Auga neįtikėtinas protas: keturmetės intelektas – kaip Einšteino

“Tokio rezultato ir tokių gabumų vaiko dar nemačiau”, – žurnalistams sakė tarptautinės aukščiausio intelekto koeficiento (IQ) turinčių žmonių organizacijos „Memsa“ atstovas, kur ir buvo priimta keturmetė.

 

Heidi Hankins iš Wincehesterio intelekto koeficientas oficialiai buvo įvertintas net 159 balais. Tai yra vos vienu balu mažiau už Alberto Einšteino ir Stepheno Hawkingo.

 

Mergaitė savarankiškai išmoko skaityti ir skaičiuoti būdama vos dvejų, o sulaukus keturių ji jau pradėjo studijuoti kvantinę fiziką.

 

Vidutinis suaugusiojo IQ yra lygus 100, tad ši mergaitė lenkia kiekvieną statistinį pasaulio žmogų.

 

“Memsa” atstovas Johnas Stevenage’as sakė: „Mūsų tikslas yra sudaryti pozityvią aplinką, kurioje vystytųsi tokie jauni nariai“.

 

Anot „Mensa“, tarp talentingo vaiko požymių yra neįprasta atmintis, skaitymas ankstyvame amžiuje, kitų vaikų netoleravimas bei domėjimasis pasaulio įvykiais. Talentingas vaikas taip pat nuolat užduoda klausimus.

 

Ką sugebės ši mergaitė ateityje, galima tik spėlioti.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Inkognito

Kartais toks intelektas būna piktybinio smegenų auglio diagnozė. auglys augdamas spaudžoa smegenis ir jos ieškodamos išsigelbėjimo pradeda labai intensyviai dirbti. Greičiau darykite tomografinį tyrima mergaitei.

sara

Buna apdovanotu Dievo zmoniu gabumais, bet tai nieko ipatinga nera. Kurkas ipatingesni yra paprasti zmones.

Klonas

Pilnai pritariu, daugybė vaikų išmoksta savarankiškai skaityti iki mokyklos/darželio, bet čia pasirodo kvailiai, kuriuos skaityti mokė dvidešimt metų ir jie dabar verčia vaikus “priduoti” į paruošiamąsias grupes.

Taip pat skaitykite