Pristatytas toriu varomas automobilis, kuris viena įkrova gali važiuoti net 100 metų

Jau dabar kalbama, kad išradėjui Charlesui Stevensui gręsia staigi mirtis ar “nelaimingas” atsitikimas, kadangi jo pristatytas radioaktyviąja medžiaga – toriu varomas variklis gali suduoti smūgi tiems, kurie pelnosi iš iškastinio kuro ar elektros.

 

Toriu varomas variklis kuris gali tapti alternatyva vidaus degimo varikliams jau dabar vadinamas amžiaus išradimu, o šis išradimas prilyginamas elektros išradimui pasaulyje.

 

„Laser Power Systems“ inžinieriai teigia, kad pristatytas automobilio konceptas galės be perstojo važiuoti net 100 metų 80 km per val. greičiu. Jam nereikės jokių papildomų įkrovimų ar papildomų degalų.

 

“Viskas paprasta – jūs nusiperkate vieną automobilį ir galite juo važinėti visą savo gyvenimą.”, – per pristatymą kalbėjo Charlesas Stevensas.

 

Toris, pavadintas pagal skandinavų perkūnijos dievą Torą, yra panašaus tankio kaip ir uranas, tačiau kur kas mažiau radioaktyvus. Jo skleidžiamai radiacijai sustabdyti užtenka net ir aliuminio folijos. Užtat toris turi nemažą energijos užtaisą: vienas gramas šios medžiagos gali išspinduliuoti tiek energijos, kiek gaunama sudeginus apie 28 tūkst. litrų benzino, tad aštuonių gramų degalų pakaktų visam automobilio gyvavimo laikui, t.y. apie 100 metų.

 

Tačiau kaip pats išradėjas tvirtina, jis jau dabar jaučia kaip jam pradeda kišti pagalius į ratus.

 

“Aš suprantu, kad mano išradimas sukels perversmą Žemėje. Tie kurie dabar maudosi milijardų dolerių jūroje, visko gali netekti labai greitai. Man jau buvo siūlomi nemaži pinigai, kad apie išradimą garsiai nekalbėčiau, tačiau aš noriu pakeisti pasaulį. Man pinigai nėra svarbūs”, – sakė Stevensas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Toris yra gan plačiai paplitęs cheminis elementas: po JAV teritorija slypi beveik pusė milijono tonų, Australijoje ir Indijoje – dar po daugiau nei 300 tūkst. tonų šios medžiagos.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ress

Šis puslapis pilnas gandu ir neaiškumu, kaip kokia pliatku boba, faktai kaikurie tikri, kaikurie visai vejai, kaikurie is laikraščių, surašyta betkas kas gali žmogui sužadinti smalsuma.. Tikra anomalija, o gal tiksliau plotkumanija :D

Galvas

Tai, kad niekas nepristatyta…. pristatyta 5-6metu senumo naujiena su truputy pakeistais zodziais…Keli portalai matau ir prikele tema, o pas juos ir informacija is 2013metu…. ” watch?v=68A_HPYGdlk “

Bemokslis

– Bemoksliai! tokie energijos generatoriai išrasti ne dabar, jau 1973 metais NASA tokį įrengė Pioneer-11 kosminėje kapsulėje, dirba iki dabar. Mokykitės bemoksliai!

Galvas

Gal kolega dirbot prie pioneer-11? Ar iš kur gavot tokios informacijos?Ar ir pas jus neaiškus faktai atsirade? Arba ta informacija tiesiog neprienama dabar… 1954m israsta “Radioisotope thermoelectric generator” technologija kuria naudoja nemazai palydovu ir t.t taip ten naudojamas “fuel cell” tačiau niekur niekur nerasi informacijos apie thoriuma. (Polonium-210 ,plutonium-238, strontium-90 ). Ir taip ta pati technologija buvo naudojama pioneer-11. Aišku galim spėliot, kad informacijos nėra dėl torio geruju savybiu, kurios nėra naudingos monopolijoms.

cortesas

šios ir kitos technologijos senių seniausiai išrastos ir labai sėkmingai yra paslepiamos nuo plačiosios visuomenės,tereikia prisiminti,kad H.Fordas savo gamyklą paruošė gaminti būtent elektromobilius liaudžiai,tik po pokalbio su atitinkamais žmonėmis buvo “įtikintas” gaminti benzininiais varikliais varomus savo T modelio automobilius,o kad nėra ar nepakanka tam tikros info,tai nereiškia kad turi būti bukas ir naiviai tikėti tuo,ką tau kiša parsidavusi spauda

Taip pat skaitykite