Kaip sensta Zodiako ženklai?

kaip-sensta-zodiakaiDėl charakterio ypatumų, stiprių ir silpnų bruožų, kiekvienas Zodiako ženklas keičiasi sulig amžiumi savaip. O pas kai ką tasai amžius apskritai nepasireiškia, rašo tradicinių vertybių tinklalapis seimairnamai.eu.
 
Kalba, žinoma, eis ne apie tai, pas ką atsiras daugiau raukšlių ar žilų plaukų, o visų pirma apie skirtingų Zodiako ženklų atstovų požiūrį į gyvenimo rudenį. Juk turėdami skirtingus charakterius, jie ir sensta skirtingai.
 
Vieno ženklo atstovai lengvai susitaiko su amžiaus pasireiškimais, tampa mielais seneliais ir senelėmis, kiti aršiai kovoja su senatve, naudodami visą kosmetikos ir plastinės chirurgijos arsenalą, treti iš visų jėgų bando atrodyti jaunatviškais, o ketvirti pasensta gerokai anksčiau negu derėtų pagal savo amžių.
 
AVINAS
 
Avinas linkęs nepastebėti savo metų. Jis gyvena šiuo momentu, stengiasi galvoti, kad rytojus niekada neateis. Jo žvalumas palaiko jaunatvišką energiją iki itin solidaus amžiaus. Galbūt, sulaukęs 60 metų, Avinas jau nebevaikščios su bandana ir baikerio kostiumu, bet štai motociklais jis domėsis su ta pačia pašėlusia energija kaip ir prieš 40 metų.

 

JAUTIS

 

Jaučiai mėgsta gerai užvalgyti, kartais pernelyg gerai, dėl to, bėgant metams, priauga svorio. Užsispyrę Jaučiai tampa dar mažiau lanksčiais ir nuolaidžiais, tiek psichologiškai, tiek fiziškai. Tačiau yra labai ištvermingi ir netgi nežiūrint į ligas gyvens labai ilgai.

 

DVYNIAI

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dvyniai jaunystėje nusistato tikslus ir eina į priekį, visiškai neketindami lėtinti tempo bėgant metams. Net nesitikėkite, kad Dvynys grįš iš darbo anksčiau, netgi jau gerokai pagyvenusio Dvynio nepamatysite besiilsinčio priešais židinį. Jų karjera tęsiasi iki pat pensijos ir, jeigu atsiras galimybė, gerokai po jos.

 

VĖŽYS

 

Yra dviejų rūšių Vėžiai – kurie niekada nesuauga ir tie, kurie senatvėje mėgsta rūpintis visais aplinkiniais it Motina Tereza. Kaip ir Liūtui, Vėžiui labai norisi, kad aplinkiniai gerbtų jo žilą galvą. Iš Vėžių gaunasi puikūs, „klasikiniai“ seneliai ir senelės, kokius turėti norisi daugumai vaikų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

LIŪTAS

 

Liūtai iš prigimties nuolaidūs ir santūrūs, metams bėgant šie bruožai tik stiprės. Sulaukę senatvės, jie tampa šilto ir šalto regėjusiomis, ramiomis, didybės kupinomis ir papildomais riebaliukais apaugusiomis asmenybėmis. Jiems vis labiau norėsis visuotinės pagarbos, autoriteto ir netgi garbinimo, taip pat jiems svarbu būti pavyzdžiu kitiems ir būtent dėl to jie pasistengs kiek galima anksčiau pasiekti svarbiausius gyvenimo tikslus ir pagaliau nusiraminti.

 

MERGELĖ

 

Dauguma Mergelių, bėgant metams, pradeda vis negatyviau žvelgti į supantį pasaulį, ypač jeigu leis savo polinkiui pernelyg kritiškai į viską žvelgti tapti nekontroliuojamu. Jos mėgsta išlaikyti puikią formą ir gerą sveikatą, pastoviai tobulina savo protinę veiklą, dėl to senatvę pasitinka, kaip taisyklė – pasitempusiomis damomis ir oriais džentelmenais, tegu griežtais, bet protingais.

 

SVARSTYKLĖS

 

Svarstyklėms labai rūpi išvaizda, dėl to jos imsis bet kokių priemonių, kad kaip galima ilgiau išvengtų raukšlių ir atliekamų kilogramų. Kaip taisyklė, joms tai pasiseka. Ir netgi sulaukusios 80 metų, Svarstyklės įtikinės aplinkinius, kad joms dar nėra nė 40-ies.

 

SKORPIONAS

 

Senatvėje tampa išvaizdūs, respektabilūs ir didingi. Jiems patinka laikyti save filosofais, kurie per savo amžių sukaupė pakankamai išminties, ir taip yra iš tikrųjų. Gaila, bet labai dažnai pagyvenę Skorpionai pernelyg užsiciklina ties savo idėjomis ir įsitikinimais, tampa užsispyrusiais ir bruka tuos įsitikinimus kitiems.

 

ŠAULYS

 

Šauliai, kaip ir Avinai, iš visų jėgų stengiasi negalvoti apie senatvę. Kartais taip smarkiai, kad visa tai virsta įkyria idėja, kuri verčia juos kankinti aplinkinius žmones nesibaigiančiais klausimais apie savo amžių, kad iškaulytų vieną kitą komplimentą. Tačiau tie komplimentai paprastai būna visiškai pagrįsti, kadangi Šauliai, nežiūrint į nenorą save prižiūrėti, įsigudrina išsaugoti patrauklumą ir seksualumą iki gilios senatvės.

 

OŽIARAGIS

 

Ženklas, labiausiai susijęs su laiku, daugiausia dėl to, kad jį valdo Saturnas, už laiką atsakinga planeta. Kas įdomiausia – patiems Ožiaragiams laikas bėga tarsi atbuline kryptimi. Jie gimsta tokiais keistais „mažais seneliukais“, ne pagal metus rimtais, atsakingais ir išmintingais, o bręstant charakteryje vis daugėja vėjavaikiškumo ir senatvės sulaukia jau visiškais vaikais.

 

VANDENIS

 

Pas juos Saturno įtaka irgi pakankamai stipri, dėl to jie, kaip ir Ožiaragiai, vaikystėje labai rimti, kartais net pasipūtę. Bėgant metams, jie darosi vis labiau ekscentriški, nustoja paisyti, ką apie juos galvoja aplinkiniai ir sulaukę 80 metų vis dar gali nešioti pakankamai iššaukiančius drabužius ir elgtis kaip į galvą šaus.

 

ŽUVYS

 

Jos kaip nė vienas kitas Zodiako ženklas paniškai bijo senatvės. Ir ne tiek dėl savo išvaizdos, kiek dėl to, kad dar tiek daug visko nenuveikta, nepergyventa, nepadaryta. Būtent dėl to Žuvys mėgsta susumuoti savo gyvenimo etapų rezultatus, lyginti balansus, skaičiuoti santaupas. O juk kuo mažiau jos dėl to jaudinsis, tuo ilgiau gyvens, kadangi niekas taip nesutrumpina gyvenimo, kaip nesiliaujantis nerimas.

 

Šaltinis: seimairnamai.eu

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
katinas

x**nia tie horoskopoai. Nesąmonė visiška

Svarstykles

Visiskai netinka man.

irgi svarstykles

Tas pats su manimi

Taip pat skaitykite