Interviu su knygos “Raganiaus monologas: patarimai ir ritualai” autoriumi

Portalas anomalija.lt kalbina raganių Alekseją Šiškariovą apie jo naujausią knygą pavadinimu “Raganiaus monologas: patarimai ir ritualai“, kurioje jis atskleidžia magijos ir raganių raidą įvairiais amžiais, jų pasaulėjautą ir gyvenimo būdą.

 

Aleksejau, neseniai išleidote savo trečią knygą pavadinimu, sakykite, ką joje galės rasti skaitytojai?

 

Visų pirmą aš noriu padėkoti jūsų portalui už ilgalaikį ir išties draugišką bendradarbiavimą su manimi. Ačiū iš visos širdies jūsų nuostabiam kolektyvui. O mano knygoje visų pirmą atspindės raganiaus pasaulėžiūra.

 

Atsižadėjimas to, kas nereikalinga. Ir priėmimas to, be ko mago, raganiaus, raganos kelias yra neįmanomas.

 

Ne visi magai dalinasi savo žiniomis, kas jus skatina tai daryti?

 

Skatina tai, kad dauguma tų praktikuojančių, kurie matomi ekranuose totaliai nusišneka. Tikros žinios pateikiamos ribotai. Nėra realių žinių. O aš noriu jas suteikti. Nebijau nei konkurencijos nei kažko kito, nes paskaitys daug, o bandys vienetų vienetai. Turiu savo mokytojų ir vyresnių kolegų palaiminimą, man tikrai užtenka to dalyko įkvepimui.

 

Kai kurie mano, kad tokios slaptos žinios neturėtų būti prieinamos visiems. Koks būtų jūsų atsakymas į tokį teiginį?

 

Kaip ir viename iš ankstesnių intervių, man nerūpi kitų žmonių nuomonė. Man rūpi kad mano darbus ir veiksmus pripažintu tie, kurie praėjo tokį pat kelią, kaip ir aš. Tie, kurie praktikuoja magiją tiek kiek aš gyvenu. Aš turiu omeny magiją, o ne stereotipinius veiksmus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Užbėgant įvykiams už akių – kritikos nepriėmiau ir nepriimsiu. Tik tas žmogus gali man nurodynėti, kuris praėjo mano kelią, kuris praėjo per tiek gyvenimo kliūčių ir problemų. Į galimas patyčias atsakysiu trumpa malda, kuri sugriaus besityčiojančio asmens gyvenimą ir atims viską, ką jis turi.

 

Knygoje nėra nieko slapto ar negero. Pateikiu tai, kas būtu įdomu daugeliui ir kas daugeliui būtu naudinga. O kas liečia tam tikrus ritualus – natūrali atranka vyksta ir tarp žmonių. Ir nėra nieko blogo ją paskatinti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Aleksejus Šiškariovas (nuotr. iš asmeninio archyvo)

 

Savo knygoje dalinatės ne tik teorija, bet ir praktinėmis žiniomis – ritualais. Ar žmogus kuris juos atliks, tikrai gali tikėtis teigiamo rezultato? Nuo ko tai dažniausiai priklauso?

 

Ritualo sėkmė tiesiogiai priklauso nuo asmens pasaulėžiūros ir santykio su Jėgos šaltiniu, kurio egregore yra ritualas. Jei viskas padaroma teisingai rezultatai bus visada. Tačiau būtina žinoti, kad dvasinė atliekančio asmens būklė turi atitikti Jėgų reikalavimus. Jei žmogus praktikuoja tik kada reikia – Jėgos neklausys jo. Tačiau jei žmogus pastoviai rūpinasi savo siela ir vidiniu dvasiniu lygiu, problemų atliekant nebus tikrai.

 

Kam patartumėte tokią knygą turėti savo namų bibliotekoje?

 

Mąstančiam žmogui. Tam, kuriam idomi istorija. Tam, kuris nori pakeisti kažką savo gyvenime.

 

Ar ateities planuose yra ketvirta knyga? Apskritai kokie jūsų planai ateities praktikai.

 

Bus ketvirta, penkta, šešta knyga. Planai dideli. Anksčiau planavau trečia knyga atsisveikinti su skaitytoju, ir apskritai su lietuviškai kalbančiu klientu. Bet dabar persigalvojau ir nusprendžiau toliau praktikuoti kiek tarp lietuvių, tiek tarp užsienio klientūros.

 

Truputį padarysiu intrigą dėl knygos, kuri jau rašoma. Tai knyga, skirta Vudu ir magijos praktikoms miesto sąlygomis. Tad bus tikrai idomu ir rimta.

 

Žinoma, šiais metais ši knyga nepasirodys, turiu pakankamai daug klientų ir visada esu atviras tiems, kurie prašo pagalbos. Žinoma, jei asmuo, besikreipiantis į mane yra adekvatus ir žino savo norus ir galimybes.

 

Mago Aleksejaus Šiškariovo tinklalapis: magijatau.lt

 

Knygą galima įsigyti knygos.lt

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite