11 atvejų, kada žmonės pasigailėjo užėję į “Deep Web”

deep-webInternetas – tarsi ledkalnis. Jo viršūnė, kurioje šiuo metu esate, yra vienas procentas. Tuo metu devyniasdešimt devyni slypi giliai po vandeniu…

 

Deep web arba gilusis internetas yra vietelė, kur susirenka žmonės, besidomintys tuo, už ką susekus policijai galima atsisveikinti su laisve visam likusiam gyvenimui. Arba dar blogiau. Jei suseks ne policija…

 

Žemiau – 11 atvejų, kada smalsumas vos nepražudė katės.

 

1. „Žurnalistams ir naujokams“ – skambėjo nekaltai, tad paspaudžiau. Ačiū Dievui už lėtą internetą! Užteko pamatyti pusę pakrauto paveiksliuko – seno azijiečio kruvinu smakru – kad išjungčiau.

 

2. Užtikau viliojantį darbo pasiūlymą. Reikalavimai – kovinė ir slaugymo patirtis bei konfidencialumas. Darbo vieta – laivas. Atlyginimas – 255 tūkstančiai už šešis mėnesius. Vašingtonas.

 

3. Radau samdomo žudiko skelbimą. Neįsiminiau konkrečių kainų (valiuta – bitcoin), tik kad daugiausiai pinigų ėmė už vaikus, tada politikus, tada policininkus ir tada paprastus žmones.

 

4. Pakomentavau vieną vaizdo įrašą. Vėliau grįžau pažiūrėti jo dar kartą, ir po manuoju radosi antras komentaras: „Kaip pastabu, pone [mano pavardė]“.

 

5. Parsisiunčiau Tor‘ą ir gal 20 minučių žvalgiausi, kai suskambo telefonas. Niekas nekalbėjo ir po 10 sekundžių padėjo ragelį. Staiga paprastas internetas pasidarė nebe toks nuobodus…

 

6. Baisiausia, ką esu atradęs, tai kaip išsikepti žmogienos. Kaip ir kur pjauti ne tik, kad skaniai išeitų, bet ir kad auka kuo ilgiau liktų gyva… Viešpatie Jėzau, tokių dalykų aš net per televizorių nematęs…

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

7. Suradau puslapį, kur ISIS verbuoja naujus narius.

 

8. Aptikau daug keistų nuotraukų. Panašu, jog jose buvo negyvi žmonės… Išjungiau.

 

9. Užėjau kažkokią radijo stotį, kur diskutavo žmonės, galvojantys, jog yra burtininkai. Deja, antrą kartą jos neberadau.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

10. Netyčia radau teroristinės bombos „receptą“. Staigiai išėjau.

 

11. Žmogus siūlė už 20 dolerių įsigyti savadarbį išsikastravimo rinkinį. Panašėjo į kažkokius dantistų kabliukus ir tūbelę.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
dreamcore

Visos šitos istorijos iš creepy pasta. Jei bijot listi į vadinamaji deep web, pažiūrėkite someordinary games kanalą youtubei, jis kiekviena sekmadieni kelia savo nuotikius deep webe

Runekliai

Raso bele rasyt. PZ runkeliai jus.

Tosom

Plet idomus jus. Vat narso tas – iskrypelis, narso anas – zmogzudys ar pedofilas. Jei jusu tokia siaura pasauleziura tai ir likit ten kur esat. Kiti pasauleziurai praplesti eina, suprasti kas yra zmogus, kokios jo ziaurumo lygis, kokios prevencijos pries narkotikus yra kai is tikro taip lengva gauti. Teisingai kazkas sakė, nueikit i bestgore, per daug, toliau ir neikit. As pats jos neiziuriu(bestgores), bet smalsumas palandzioti po deep dark web didelis, taciau ar verta zinant kaip musu gimtojoj Lietuvelej gali “teisingumas” prirasyti veju ir patubdyti i belange.

jop

Čia rimtai su tuo deep web? ar čia koki skiedalai?

Black rose

Deep web egzistuoja ir čia kas parašyta yra niekas su tuo ką galima ištikrųjų ten surasti ir pamatyti.

Zajac

6 be logikos parašyta. ”Viešpatie Jėzau, tokių dalykų aš net per televizorių nematęs…” Kas tokius dalykus per televizoriu rodys?
O šlykščių nuotraukų ir paprastame internete pilna. Nereik iš musės dramblio daryt.

Dark web

Ne toks ten ir baisus tas gilusis internetas.

Black rose

Arba tau reikia rimtos psichoterapiauto pagalbos arba tu susidariai nuomone, kad čia aprašyti patys baisiausi dalykai kokius galima rasti deep web’e, kas yra netiesa

TavoDraugas

Aš ten tikrai niekada nesilankysiu, nes jeigu internete lengva surasti žmogų, tai deep webe tai dar paprasčiau. Nes vat iš 4 istorijos ir matosi, kad vos kokį komentarą parašai, viskas apie tave jau aišku, visi duomenys prieinami kiekvienam. Niekam nereikia tuo deep web naudotis, nes nu jau čia dugnas, kai naudojasi žmogus visokių sadistų ir nenormalių svetaine. Skaičiau kažkokiam forume, kad jeigu praneši kažkam (policijai ir t.t) tave gali surasti (iš deep web) ir kapūt. Jeigu esat sveiko proto, nesinaudosite. Baisu, man niekada nekilo mintis knisinėtis ten, tuo labiau nesidomiu tai, tik kai pirmą kartą vat po forumą naršydama radau… Skaityti daugiau »

Abugabuga

Dugnas domėtis? Aš irgi niekada nesu buvus deep web’e, nesakau, kad norėčiau, bet nesakau, kad neįdomu. Pamastykite, drauge, kas labiausiai traukia žmogų? Tai, kas uždrausta. Taip ir su tuo “giliuoju” – smalsauji ir tiek. Galų gale ten ne vien skerdynės ir pedofilija, kiek žinau. Pavyzdžiui, kažkas už bitkoinus morkas pardavinėjo. Domėjimasis niekada nėra dugnas.

Incognito

Visa tai galima rasti paprastajame Internete: bombu tutorialu pilna, norit pamatyti ziauresniu vaizdeliu uz tuos kur pasakojo – yra bestgore com ( tik stipresniu nervu zmonems). O deep web yra zymiai baisiau nei kad cia rase: ten pilna pedofilu ir vaiku pornografijos, kitokiu iskrypeliu, su dar keistesnemis IR baisesnemis fantazijomis, galima nusipirkt narkotiku, ginklu… Jei norit galiu daugiau papasokot

Dam

Gal yra kokia tema forume apie tai?

Incognito

Cia as ne is savo patirties Sakau. Lietuviskai nelabai ka surasi, geriau anglu kalba ieskot informacijos.

Rolka

Pastebejau smalsumas tampa iskrypeliskas ir sveiku protu sunkiai suvokiamas.
Tie kas landzioja po tokius deepus stipriai sado mazo potyriu. Niekada nesupratau ir nesuprasiu poreikio zvalgytis po tokias slikstybes ir iskrypeliskumus.

amen

Gal žinai kaip naudotis tuo deep webu saugiau ir kokių nors įdomių svetainių? Tiesiog įdomumo dėlei

Hidden name

Nesinaudok, greičiausiai teks išmest kompą ir keist interneto tiekėją, YouTube paieškok “dark web” suprasi kodėl ten neverta lankytis.

Idomu

Idomu butu, tiesiog idomu ka papasakotum ar is savos patirties?

Braskiciux

Papasakok daugiau,Nes landziot nesinori,o Ir nesu tokia ziauri

mikser7

man visada patiko palandzioti po deep web’a. ilgai ieskojau savizudziu kambariu, bet taip ir neradau. gal zinai ka nors?

Taip pat skaitykite