Energetinis vampyrizmas: ar tikrai tai didelis blogis?

energetiniai-vampyrai-burejasApie energetinius vampyrus ir energetinio vampyrizmo sąvoką anomalija.lt portalas kalba su būrėju Aleksejumi Šiškariovu.

 

Kas yra energetinis vampyrizmas? Kokios šio reiškinio šaknys?

 

Energetinis vampyrizmas tai pasikrovimas kitų sąskaita arba pasikrovimas iš metafizinės energijos šaltinio. Faktiškai šio reiškinio šaknys yra natūralios atrankos dėsniuose. Natūrali atranka vyksta gyvūnijos pasaulyje ir tokia pat atranka egzistuoja tarp žmonių.

 

Vieni yra vartojantys kitų dvasinius išteklius, kiti tuos išteklius teikia. Lygybė tarp žmonių yra išsigalvojimas, bet ne kiekvienam tai suprasti. Dvasiškai stiprus žmogus anksčiau ar vėliau susipranta ir ima vartoti kitų energiją. Tačiau tai vyksta pasąmonės lygmenyje.

 

Faktiškai energetinis vampyrizmas tai bendravimo forma, kai vienas iš asmenų besąlygiškai klauso kito. Ir ne todėl, kad klauso, o todėl, kad negali paprieštarauti. Tačiau bijoti sąvokos „vampyrizmas“ beprasmiška. Kiek daugiau nei trečdalis pasaulio gyventojų yra energetiniai vampyrai. Pati sąvoka netgi man nepatinka. Vadinčiau šį reiškinį „vartotojas“.

 

Ar reali apsauga nuo energetinių vampyrų? Kokia ji?

 

Visų pirmą nebendravimas. Taip pat blokų darymas, tačiau tai jau energetiniai ir maginiai ritualai. Yra patarlė – su vilkais gyveni tai ir stauk kaip vilkas. Tad kartais žmogus eina tuo pačiu keliu kokiu eina vampyras. Taigi jeigu nenorite, kad asmuo siurbtu jūsų energiją norėdamas to ar ne – ignoruokite arba gelkite jam. Geriausia ignoravimas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ar yra kokie nors paprasti metodai bent jau dalinai apsisaugoti nuo vampyrų?

 

Yra. Malda, nuoširdumas. Taip pat nebendrauti su įtartinais žmonėmis. Duoti į aplinką tiek energijos, kad aplink jūs būtu tik ramybė.

 

Kodėl jus pats susidomėjote energetiniu vampyrizmu?

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tiesiog man visada buvo įdomus šis reiškinys todėl, kad jo pagrindas yra visiems žinomi dėsniai. Bet žmonija apeina šią temą. Prieš du metus teko paskaityti kelias pseudomokslines knygas apie bendravimą, iš ten išgavau daug rimtos informacijos.

 

Susidomėjau todėl, kadangi man, kaip ir kiekvienam pakankamai ambicingam individui norisi tobulėti ir kilti. Pradėjau rinkti atitinkamą literatūrą, teko užsakinėti ją netgi iš JAV. Sukūriau savo autorinę sistemą, kuria perteikiau keliems mokiniams. Tai sėkmingai veikia.

 

Ar vampyrais tik gimstama ar galima jais tapti?

 

Ir taip ir taip. Aš juo negimiau, bet išvysčiau savyje įgūdžius pasikrauti energetiškai ir emociškai. Neslėpsiu – kartais tai naudoju. Yra magijos ritualai, kurie išvargina. Tada imuosi energijos siurbimo, bet atlieku tai ne su žmogumi, o su nesenkančiu energijos šaltiniu – ugnimi arba tekančiu vandeniu.

 

Ugnis yra pagrindinis elementas dirbant ir vizualizuojant. Pavojinga imti energiją iš žmogaus, kadangi apart jos galima prisigaudyti jo turimų negatyvių programų.

 

Pagal kokius požymius mes galime pasakyti, kad kas nors yra energetinis vampyras?

 

Energetinis vampyras tai žmogus, šalia kurio daug kam nėra jauku, tai žmogus kuris tiesiog stipresnis, nei kiti. Energetinis vampyrizmas tai tik viena iš psichologinių būsenų.

 

Ką daryti tiems, kurie supranta, jog patys yra energetiniai vampyrai?

 

Tokiems galima tik pavydėti. Energetinis vampyras tai žmogus, kuris ištvers bet kokį sunkumą, įveiks visas negandus.

 

Ar yra šaltiniai, pagrįsti moksliškai, aprašantys tokius dalykus?

 

Yra keli leidiniai, skirti psichiatrams. Labai daug informacijos turi karinės psichologijos literatūra, karinė psichiatrija. Energetiniu vampyrizmu dar Stalino laikais buvo susidomėję ir kai kurie KGB vadovai. Yra viešai prieinama informacija, kad buvo atliekami ir psichologiniai ir psichiatriniai terminai.

 

Ar energetinis vampyrizmas turi teigiamas gaires?

 

Be abejo. Visų pirmą iš sveikatos pusės. Tai veikia tarsi papildomas imunitetas, padedantis įveikti kiek sveikatos, tiek ir psichologines problemas. Nereikia to bijoti. Svarbiausia užmiršti stereotipus, kad tai blogai. Ar blogai yra norėti gyventi geriau ir nepriklausyti avių bandai? Manau, kad tikrai ne.

 

Ar energetinis vampyrizmas turi ką nors bendro su tuo, ką mes esame įpratę matyti filmuose arba skaityti knygose?

 

Jokio ryšio. Žmogus yra energijos reduktorius. Jos yra daug. Tik vieni ją iššvaisto kitiems, kiti pasilieka sau.

 

Kiek laiko tyrinėjote energetinį vampyrizmą?

 

Su pertraukomis du metus. To nežinojo netgi mano artimieji. Tai buvo tiriamasis darbas, kuriuo pasiekiau labai daug. Mano suformuluotoje metodikoje yra ir įtaigos, NLP ir magijos elementų. Bet trys pagrindiniai kriterijai, pagal kurią veikia ši sistema tai dėmesio koncentracija, įtaiga ir mokėjimas vizualizuoti procesą ir rezultatus.

 

Ar siūlote kažkokias panašias metodikas klientams?

 

Jau taip. Suformuluota sistema, kuri išugdo atitinkamus įgūdžius. Taip pat sukūriau elgėsio meta-programa “Lydėris visur”, kurią taip pat galiu pasiūlyti žmogui, norinčiam tobulėti ir kilti.

 

– Dėkojame už pokalbį.

 

Asmeninis mago Aleksejaus Šiškariovo puslapis: aleksejus.webnode.com

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite