Angelą sargą turi kiekvienas: kaip su juo susisiekti?

Savo gimimo valandėlę jūs automatiškai gavote galingą psichinės apsaugos šaltinį -savo angelą sargą. Daugelis ezoterikų mano, kad ta pati saugančioji būtybė lydi jus per daugelį gyvenimų, per visus jūsų sielos kelionės etapus, vedančius dvasinio nušvitimo link.

 

Kasdieniame gyvenime jūsų angelas sargas stebi jus visą laiką ir veikia kaip “nematomas taisytojas”, nuolat taisantis ir gydantis net menkiausius jūsų auros pažeidimus. Jo mylinti dvasia taip pat apsaugo jus, kai miegate, atremia neigiamas jėgas.

 

Jūs galite nežinoti, kad turite angelą sargą, kol koks nors įvykis nepaskatina jus užmegzti su juo psichinį ryšį; paprastai taip atsitinka emocinės krizės metu. Tokia patirtis palieka neišdildomą įspūdį; tai gilus intuityvus besąlygiškos meilės suvokimas.

 

Tai gali būti ir pirmas žingsnis mokantis bendrauti su savo angelu sargu teigiamu pagrindu. Tačiau jūs turite protingai su juo bendradarbiauti; jūsų angelas tikrai ves, gydys ir saugos jus, bet tai nereiškia, kad jūsu galite vengti prisiimti atsakomybę už savo veiksmus.

 

Kaip susisiekti su savo angelu sargu?

 

Maloniais žodžiais ir atitinkamu elgesiu patvirtinkite, kad žinote apie savo angelo buvimą. Pasirinkite laiką reguliariam bendravimui su savo angelu sargu; daugelis žmonių tai daro vakare prieš eidami gulti.

 

Visada pagalbos prašykite aiškiais, paprastais žodžiais. Jei jus kamuoja sapnai ir neigiami jausmai, prašykite savo angelo jus apsaugoti.

 

Visą laiką būkite atsivėręs žinioms iš savo angelo sargo, ypač jei jaučiate, kad jūs perspėjamas apie gresiantį pavojų. Nežiūrėkite pro pirštus į savo saugumą – juk jus saugojantis angelas negali pataisyti jūsų laisvos valios.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kaip šauktis savo angelo sargą?

 

1. Sutelkite dėmesį į savo kvėpavimą, kol visiškai atsipalaiduosite (kaip meditacija).

 

2. Švelniai įkvėpdamas (-a) į savo širdies centrą, ramiai paprašykite savo angelo sargo prisiartinti prie jūsų ir kokiu nors ženklu parodyti, kad jis šalia.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

3.Leiskite savo angelui sargui apgaubti jus gydančia energija, pajuskite kaip jus apgaubė jo glamonėjantys sparnai.

 

4. Šioje šilumoje visiškai atsipalaiduokite ir paprašykite pagalbos, kurios jums reikia.

 

5. Ramiai gerkite gaunamą energiją, kol pajusite, kad jau gana. Nors jūsų angelui sargui padėkos nereikia, pajusite neįveikiamą norą išreikšti savo dėkingumą.

 

6. Sugrįžkite į savo įprastą psichinio suvokimo būseną ir visą likusią dienos dalį nešiokitės tą besąlygiškos meilės jausmą.

 

Šaltinis: ewhite.blogas.lt

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Micka29

Visi ekstrasensai…

Malo Numas

– gyvenimas nėra “malonumais grįstas”, gyvenimas yra pareiga prieš Dievą. Kurie kalba ir gundo “malonumais”, nėra nuo Dievo.

Pyktis.

Jo…idomiai cia…as vis bandau suprast kazka tokio.
Gyvenk,bet nedrysk juo megautis…kuo labiau bandau kazka suprast tuo laniau ima PYKTIS! :-|

Hieroglifas

>> Gyvenk, bet nedrysk tuščiai megautis!

– gal ne visai tiksliai, tiksliau būtų: “nedrįsk siekti malo_numo kaip tikslo, malo_numas yra skirtas padėkai už pasiektą tikslą, bet tai nėra ir niekaip negali būti tikslu”!

Droniukas1

Kodel strazdauskaites nepsaugojo kai kastuvu galva dauže?

Pyktis.

Nu tikrai…O tokiu pvz ne vienas ir ne du..

cortesas

ką ?straipsnį ne iki galo skaitei?parašyta:žmogaus laisva valia priimtų sprendimų jokie angelai sargai pataisyti negali

As as as as

Perskaiciau si straipsni,as tikrai TIKIU,kad turiu Angela sarga,nes tiesiog jutau,kaip jis man padedavo,bet tik veliau tai supratau.Nes tokiu ivykiu budavo,o paskui galvoju,kas man padejo,kad taip gerai viskas pasibaige.Paskui pajutau kazkokia begaline meile,,kad kazkas mane saugo.Dekoju Angeleliui,globok mane visada.Amen.

Taip pat skaitykite