, kai jam buvo vos treji metai!?

 

Bombonešio pilotas?

Karlo Edono tėvai tuo dar labiau susidomėjo, kai jų vaikas pradėjo piešti lėktuvus su svastikomis ir vokiečių erelio simboliu. Karlo tėvas į tai nenorėjo žiūrėti rimtai, bet pradėjo domėtis Antru pasauliniu karu, ir viskuo, kas susiję su jo sūnaus pasakojimais. Paklausus Karlo, koks buvo jo vardas, kai jis buvo vokiečių bombonešio pilotas, šis atsakė: „Robertas, o mano tėvo vardas buvo Fritz”. Kai Karlui buvo šeši metai, jis parengė išsamų lėktuvo kabinos planą ir apibūdino, kam buvo skirti visi įrengimai. Jis taip pat paminėjo raudoną pedalą, kuris paleisdavo viską naikinančias bombas.

 

 

Karlo tėvai nelabai tikėjo jo istorijomis, bet berniukui augant, jie pradėjo vis labiau įsitraukti į bandymą išsiaiškinti, ar visa tai gali iš tikrųjų būti tiesa. Karlas netgi pasakojo, kad jo lėktuvas vadinosi “Messerschmitt”, nors jis nebuvo įsitikinęs, bet pridūrė, kad jo lėktuvo numeris buvo 101 arba 104. Vieną dieną, kai šeima žiūrėjo televizijos laidą apie Holokaustą, Karlas pasakė, kad jo bazė buvo šalia koncentracijos stovyklos, tačiau nebuvo tikras dėl tikslios vietos. Kai Karlui sukako vienuolika metų, jis itin tiksliai pademonstravo Antrojo pasaulinio karo vokiečių žygiavimo ypatybes. Taip pat teigiama, kad mokyklos spektaklių metu, jis primygtinai reikalavo vaidinti vokiečių kareivį. Jis netgi pradėjo stovėti ir elgtis kaip tikras kareivis. Jo rankos tvirtai nusileisdavo, kai jis stovėjo, kad klausytų kažko, nes tikėjo, kad jis yra kareivis. Vėliau Karlas paaiškino, kaip jis, patekęs į lėktuvo katastrofą, neteko savo dešinės kojos. Ir iš tikrųjų savo dešinės kojos kirkšnyje Karlas turėjo didelę žymę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Karlo Edono išvaizda

 

Vienas keistas dalykas, apie Karlą, buvo tas, kad jis atrodė ne taip, kaip jo tėvai. Abu tėvai buvo labai tamsių plaukų, o Karlas, nors ir turėjo savo motinos mėlynas akis, buvo šviesiaplaukis, net ir veido bruožais jis nebuvo panašus į savo tėvus.

 

Karlas Edonas

 

Galiausiai Karlo tėvai įsitikino, kad jų sūnaus pasakojimai ir prisiminimai, tikra tiesa. Bet negalėjo rasti nieko, kad įrodytų, jog tai tikra, bet po kelerių metų viskas pasikeitė!

 

Atradimas

 

1997 m. buvo atrastos Vokietijos lėktuvo nuolaužos, palaidotos šalia Tilbury kelio, Karlo gimtajame mieste. Iškastame lėktuve buvorastas Heinricho Richterio kūnas. Po tyrimo paaiškėjo, kad Heinrichas Richteris savo dešinę koją prarado avarijoje, apie kurią pasakojo Karlas. Kai apie tai sužinojo vietinis istorikas, jis nusprendė viską nuodguniai ištirti. Buvo rastos Heinricho Richterio nuotraukos, kuriose buvo pastebėti akivaizdūs šių dviejų vyrų panašumai. Jie atrodė visiškai vienodi. Kai Karlo motinai buvo parodytos nuotraukos, ji buvo visiškai įsitikinusi kad tai ir yra jis. Ji įsitikinusi, kad Karlas buvo Heinricho Richterio reinkarnacija.

 

Liūdna ir keista

 

Vos prieš dvejus metus, iki Vokietijos lėktuvo ir Heinricho Richtero kūno atradimo, Karlas Edonas buvo nužudytas. Karlas dirbo „Loudhaul Grangetown” traukinių bazėje kartu su Gariu Vinteru, kuris, kaip paaiškėjo, buvo nusikaltėlis. Jis nužudė Karlą darbe, 37 kartus subadydamas jį peiliu. Karlui Edonui buvo tik 22 metai. Jo žmona tuo metu buvo nėščia ir paliko našlė su nei dviejų metų neturinčia dukra Sofi. Vos po dviejų mėnesių nuo vyro mirties, našlė pagimdė antrąją dukrą. Mirties dieną Karlas vyko į Skinningrove tikrinkti traukinių vežimų. Prieš 40 metų Heinrichas Richteris skrisdamas link Midlsbro, virš geležinkelio linijos, kuria keliavo ir Karlas, pasitiko savo mirtį. Heinrichui buvo 24 metai.

 

Buvo nustatyta, kad jie abu ėmėsi to paties maršruto, kai jie mirė. Ar tai tik atsitiktinumas?

 

Garis Vinteras už Karlo nužudymą buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos, tačiau po 10 metų, dėl gero elgesio, buvo paleistas. 2006 m. jis susituokė su drauge Anne White, bet vėliau nužudė ir ją. Netrukus po to, grįžo į kalėjimą, kur yra iki šiol.

 

Išvada

 

Visa ši istorija yra daugiau nei neįprasta. Karlas negalėjo žinoti apie sudužusį lėktuvą ir jo pilotą, nes apie tai nebuvo jokių įrašų, o savo prisiminimais apie tuos įvykius jis pradėjo dalintis būdamas vos trejų metų. Taip pat labai keistas reiškinys yra Karlo ir Heinricho panašumas, bei jų mirtis. Abu mirė kelių pėdų atstumu vienas netoli kito, tą pačią metų dieną, 40 metų skirtumu.

 

Ar Karlas iš tikrųjų galėjo būti Heinricho Richterio reinkarnacija?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiama turini portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jus turite ideti nuoroda i šaltini (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite