Niekam nelinkėčiau patirti tokio košmaro, kokį patyriau aš

butybe-paranormalus-reiskiniai“Galvojau, kad man pačiai pasimaišė protas. Esu laiminga, kad viską ištverti padėjo artimieji”, – taip savo laišką pradėjo neprisistačiusi anomalija.lt portalo skaitytoja, kuriai nepaaiškinami reiškiniai, prasidėjo netikėtai.

 

Prasidėjo viskas nuo to, kad porą naktų iš eilės prabusdavau apie 3 val. išpilta šalto prakaito ir visa mano patalynė būdavo išmėtyta po visą kambarį (logiška manyt jog tiesiog lunatikavau, bet niekad anksčiau to nebūdavo).

 

Tada sekančią naktį susapnavau košmarą, jog prie mano kambario durų sėdi sena juoda apdriskusi katė (pati auginu tik šunį) ir sapne suvokiau, jog tai yra kažkokia bloga būtybė. Kai bandžiau ją išvaryt-ji šoko draskyti man veidą. Vėl staigiai prabudau, bet jau buvo rytas.

 

Grįžusi iš vonios savo kambary pamačiau pasipiktinusį tėtį, jis klausė ar man kartais nepasimaišė protelis. Iš pradžių siaubingai pasimečiau, nesupratau apie ką jis šneka.

 

Jis man parodė į mano langą: žaliuzės lango apačioje buvo išrautos, o langas neblogai įskilęs (ir tik iš vidinės pusės). Tada viską tėčiui ir papasakojau.

 

Susiradom moteriškės, kuri galėtų mums padėti numerį, bet ji atostogavo užsienyje, tad man teko “pasimėgauti” kažkieno kompanija dar porą savaičių. Iškart išsikėliau iš savo kambario, košmarų daugiau nesapnavau. Bet kai tik užeidavau į kambarį, jausdavau šaltuką, kartais nežinia iš kur atsirasdavo cinamono kvapas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vieną naktį (apie 2 val. nakties), kalbėdamasi su vaikinu telefonu išgirdau kažkokius trankymusis vonioje. Kaip tik tuo metu, kai jis juokaudamas paklausė kaip laikosi mano demonai. Tuos garsus išgirdo net ir jis telefonu. Nuėjau į vonią (vis dar kalbėdama su juo) ir tiesiog nustėrau. Visi šampūnų, losjonų, balzamų buteliukai mėtėsi vonioje ir ant žemės.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Naktimis kartais girdėdavosi keisti garsai, už durų (yra stikliniai langeliai) matydavosi vaikštantys pirmyn atgal siluetai.

 

Kitą kartą, kai mes su vaikinu vieni buvome pas mane, išgirdome aiškius žingsnius koridoriuje. Jis pamanė jog grįžo tėvai, tačiau aš negirdėjau atvažiavusios mašinos. Tada nusprendėme nueiti patikrinti, ir aišku, koridoriuje nieko nebuvo.

 

Likus kelioms dienoms iki tos moters grįžimo iš atostogų – viskas baigėsi taip pat staigiai, kaip ir prasidėjo. Nežinau, galbūt turėjo įtakos tai, jog kas vakarą meldžiausi. Bet nenorėčiau viso to patirti ir vėl. Nors net ir dabar savo kambaryje retsykiais jaučiuosi stebima.

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Man retai nutinka kai buna tikroviški sapnai ir kai kurie išsipildavo man bet atvirkščiai viskas nutinka man pamenu viena vakara ejau miegoti o aš tai labai bijau voru tad savo kambaryje ant sienos pamačiau prie lango užuolaidos aš tiesiok neatkreipiau demesi i tai kai ejau miegoti užmerku akis o atrodo kad nieko nesapnuoju vien tamsa juoda bet kai būnų užmerkus akis toks jausmas kad šalia manęs yra 2 dideli vorai prie mano pagalves o aš bijojau pakelti galva bet kai atsimerkiau nieko nebuvo bet tai nutiko viena karta bet kai aš išlipau iš lovos ejau i tuoleta ir mano mama… Skaityti daugiau »

Ema

Keista bet nuo pat vaikystes as prabundu visada tuo pačiu laiku 5ryto ir visada bunu išpilta prakaito daug metu taip jau yra bet aš į tai nekreipiu demesiu prabudus toliau nueinu miegoti o jei prakaito išmušta negaluu miegoti einu tada nusiprausti i duša

Goda

23 – 1 valanda nakties: pasitikėjimo savimi problemos Emocinė sveikata: Jei pabundate vos tik nuėję miegoti, t.y. tarp 23 val. vakaro ir 1 val. nakties, gali būti, jog esate linkę pernelyg greitai teisti save ir/ar aplinkinius. Sakoma, kad šiuo metu miego sutrikimus patiria ir nusivylusieji partneriu. Jei norite naktimis geriau pailsėti, skaitykite savipagalbos vadovėlius arba kreipkitės psichologinės pagalbos – tai padės labiau pasitikėti savimi. Fizinė sveikata: nuolatinis pabudimas iki 1 val. nakties gali reikšti, jog sutriko tulžies pūslės veikla. Ją pagerinsite atsisakę riebaus maisto, kofeino bei tabako. Neignoruokite šio simptomo – juk net ir klastingiausios lėtinės ligos ilgą laiką lieka… Skaityti daugiau »

Alina

Tikra tiesa, jau 4 metai pabundu 5 valanda ryto… keturi metai,nuo pat to laiko,kai mirė vyras.

Taip pat skaitykite