Tikiu, kad mano mirė seneliai, reinkarnavosi į paukščius

du-pauksciaiNeįtikėtini sutapimai kurie kartais lydi mūsų gyvenimą, priverčia susimąstyti ar tai tikrai tik sutapimai. Mūsų skaitytoja Agata nusprendė pasidalinti savo pasakojimu su anomalija.lt portalo lankytojais.

 

Gyvenau kaimynystėje su savo seneliais, kurie jau yra mirę. Namą paliko mano tetai, tad ji dabar ten gyvena, o iš savo pusseserės visą tai ir sužinojau.

 

O pradėsiu nuo to, kad mano seneliai vienas kitą labai mylėjo. Kai pirma mirė senelė, senelis puolė į depresiją. Sirgo pusantrų metų, kol pats save nuvarė į kapus.

 

Kai dar jis buvo gyvas, pusseserė buvo pastebėjusi, kad prie jo namų, ir prie pačio jo (kai jis išeidavo į lauką) sukiojosi visada vienas paukštukas. O kai mirė senelis tas paukštukas pradėjo skraidyti poroje su kitu. Žinokite aš pati pradėjau juos dažnai matyti.

 

Neatskiriami, visada skraido dviese, arba bandoje, bet kai banda atsiskiria jie vis vien lieka dviese.

 

Dar vienas šioks toks įrodymas kad tai galėtų būti mano seneliai tai tas, kad neseniai teta sugalvojo iš namų į garažą išnešti seną komodą (mano seneliai mylėjo savo namą ir buitį, saugojo visus baldus).

 

Išnešė komodą, o tuojau pat prie durų atskrido tie du paukštukai ir pradėjo burkuoti žiūrėdami į mano tetą. Teta tuo momentu dar pasakė pusseserei: “Žiūrėk, tėveliai pyksta kad išnešėme komodą”.

 

Dabar pradėjau juos labai dažnai stebėti. Šiandien kai išėjau iš namų, tie du tupėjo pas mane ant asfalto kieme. Net neišsigando manęs, tiesiog toliau tupėjo.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Dažnai dar pasibeldžia į langą. Kiekvieną rytą įskrenda į tetos šiltnamį, matyt pažiūrėti ar viskas tvarkoje su daržovėmis (seneliai labai puoselėjo savo daržus, kaip senyviems žmonėms tai buvo vienintelis užsiėmimas vasarą).

 

Dar mačiau kai tie paukštukai meiliai burkavosi ir bučiavosi, kas net senatvėje pasireikšdavo kai seneliai dar buvo gyvi, kadangi mano senelis labai mylėjo senelę, visada apkabindavo, pabučiuodavo, nepaisant jų abiejų amžiaus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tikriausiai per daug sutapimų kad nepatikėčiau jog mus prižiūri mūsų seneliai.

 

Agata

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Legionas

Naivu.

ignas

Kaip miela.

Dronas

Pas mane krankliai varnos dideli atskrenda sodybon ant medžių sutupe tai kas čia velniai pasiverte varnom ir dinksta greit keista ane

Taip pat skaitykite