Turto ir skurdo energija: ką darome ne taip, kad pinigai mūsų “nemėgsta”?

turto-skurdo-energijaIr turtas, ir skurdas skleidžia savą, ypatingą energiją. Ji, savaime suprantama, skirtinga, priešinga viena kitai savo prigimtimi. Kuo ji skiriasi? Kur slypi skirtumas? Ar galima, būnant neturtingam, pradėti skleisti turto energiją?

 

Šito mūsų nemoko mokyklose, institutuose, nepasakoja įmonėse. Savaime suprantama, juk valstybei reikalingi ne turtingi ir nepriklausomi žmonės, jai reikalingi vergai, kurie, kad nusipirktų pačius būtiniausius daiktus, dirbs, nenuleisdami rankų, užtikrindami aukštą našumą.

 

Tyrimų rezultatai jau seniai parodė, kad jeigu neturtingas žmogus, netgi kai jai reikia pinigų, pradeda elgtis taip, tartum būtų turtingas – jo energetika pradeda skleisti vibracijas, pritraukiančias pinigus. Tačiau kaip suprasti, kaip reikia elgtis, jeigu jūs niekada nebuvote turtingas? Ką reikia daryti, apie ką galvoti? Kaip žvelgti į pinigus? Kad atsakytume į šiuos klausimus, panagrinėkime kriterijus, kurie charakterizuoja turto ir skurdo energiją. Taigi…

 

Skurdo energija
 

 

Purvas ir betvarkė. Atkreipkite dėmesį, kad skurdas yra visada ten, kur purvas. Namai nesutvarkyti, daiktai išmėtyti, langai nenuplauti. Pinigai mėgsta švarą, o jeigu jos nėra, vadinasi, nėra ir pinigų.

 

Senas šlamštas. Kaupimas nereikalingų daiktų, kuriais pasinaudoti taip ir nepasitaikys galimybės, blokuoja energijas, pažeidžia pinigų cirkuliaciją. Jeigu neatlaisvinsime vietos nuo senų dalykų, tai kur dėti naujus? Žinau kai kuriuos žmones, kuriems pastoviai reikia pinigų, kurie visiškai sutinka su šiuo punktu. Tačiau tuo pat metu pusę jų namų užima daiktai, kuriais jie nesinaudojo 20 metų. Iš kur toks paradoksas. Paprasčiausiai jie nelaiko tų daiktų šlamštu! “O ką, jeigu pravers?” – sako jie, jausdami siaubą vien nuo minties, kad tai reikia išmesti. Tai ir seni prosenelės baldai, ir senos knygos, kurių niekas neskaitė ir vargu ar perskaitys, ir užpraeito šimtmečio drabužiai, skirti “ateinančiai kartai”.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nesveikas taupumas. Ką tai reiškia? Tai kada kiekvienas atliekamas centas atidedamas “juodai dienai”. Kai pėdkelnės kiek kartų suplyšta, tiek kartų suadomos. Po kelnėmis, atseit, jų vis tiek nesimato! Kai apatiniai drabužiai užskalbti iki tokio lygio, kad vilktis juos jau bjauru. Tačiau jie vis tiek nešiojami. Nes pinigų, kurie guli bute, švaistyti tokiems niekams negalima. Juk jie – “juodai dienai”. O ką, jeigu kažkas susirgs ir mirs? Maža kas! Toks savęs programavimas ne tik skleidžia skurdo energiją, bet ir pritraukia nemalonumus!

 

Draudimas svajoti. Kai matote parduotuvės virtinoje gražią suknelę ir vietoje to, kad įsivaizduotumėte, kaip ji atrodys ant jūsų, iškart sudraudžiate save: “Mes negalime sau to leisti”. Kai jūsų vyras svajingai kalba apie kelionę prie jūros, o jūs pasmerkiate jį: “Kokia jūra, vaikui apsirengti reikia!” Tokiu būdu jūs programuojate savo ateitį skurdui! Juk jeigu dabar turite problemų su pinigais, tai visiškai nereiškia, kad po pusės metų negalėsite nuvažiuoti prie jūros ar nusipirkti suknelės. Visata turtinga ir ji gali bet kuriuo momentu suteikti jums bet kokias galimybes. Bet jūs neleidžiate jai to padaryti. Jūs juk geriau žinote, kad pinigų pas jus nėra ir nebus!

 

Turto energija

 

Švara namuose. Įvarus koridorius, kadangi per lauko duris į namus ateina pinigų energija. Švarūs kambariai, kadangi ten saugomi pinigai. Švarūs langai, kadangi jie yra vartai į ateitį metafiziniame lygmenyje. Švari vonia ir švarus unitazas, kadangi pagal Feng Šui per jį pinigai išeina.

 

Naudingi ir reikalingi daiktai. Tie, kuriais jūs naudojatės bent kartą į metus. Jeigu namuose laikomos knygos, kurias paskaitote rečiau ir negalite išmesti, vadinasi, kartą per metus reikia jas perrūšiuoti, rūpestingai nutrinti nuo knygų dulkes. Tuomet energijos “kamštis” toje vietoje nesusidarys.

 

Teisingos mintys. Jūs galite sau tai leisti. Ir gražią suknelę, ir atostogas prie jūros, ir naują automobilį. Vizualizuokite save su nauja suknele, sėdinčią už naujo automobilio, kuris važiuoja prie jūros, vairo. Ir tai būtinai nutiks jūsų gyvenime. Svarbiausia yra tuo tikėti ir suteikti Visatai galimybę realizuoti jūsų svajones.

 

Labdara. Turto energija atsiranda ten, kur vyksta lygiaverčiai mainai: duoti – gauti. Jeigu jūs pinigus uždirbate ir tik kaupiate juos ar leidžiate savoms reikmėms, balanso nebus. Girdėjote tokią sąvoką – “atiduoti dešimtinę”? Tik anksčiau aukojo bažnyčiai, o šiandien galima paprasčiausiai padėti tiems, kuriems to reikia.

 

Šių rekomendacijų vykdymas pritrauks į jūsų gyvenimą turto energiją, svarbiausia, kad pinigai netaptų jums Dievu. Išsaugokite savo sieloje tikrąsias vertybes ir atminkite, kad materialinės gėrybės egzistuoja žmogui, o ne žmogus egzistuoja materialinėms gėrybėms.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Gina

Tikra tiesa, nėra ką pridurti.Siulau pasinaudoti duotas patarimais.

fugu

Dulkių siurblių ir langų valiklių reklama, padėsianti jų prekeiviams tapti turtingesniais. Kuo didesni namai – tuo daugiau dulkių ir valymo.

Taip pat skaitykite