Rakto magija: meilei, pinigams ir bėdai ištikus

magija-raktaiOi, jau tie nuostabūs raktai! Nėra tokio žmogaus, kuris jais nesinaudotų. Mes dažnai ieškome jų rankinėje arba besiruošdami išeiti iš namų, o kartais mes ieškome raktelio į širdį arba rakto, kad galėtumėm išspręsti kokią problemą…

 

O juk šis nuostabus daiktas gali padėti mums atverti ne tik namų, bet ir mentalines duris. Būrėja Roma Vičienė, projekto Mėnesiena: Būrimas kortomis įkūrėja, kalba apie “vienišus” raktelius. Tai tie rakteliai, kurie “pametė” savo spyną.

 

Prieš darbą šiuos raktus būtina “Apvalyti”. Paimkite maišelį Iš natūralaus audinio, įberkite į jį tris – keturis šaukštus druskos ir įdėkite ten raktą taip, kad druska jį visiškai uždengtų. Sakykite:

 

“Druska svetimą paims, druska išvalys.”

 

Ryte Išberkite druską į tekantį vandenį. Atlikus šį veiksmą raktas bus paruoštas darbui.

 

Amuletas iš rakto

 

Šiam tikslui paimkite raktą, kuris jums kels estetinius jausmus. Po apvalymo raktą užkalbėkit.

 

“Raktas vienas, spynų septynios. Tomis septyniomis spynomis aš nuo blogo žodžio užrakintas, nuo blogų darbų užrakintas, nuo nužiūrėjimo užrakintas, nuo pagadinimo užrakintas, nuo pavydo užrakintas, o ir nuo vagysčių užrakintas. Septinta spyna mane saugo, svetimų neprileidžia. Tikrai.”

 

Raktą nešiokite su savimi, paslėptą nuo svetimų akių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Raktas noro išsipildymui

 

Paimkite raktą ir sušildykite jį savo delnuose. Jūs turite jį “Pajausti”. Lengvai atgniaužę delnus pašnibždėkite raktui:

 

“Yra durys uždarytos, yra spyna užrakinta. Už tų durų tai, kas mano, guli. Spyną tą šiuo raktu atrakinsiu, duris atversiu ir (noras) pasiimsiu. Tegu bus taip!”

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Raktą nakčiai pasidėkite po pagalve. Dažnai tai, kaip pasiekti ko norite, ateina per sapnus. Nešiokitės raktą su savimi tol, kol noras Išsipildys.

 

Pinigams

 

Per mėnulio pilnatį paimkite apvalytą vienišą raktelį. Jį užkalbėkite:

 

“Raktas ne paprastas, raktas nuo karališkų lobių. Raktas mano – spyna man paklusni. Kai norėsiu, ateisiu – auksą paimsiu, panorėsiu – nuo priešų ir nuo tuščio švaistymosi užrakinsiu. Man užrakinti, man atrakinti, skurdo per slenkstį neįleisti. Tegu bus taip!”

 

Raktą įsidėti į piniginę ar ten, kur laikote pinigus.

 

Meilei

 

Čia jums didžiausiu padėjėju bus vizualizacija. Mintyse jūs turite susieti mylimo žmogaus širdį ir raktą, įsivaizduodami širdį kaip spyną. Sušildykite delnuose raktą kalbėdami:

 

“Širdis (vardas) tai spyna, ja meilė užrakinta. Raktas vienas. Raktas pas mane. Niekas be manęs neatrakins, niekas be manęs neįeis – širdies (vardas) nepasiims. Raktas pas mane, meilė (vardas) mano! Tikrai!”

 

Raktą apvyniokite raudonu kaspinu ar siūlais ir paslėpkite tarp savo asmeninių daiktų.

 

Jeigu ištiko bėda

 

Norint rasti Išeitį Iš keblios padėties, kai atrodo, jog sprendimas “Po nosim”, bet jūs niekaip jo negalite rasti, padės raktas. Paimkite raktą ir prieš miegą užkalbėkite jį:

 

“Buvo spyna, liko raktas. Raktas mano bėdą (kokią) atrakina, duris Iš nelaisvės atveria. Amen. ”

 

Pasidėkite raktą po pagalve ir pramiegokite ant jo tris naktis. Paprastai sprendimas ateina arba sapne, arba netikėtai nušvinta mintys.

 

Šaltinis: Oxana Zabavchuk su Oxana Manta, parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite