Pagaliau moksliškai pagrįsta: žmogaus energinės bangos – gydo

zmogaus-energijaReali situacija medicinoje nėra gera, žmonių sergamumas didėja, ir iš dalies dėl to kalti ir patys medikai, konferencijoje „Natūrali medicina: iššūkiai ir naujos galimybės sveikatos sistemai“ kalbėjo akademikas ir profesorius, kardiochirurgas, parašęs knygą „Kitokiu žvilgsniu“, Jurgis Brėdikis, rašo naujienų ir pramogų portalas tv3.lt.

 

„Nekalti, aišku, medikai, kad didėja žmonių sergamumas dėl aplinkos taršos, tačiau yra nusikalstama Hipokrato priesaikai: jatrogeninis sergamumas yra pačių medikų naudojamų vaistų sukelta patologija – ne tik vaistaligė, bet ir jos komplikacijos, vaistų nesuderinamumas, vaistų perdozavimas ir kiti dalykai, duodantys tokį blogą rezultatą“, – kalbėjo akademikas.

 

J. Brėdikis pažymi, kad, nors moderniosios medicinos pažanga yra neabejotina, ligoniai ieško pagalbos pas natūralios medicinos atstovus, nes šiuolaikinei medicinai trūksta holistinio – visaapimančio – požiūrio į sergantį žmogų.

 

Taip ir ne vienu metu

 

„Ypač Rytų šalių medicina pripažįsta, kad žmogus yra kūno, jausmų, proto ir sielos visuma. Tai, kad žmogus yra ne tik fizinė struktūra, Vakarų pasaulyje prieštaravo Niutono požiūris, tačiau daug kas pasikeitė dėl kvantinio supratimo“, – kalbėjo J. Brėdikis.

 

Jis pažymėjo, kad požiūrį į žmogų pakeitė du kvantiniai dėsniai. Pirmasis: energija gali virsti materija ir atvirkščiai – tai yra dėsnis, patvirtinantis energijos materializacijos faktą.

 

Antrasis: stebimas objektas vienu metu gali būti ir banga, ir dalelė arba materija, tai priklauso nuo stebėtojo. Tai reiškia, pažymi profesorius, kad vienu metu gali būti ir taip, ir ne.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

J. Brėdikis pabrėžė, kad holistinę mediciną apima fizinis, energinis, mentalinis, intuityvus ir dvasinio kūno lygis.

 

„Tų lygių puoselėjimas gali garantuoti sveiką gyvenseną. Šiuolaikinė medicina teatkartoja fiziniu lygmeniu esančius sutrikimus“, – kalbėjo akademikas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

J. Brėdikis sako, kad natūralią mediciną pirmiausia galima vertinti kaip energinę mediciną.

 

„Remiantis naujausiais moksliniais pasiekimais, žmogų reikia suvokti kaip energinę būtybę, turinčią savo energinius laukus, savo sistemą. Jos laukai susiję su žemės biogmanetizmu, su visatos energiniais laukais, ir tie energiniai laukai yra viso, kas egzistuoja, matrica“, – kalbėjo akademikas.

 

J. Brėdikis pažymėjo, kad žmogaus auros egzistavimas jau yra moksliškai įrodytas Kirlianų atradimu, kuomet buvo užfiksuotas žmogaus biolaukas. Žmogaus energinius laukus, kalbėjo profesorius, veikia tokie dalykai kaip kalbėjimas mobiliuoju telefonu, ir tai įrodo Kirlianų atradimas.

 

Ląstelė turi protą

 

Akademikas taip pat nurodė, kad, nors daug kas gali iš pradžių abejoti, pasirodo, ląstelė turi protą – taip teigia ir žymus mokslininkas Bruce Lipton.

 

„Pateiksiu pavyzdį. Buvo paimtos ląstelės iš burnos, patalpintos specialioje lėkštelėje ir prijungtos prie melo detektoriaus. Žmogus, iš kurio buvo paimtos tos ląstelės, buvo per keletą pastatų nuo atskirtų ląstelių, taip pat buvo prijungtas prie melo detektoriaus. Ten žmogui pradėjo rodyti siaubo filmus ir griausmingą muziką, paskui leido ramią muziką ir atitinkamai keitėsi jo poligrama. Lygiai tas pats atsitiko su ląstelėmis, buvusiomis už kelių pastatų nuo žmogaus. Tai vėl – ar reikalingi kokie nors dar komentarai“,- kalbėjo profesorius.

 

J. Brėdikis pažymėjo, kad energinio gydymo mechanizmas paaiškinamas skirtingų virpesių dažniu poveikiu. Viskas, kas yra gamtoje, sako jis, skleidžia atitinkamų dažnių virpesius. Žmogaus virpesių dažniai matuojami branduoliniu magnetinius rezonatoriumi. Kuo dažniai žemesni, sako profesorius, tuo žmogus labiau materialus, kuo jis dvasingesnis, tuo jo dažniai aukštesni

 

Virpesių dažnius kelia meilė ir dėkingumas

 

„Emocijos ir mintys yra virpesių dažnių banginė energinė informacija. Virpesių dažnius pakelia meilė, dėkingumas, teigiami jausmai. Psichoneuroimunologija patvirtina mentalinės – emocinės sferos poveikį ligų išsivystymui, o žodinės informacijos įtaka žmogui jau niekas neabejoja“, – kalbėjo profesorius.

 

Akademiko žiniomis, žodžiai teigiamai veikia augalaus, gėles, tai įrodo atliktas bandymas su kviečių sėklomis.

 

„Į atskirus puodelius patalpinus sėklas žemėje, su centimetru galima matuoti, kaip auga iš jų augmenys. Jei pirmoje grupėje augalų jiems kalbėsime teigiamus žodžius, leisime Mocarto muziką, pamatavę centimetrais aiškiai pamatysime, kad pirmosios grupės sėklos auga geriau“, – sakė J. Brėdikis.

 

Akademikas pateikė pavyzdžių, įrodančių maldos teigiamą poveikį gydymo procesui. Taip pat jis išskyrė ir rankų energiją: rankų uždėjimas ant tam tikros probleminės vietos seniai naudojamas gydymui ir įkrovimui, o vedose seniai nurodoma, kad delnuose yra čakros.

 

J. Brėdikis kalbėjo, kad plinta ir gydymas vizualizacija bei savigyda. „Vizualizavimas mumyse sukelia tokius fizinius ir emocinius pojūčius, kurių mes neskiriame nuo tikrų“, – kalbėjo jis.

 

Dabar natūrali medicina nėra nei draudžiama, nei leidžiamas, natūralios medicinos įteisinimas, teigia profesorius, darytų teigiamą įtaką žmonių sveikatai, be to, ir daugelis gydymo krypčių nekonfliktuoja su moderniąja medicina.

 

Parengė: Ieva Kazlauskaitė

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
16RoundPerDay

Labai įdomu, ypač ta vieta apie dalelę ir bangą jau asų apie tai mastes.

Taip pat skaitykite