Maginės gudrybės rudenį: pritraukiame laimę, sėkmę ir meilę

rudens-magijaRuduo tai stebuklingas metas kai žinant kelias mažas gudrybes galime į savo gyvenimą pritraukti to, ko mums taip trūksta. Gudrybėmis dalinasi ezoterikė Roma Vičienė.

 

1. Stenkitės rečiau žiūrėti į veidrodį. Rudenį mes visi jaučiame sunykimo energijos poveikį. Veidrodis padidina šios energijos jėgą. Senovėje senos žiniuonės mokino jaunas: „Rudenį kasas šukuok nugarą į veidrodį.“

 

2. Vaikščiodami parke nusiskinkite keletą kaštonų – nenuvalykite nuo jų dygliuotos žievės. Sekančią dieną, tarp 9-11 valandos, išdėliokite kaštonus kambarių kampuose ir palikite juos 10 dienų – šie vaisiai puikiai valo namų energetiką, o kada yra dylantis mėnulis, toks valymas labai pageidautinas. Palikite kaštonus 10 dienų, po to žievę nuimkite ir sudeginkite, o vaisius nuneškite prie to medžio, kur nuskynėte ir padėkokite.

 

3. Jums pasipainiojo po kojų gilės? Įsidėkite dvi – tris į kišenę ir nešiokite visus metus – labai naudinga sveikatai ir žvalumui palaikyti.

 

4. Jeigu jūs linkę į depresiją ir nemokate nuoširdžiai džiaugtis kiekviena diena – pakelkite ryškų klevo lapą ir jį laikykite ant darbo stalo, ant palangės, dėžutėje. Sudžiovintas toks klevo lapas saugo savyje galingą pozityvią jėgą.

 

5. Sode ar parke užkaskite nedidelį obuolį, morką ar burokėlį tuo metu kalbėdami: „Kaip mano auka į žemę nuėjo, taip ir visi mano vargai ir rūpesčiai išnyks. Tiesa!“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Rudens ritualas neįmanomai meilei

 

Jeigu jus kankina vienpusė meilė ir nėra jokių vilčių, kad būsite kartu.

 

Eidami pasivaikščioti pasiimkite tris vienos vertės monetas ir eikite prie vandens. Pakelkite nuo žemės keletą nukritusių lapų. Meskite į vandenį visą lapų glėbį ir pasakykite ne mažiau devynių kartų:

 

„Širdį išvalau, tave (vardas) iš širdies, proto ir sielos išginu. Išeik (vardas) iš mano gyvenimo – kartą ir visiems laikams, tebūsiu aš laiminga nuo šiol amžinai. Tegul bus taip!“

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dabar meskite į vandenį monetas po vieną ir mesdami vis sakykite:

 

„Mano mokestis vandeniui. Padėk mano bėdoje, mano užmokestį paimk, o kartu su juo (vardas) nuo manęs paimk.“
Dar keletą minučių įdėmiai pažiūrėkite į vandenį, įsivaizduodami, kaip jis nuneša visą nereikalingą kančią ir liūdesį. Neatsisukdami eikite namo.

 

Jeigu palengvėjimo nepajusite, po trijų dienų galite pakartoti tokį pasivaikščiojimą. Rezultatas tikrai bus.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite