Sukrečianti istorija: 12-metės, kurios žudė dėl Slender Man’o

12-metes-zudikes-slendermen2014 metų gegužės 31 dieną Vokešoje, Viskonsine, JAV, dvi dvylikametės įviliojo trečią dvylikametę į mišką ir subadė peiliu. Leisgyvė auka nušliaužė prie kelio, kur ją pamatė dviratininkas, ir iškvietė pagalbą.
 
Mergaitė buvo „per milimetrą nuo mirties“, – teigė gydytojai. Ir, beje, tiesiogine prasme – peilis tik per mažiau nei milimetrą nepataikė į širdį. Šiuo metu mergaitė jau pasveikusi ir grįžusi į įprastą gyvenimo ritmą.
 
Morgan Gaizer ir Anisa Vajer, dvylikos metų mergaitės, creepypasta’oje perskaitė apie Slender Man’ą ir nutarė, jog jis realus, taipogi nusprendė tapti jo tarpininkėmis/pasekėjomis, įrodyti savo ištikimybę jam, jo realumą ir apsaugoti savo šeimas nuo jo.

 

Vienintelis būdas, patenkinsiąs 2009 metais fotošopo konkurse sukurtą personažą, buvo žmogžudystė. Po šios įvykdymo Morgan su Anisa vylėsi tapti Slender Man’o tarnaitėmis ir gyventi jo dvare, neva esančiame Šeuamegono-Nikoleto nacionaliniame miške.

 

Auka turėjo mirti dar naktį, bet Morgan nutarė leisti jai atsibusti dar vieną rytą.

 

„Iš pradžių, am… Mes… Nužudome Belą (Peiton Laitner – auką), užklojame, kad atrodytų, jog miega, ir pabėgam“, – pasakojo Anisa apie pirminį planą, koks likimas turėjo ištikti į gimtadienio šventę pakviestą Peiton, likusią nakvoti.

 

„O kūną tiesiog paliekat Morgan namuose?“, – pasitikslino detektyvė.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

„Mhm. Paskui planas pasikeitė.“, – šaltakraujiškai atsakė paauglė.

 

Taigi, Peiton buvo leista pabusti dar vieną rytą. Tada gimtadienį švenčianti Morgan bei Anisa pakvietė Peiton žaisti slėpynes lauke. Prieš išeidama, Morgan paėmė iš virtuvės peilį ir pasikišo po švarku.

 

12-metės žudikės

12-metės žudikės

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Mergaitės užėjo į didelį viešąjį tualetą. Tai gera vieta nužudyti Belą, manė Anisa, nes „yra vamzdis kraujui nutekėti“. Abi užspeitė Peiton ir Anisa trenkė aukos galvą į sieną.

 

„Tai padarėt tam, kad ji prarastų sąmonę ir galėtumėt ją nužudyti?“, – pasitikslino detektyvė.

 

„Taip.“

 

„Ir prašėte jos užmigti, kad galėtumėte nužudyti?“

 

„Taip. Man nepatinka riksmas. Šito vienintelio negaliu pakęsti. Tada Morgan davė man peilį.“

 

Detektyvė mano, kad Peiton nežinojo, kas iš tikrųjų jos laukia, manė, jog tai tik įprastos mokyklinės patyčios (visos trys mergaitės buvo bendraklasės).

 

„Morgan ėmė svyruoti. Ji sakė, kad negali to padaryti, bijo. Sakė, kad aš turiu tai padaryti. Tad apkabinau ją ir ėmiau raminti. Tapšnoti kaip katę.“

 

„Dėl ko ji susvyravo?“, – paklausė detektyvė.

 

„Dėl žudymo.“

 

Nurimusios mergaitės išėjo laukan. Peiton nenorėjo žaisti slėpynių, bet Morgan pažadėjo, kad kitą žaidimą išrinks ji. Miške Morgan pasakė Peiton: „Nebijok, aš tik maža katytė“ ir abi dvylikametės parvertė auką ant žemės.
Morgan atsisėdo Peiton ant krūtinės, išsitraukė peilį ir atsisuko į Anisą: „Tik jei įsakysi.“

 

„Katyte, dabar – pašėlk, išprotėk!“, – paskatino Anisa.

 

„Labai atsiprašau“, – pasilenkusi sušnabždėjo Morgan Peiton į ausį ir ėmė ją badyti.

 

Iš viso buvo durta 19 kartų.

 

„Paskutinis dalykas, kurį ji man pasakė, buvo „Aš pasitikėjau tavimi“. Dar šnabždėjo „Nieko nematau“, kartojo ir kartojo“, – pasakojo Morgan detektyvei. „Vis dar girdžiu jos balsą, kai užsimerkiu.“

 

Anisa liepė Peiton atsigulti ir tylėti, taip lėčiau bėgs kraujas, o jos su Morgan pakvies pagalbą.

 

„Bet jūs neketinote pakviesti pagalbos?“, – tardė detektyvė.

 

„Ne.“

 

Endžė Gaizer, Morgan motina, teigė, jog dukra tiesiog nejuto empatijos. Žiūrėdama Bembio mamos mirties sceną, ji nė kiek neliūdėjo, tik sakė: „Bėk, Bembi, bėk! Gelbėkis pats”.

 

Morgan nustatyta ankstyva šizofrenija (jos tėvas taip pat šizofrenikas) ir opozicinis neklusnumas, Anisai – šizotipija ir deliuzija.

 

Šiuo metu Morgan su Anisa, nemažai laiko praleidusios psichiatrinėse, vis dar laukia galutinių teismo sprendimų. Jei jos bus nuteistos, gali gauti iki 65 metų kalėjimo.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
trollolol

Javainiu auksta morale

Petkaa

patys amerikieciai ir sukure ta “legenda” :) visokiu velniu primasto ir pasakoja vaikam per hellowyna

kronos

lietuvoi iki 14 gali zudyt kiek nori vistiek negali teist :D o pirmo pasaulio salyse iskart iki 65 metu 12metem nors auka isgyveno

Neskeptikas

Auka neisgyveno cia

Pirmą patikrink

Išgyveno ta mergaite ką čia paistai

Moi

O tu kelintam pasauly gyveni?

Evaldas

Baisu, bet su tuo Bembiu prajuokino :D

Taip pat skaitykite