Juodos magijos praktikavimas vos nekainavo man gyvybės

magijos-praktikaNors dažnai sakoma, kad bet kokios magijos praktikavimas turi neigiamų pasekmių, daug žmonių į tokius perspėjimus numoja ranka galvodami, kad jiems tai negręsia. Panašiai galvojo ir anomalija.lt skaitytoja Marija, kuri savo laišku nori perspėti kitus ir ragina visuomet gerai pagalvoti ar verta užsiimti burtais.

 

Sveiki. Rašau jums norėdama papasakoti savo istoriją ir tuo pačiu perspėti kitus kas liečia magijos praktiką.

 

Labai ilgai domėjausi magija. Iš pradžių tik skaitydavau teoriją, tačiau kai tapau studente, pradėjau praktikuoti. Dariau ritualus, vaikščiojau į kapines ir nekreipdavau dėmesio į kalbas, kad tamsios jėgos vėliau ar ankščiau norės kažkokio atlygio mainais už pagalbą.

 

Šiandien suvokiu, kad šią sritį buvau pradėjusi studijuoti šiek tiek per anksti. Po maždaug pusmečio prasidėjo pirmos neramios naktys. Tuo metu gyvenau studentų bendrabutyje.

 

Naktį pabusdavau nuo garso, kuris panašus į nagais draskomą sieną. Atrodo, suprasdavau iš kurios kambario sienos vietos sklinda nepaaiškinamas garsas, bet jei susikoncentruodavau “susekti” to garso lokaciją, šis garsas iškart “peršokdavo” į kitą sieną, į kitą vietą.

 

Aišku, užmigti tokiomis sąlygomis buvo neįmanoma, todėl garsiai įsijungdavau muziką. Tai kartojosi kiekvieną naktį, o paskui prisidėjo ir durų rankenos klebenimas. Girdėdavau, tarsi kas iš koridoriaus lenkia rankeną ir bando įeiti į kambarį. Duris naktį visada rakindavau.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pirmas naktis vis ryžtingai šokdavau iš lovos puldavau prie durų pažiūrėti… Juk bendrabutis, gal koks kaimynas neblaivus dieną su naktimi sumaišė ir į svečius prašosi. Tačiau kiekvieną kartą atidariusi duris pamatydavau tik aklina koridoriaus tamsą ir tylą.

 

Iš pradžių per naktį keldavausi duris tikrinti kokius keturis penkis kartus, nes vis tikėjausi pričiupti kaltininką. Trečią naktį pasidaviau ir teko pripažinti, kad kaimynai čia nei prie ko liūdna.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kuo toliau, tuo labiau darėsi nejauku ir net baugu. Draskymo garsai ir durų klebenimas intensyvėjo. Jaučiau, kad jau pradeda nebeatlaikyti mano smegenys ir esu ant panikos ribos. Žinojau, kad jei apims panika. Bus viskas – ate, mano loginiam proteliui… Beliks tik kratytis iš streso, klykti ir pasiduoti baimei ir panikai, po kurios seka tik isterija.

 

Taigi prieš ruošiantis eiti miegoti (nes garsai mane pažadindavo iš miego) įsijungdavau stalinę lempą ir garsią muziką. Žinojau, kad tas “kažkas” man nieko padaryti negali, galiu pakenkti tik aš pati sau, pradėjusi panikuoti. Supratau, kad man vaidenosi, nes aš pati tam sudariau sąlygas, vadinasi, aš pati jas turiu ir panaikinti.

 

Po tokių nematomų jėgų terorizavimo tvirtai nusprendžiau atsisakyti magijos. Išmečiau visas knygas, savo užrašus sudeginau ir mintimis paprašiau Dievo atleidimo.

 

Mano nuostabai labai greitai visi garsai išnyko. Naktimis jau negirdėjau nieko, ko nematau. Galėjau ramiai išsimiegoti, nebuvau tokia pikta ir atsirado daugiau jėgų.

 

Vėliau sužinojau, kad labai daug magų savo dienas baigė arba psichiatrinėje ligoninėje arba tiesiog nusižudydavo nes negalėdavo ramiai egzistuoti. Nežinau kaip viskas pasibaigtu man, tačiau tuomet jau tikrai buvau ant ribos.

 

Labai džiaugiuosi, kad laiku atsisukau nuo magijos nes viskas turi savo kainą. Ir toji kaina gali būti labai didele.

 

Marija

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
trollolol

Tai nesupratau, cia jai tik galvoj bildeno ar is tikruju bildeno?

Dronas

Reikėjo su tuo bildenimu kas tai dare susitarti kalbetis užmeksti pokalby kontroliuot juos

God

Drono komentarai anomalijoje tai panasiai kaip kazkada tokio zalupos komentarai budave lryto portale :D

Taip pat skaitykite