Po šiurpaus įvykio supratau, kad turiu angelą sargą

Intuicija? Angelai sargai? O gal tiesiog atsitiktinumai? Kas mus įspėja apie gręsiančias nelaimes? Mūsų skaitytoja Dovilė dalinasi savo istorija.

 

Nežinau, gal čia ir ne mistika, gal viskas tiesiog taip sutapo, bet po šito įvykio labiau pradėjau klausyt savo minčių. O gal tai net ne mano mintys, kas ten žino.

 

Prieš kelerius metus važiavomo su draugais į gimtadienį. Mes vienoje mašinoje sedėjome tryse ir tuo metu prieš mus dar viena draugų kompanija važiavo kita mašina.

 

Aš visą kelią sedėjau per vidurį gale. Pamenu muzika groja, nuotaika smagi kaip dažniausiai su draugais ir būna, ir kažkaip žvilgtelėjau į langą, dar toks mėnulis ryškus buvo ir galvoje tarsi iš niekur nieko atsirado mintis “sėsk į šoną”. Net nesupratau iš kur šie žodžiai atsirado, bet jie skambėjo taip, tarsi jų nepaisyti negaliu.

 

Persėdau į šoną ir po kokių 5-8 sek. išgirdau kaip mano vaikinas pasakė: – “Kažkas ne…”, ir staiga jaučiu kaip ausyse cypia, pramerkiu akis, matau iššokusias oro pagalves, savo draugus… Kai atsitokėjau ir išėjau iš mašinos supratau, kad trenkėmės į tuos draugus priekyje. Jie stabdė, nes į kelią išbėgo kažkoks gyvūnas. Mašinos priekis buvo neblogai “nuneštas”, tačiau visi liko gyvi.

 

Atvažiavo policija. Po kiek laiko priėjo toks jaunas policininkas ir pasakė, kad man labai pasisekė. Nebuvau prisisegusi saugos diržų, tad policininko žodžiais, tikrai būčiau išlėkusi pro priekinį stiklą.

 

Nežinau, kas ten buvo, gal kokį angelą sargą turiu, o gal tiesiog toks atsitiktinumas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dovilė

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Lietuviai

Tikrai laukiniai, net savo angelų sargų nepažįsta…gėda, bei didžiulė nepagarba tiems patiems angelams..mergaite, ar tu bent padėkojai jiems ? Kad tave išgelbėjo?? Ar tik kriu kriu, straipsniukas anomalijoje ? Normalūs žmonės be jų net žingsnio nežengia, aš jei piniginę telefoną nusimetu kažkur, man net ieškoti nereikia…bet visada padekoju, kad mane dunduką prižiūri.

Laisvas

>> Normalūs žmonės be jų net žingsnio nežengia..

Kalbi apie vergus? Laisviem žmonėm Dievas suteikė laisvę.

zorzo

Man irgi kartA buvo panasus ivikis skridom is nibiru planetos sventem vieno biciulio anunakio gimtadieni as sedejau prie lango ir nurenginejau mintimis viena nibiru patele tik staiga topt galvoj mintis gultis atsiguliau o ji ant manes uzsoko ir pradejo ant desros jot tik staiga ant stabdziu kaip dejo nibirietis vairuotojas o ta tik svyst i stikla ir liko be dantu pasirodo vos nesirezem i asteroida tai va kaip buna

Nekritė

Ammmm gal rašyt išmok girtas kažkoks

Trollolol

Nezinau, manes nekabina. Izeist nenoriu, tai susilaikysiu

Inkognito

Kai kada vidinis balsas iškrečia ir pokštų kaip kad tame anekdote:
Sedi kaubojus ant žirgo ir staiga pasigirstas jo vidinis balsas kuris jam sako- “Džoni skubėk-tavo ranča dega” Spustelėjo pentinais kaubojus žirga ir pasileido per stepę visu greičiu kiek tik žirgas gali,šuoliavo šuoliavo kol žirgas krito visas apsiputojęs,tada nušokęs jis nuo žirgo pats kiek įkabindamas puolė bėgti kol galų gale užduso ir nukrito ant žemės,guli kaubojus ir galvoja,-O juk aš tai visai ir neturiu tos rančos….

Droniukas1

Tai nebuvai usisegus diržo jei persedai kažkaip keista kas nuojauta liečia tai ir man taip buvo geriau ir mintis viduje sako negerk akimirksniu atejo galvoju nepaklausiau tai gryždamas pamečiau visus dokumentus reikia klausyti vidinio balso.

nesvarbu

Jo tiesa reikia klausyti savo vidinio balso

Taip pat skaitykite