Kur dingo, 1988 metais, JAV siautėjęs paslaptingas driežažmogis?

gyvis-jav-driezazmogisKiekvienais metais iš Amerikos ir kitų pasaulio vietų gaunami pranešimai apie taip vadinamo sniego žmogaus pasirodymus. Tačiau tas kas atsitiko 1988 metais Pietų Karolinos valstijoje, iki šiol lieka neįminta mįsle.

 

Valstijos gyventojai vienas po kito pranešdavo apie kitą sniego žmogaus rūšį: didžiulį driežažmogį, kurio ūgis buvo daugiau kaip du metrai, o kūnas padengtas žaliais žvynais. Šis incidentas žinomas kaip “Lizard Man of Scape Ore Swamp” pavadinimu.

 

Tarp kriptozoologų kilo nemenkas sąmyšis, kadangi ne visi norėjo susieti naują būtybę su sniego žmonėmis, tvirtindami, kad ne visas paslaptingas būtybes yra teisinga tapatinti su jiečiais.

 

Pirmasis driežažmogį sutiko šešiolikmetis Krisas Devisas. Liepos 29 dieną jis važiavo savo mašina namo ir apie antrą valandą dienos sustojo prie Skeip Oro, pelkėtos vietovės netoliese Bišopsvilio, kad pakeistų sprogusią padangą.

 

Dėdamas domkratą į bagažinę, jis atsisuko ir pamatė, kaip kažkas atviru lauku bėga prie jo. Krisas staigiai šoko į savo “Toyota”, bet kai norėjo užtrenkti dureles, pribėgusi būtybė ėmė traukti dureles į save. Kai paslaptingam gyviui nepavyko atidaryti durų, jis užšoko ant mašinos stogo ir ten paliko savo įbrėžimus, kurie vėliau tapo daiktiniais užpuolimo įrodymais.

 

1988 metų laikraščiai mirgėjo nuo driežažmogio pranešimų.

1988 metų laikraščiai mirgėjo nuo driežažmogio pranešimų.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Smarkiai išgąsdintas Devisas papasakojo apie savo nuotykį tik tėvams ir artimiausiems draugams. Tačiau kalbėti su policija jam vis tiek teko, mat panašūs pėdsakai buvo aptikti ant dar vienos mašinos, po ko kaimynai pasiuntė policininkus pas berniuką.

 

Devisas buvo ne vienintelis, sutikęs driežažmogį. Netrukus vietinis šerifas buvo tiesiog užverstas panašiais pranešimais.

 

Paaugliai Rodnis Rolfas ir Šeinas Stoksas su savo draugėmis važiavo automobiliu pro pelkę ir tiesiai prieš mašiną išbėgo panašus į Deviso apibūdintas padaras, kuris labai greitai dingo nubėgęs link miško.

 

Kelio statybininkas Džordžas Holomanas tvirtino, kad sniego žmogus užpuolė jį, kai jis sėmė vandenį iš šulinio.

 

Tiriant paskutinius atvejus, federalinės policijos tarnautojas Maikas Hodžas ir šerifo padėjėjas Veinas Etkinsonas iš Li apygardos rado pelkių apylinkėse tris suglamžytas dėžes nuo gėrimų – kiekviena po 150 litrų. Tyrimo eigoje buvo rasti aplaužyti 2,5 metro aukštyje jaunų medžių kamienai.

 

Šalimais, ant tvirto raudonojo molio Hodžas aptiko gigantiškus kojų pėdsakus – 35 x 40 cm dydžio. Jie ėjo tais pėdsakais kokius keturis šimtus metrų, o kai sugrįžo, pamatė prie savo mašinos naujus šviežius pėdsakus.

 

Iki šiol biologai taip ir nerado atsakymo, kas per gyvūnas galėjo palikti tokius pėdsakus.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
quo

Reptilian??

Guliveris

Matyt pasimirė tas mulkis kur mulkino žmonis

Taip pat skaitykite