Neįtikėtina: atsirado prieš 90 metų Bermudų trikampyje dingęs laivas

laivas-atsirado-po-90-metuKubos pakrančių apsaugos tarnyba pranešė, kad perėmė tuščią laivą, kuris plaukė į pakrantę. Kaip paaiškėjo, tai “SS Cotopaxi” laivas, paslaptingai pradingęs Bermudų trikampyje dar 1925 metais, praneša disclose.tv.
 
Laivas vėl pasirodė netoli Kubos karinės zonos, praėjus 90 metų
 
Kubos kariškiai rado dreifuojantį laivą į vakarus nuo Havanos, labai arti karinės zonos, kur saugumo sumetimais jūros eismas yra stipriai ribojamas.
 
Priplaukusi prie dreifuojančio objekto, apsaugos tarnyba pamatė apleistą laivą, kuriame nieko nebuvo. Kariškius suglumino ir tas faktas, kad laive nebuvo rasta jokių palaikų.

 

“Viskas buvo palikta taip, tarsi žmonės iš laivo dingo akimirksniu. Ant stalo gulėjo daiktai, mėtėsi žiūronai. Taip pat laive aptikome ir išgyvenimui reikalingus atributus, tad versija, kad įgula savanoriškai paliko laivą be būtiniausių daiktų yra mažai tikėtina”, – vietos žurnalistams teigė Kubos pakrančių apsaugos tarnybos vadovas.

 

Žurnalo užrašai padėjo sužinoti koks tai laivas

 

Faktas, kad tai 1925 metų gruodį dingęs amerikiečių kompanijos „Clinchfield Navigation Company“ laivas „SS Cotopaxi“ buvo nustatytas pagal laive rastus kapitono W. J. Meyerio užrašus.

 

„SS Cotopaxi“ laivas išplaukė iš Čarlstono uosto, Pietų Karolinos 1925 lapkričio 29 d. Išvykimo metu laive buvo 32 jūreiviai, kuriems vadovavo kapitonas Meyeris.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Taip "SS Cotopaxi" laivas atrodė prieš savo lemtingą kelionę.

Taip “SS Cotopaxi” laivas atrodė prieš savo lemtingą kelionę.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

W. J. Meyer praėjusio amžiaus antrajame dešimtmetyje buvo vienas iš kompanijos „Clinchfield Navigation Company“ darbuotojų.

 

Kubos meistras Rodolfo Salvadoras Cruzas pareiškė, kad laivo žurnalas yra autentiškas. Ataskaitoje taip pat yra duomenų, apie laivo įgulos narių gyvenimą. Žurnalo įrašai baigiasi 1925 m. Gruodžio 1 d.

 

Niekas negali paaiškinti kas atsitiko laivui ir įgulos nariams

 

Ekspertai apžiūrėję laivą atskleidė, kad jis nepaisant to, jog nebuvo aptarnaujamas, stulbinančia gerai išsilaikė.

 

“Yra labai daug paslaptingumo visoje šitoje istorijoje. Neaišku kur laivas buvo, neaišku kas atsitiko su įgula, net nėra aišku kaip laivas nepaskendo. Jis tikrai neatrodo taip tarsi dreifuotų neprižiūrimas jūroje net 90 metų. Tai tikra mistika.”, – žurnalistams sakė, jūros laivų ekspertas.

 

Abelardo Colome, ministro tarybos viceprezidentas sakė, kad ekspertai Kuboje atliks tyrimą, siekiant išsiaiškinti kas atsitiko laivui ir kokiu būdu jis paslaptingai atsirado net po 90 metų.

 

Bermudų trikampis apima teritoriją tarp Bermudų, Majamio ir Puerto Riko. Šioje mistinėje vietoje yra pradingę dešimtys laivų ir lėktuvų, apie kuriuos vis dar nėra nieko žinoma.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
trollolol

Vot tau radarai, 90 metu neuzfiksavo didziulio gabalo metalo. O jie dar bl kelione i Marsa rengia ar tikina, kad visi asteroidai pavojingi stebimi… epic fail nebent tikrai yra laiko skyles. Bet gi musu astriausi protai pasaulio tai neigia…

LoL

Radarai atsukti i dangu stebėti asteroidu, o ne y žeme, proto guze :D

Dot

Teleskopai i dangu asteroidu stebėt atsukti, ensteino palikuoni :)

To Dot

asteroidai skleidzia redijo bandas taippat, kaip dauguma kosminiu kunu, su teleskopu nepagausi minetuju bangu, ponas Ensteine :)

Dot

Tai as su radija galiu pagaut asteroida, taigi ji irgi radio bangu imtuvas.

u dot

Ar tu tikrai neygalus, ar tokiu apsimeti DOT?

!!!

Tokia čia ir mistika…

Patikrinkite
To Dot

Pirmas variantas ismestas google? :D

Belekas

Tai kad laivai skirtingi…

God

Taigi asociatyvias nuotraukas deda

Nesiruosiau miegot

Sena naujiena, pries menesi CNN skelbe apie tai

Hidden name

Kinai turi robotus, kodėl pas mus jų dar nėra? Tu bukas kaip 1 laipsnio kampas

Taip pat skaitykite