Mokslininkai: pinigų medis tikrai pritraukia pinigus, tik ne taip, kaip galvojate

pinigu-medisZamiokulkas (geriau žinomas kaip pinigų medis) nuo seno labai mėgstamas lietuvių augalas. Pagal fengšui teoriją, šis augalas gamina teigiamos energetikos srautą, kuris pritraukia sėkmę ir laimę, ko pasekoje žmonės, kurie augina šiuos augalus, tampa ir geriau finansiškai apsirūpinę.

 

Pietų Afrikos šalyse, iš kur šis medis kilęs, gyva legenda apie šamaną, kuris tam, kad jo krašto žmonės būtų turtingesni, išbarstė monetų, iš kurių ir priaugo šių medžių.

 

Tuo tarpu lenkai tiki, kad zamiokulkas į namus prišaukia sveikatą, čekai – laimę.

 

Pasaulio istorijoje mokslininkams jau ne vieną kartą teko patvirtinti ezoterikų ir bioenergetikų teorijas apie tam tikrus dalykus. Pasirodo, kad pinigų medžio legenda ir tikėjimas, kad šis augalas neša pinigus ne iš piršto laužtas.

 

Mokslininkai atliko eksperimentą ir nustatė, kad zamiokulkas padeda išvalyti orą, užterštą sintetinių chemikalų nuo baldų ir valymo darbų. Taip pat jis labai gerai filtruoja patalpų orą ir padidina deguonies srautą.

 

Tyrimai parodė, kad vienas auginamas pinigų medis, net iki 30 proc. pagerina 20 m² kambario oro kokybę, o žmonės jame geriau išsimiega ir žymiai pagerėja jų protinė veikla lyginant su kitais žmonėmis, kurių patalpose pinigų medžio nebuvo.

 

Iš viso tyrime dalyvavo virš 100 žmonių, kuriuos reguliariai stebėjo mokslininkai.

 

Rezultatai patvirtino, kad žmonių, kurie augino zamiokulką savo gyvenamoje patalpoje, ne tik darbo našumas buvo ženkliai geresnis, o ir analitinis mąstymas. Jiems geriau sekėsi spręsti testus, kryžiažodžius, matematines užduotis. Taip pat kraujo tyrimai rodė mažesnį streso hormonų skaičių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Mokslininkai teigia, kad tikėjimas, jog pinigų medis gali “prišaukti” daugiau pinigų į šeimą yra iš dalies teisingas. Tačiau ne medis atneša tuos pinigus, o patys žmonės augalo dėka gali geriau ir “blaiviau” mąstyti, kas leidžia jiems būti kūrybiškesniems ir produktyvesniems tiek darbe, tiek ir kasdieniniame gyvenime.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asesu

Mano žiniomis tai nuotraukoje kaip ir ne zamiokulkas…

san

grazus labai

Taip pat skaitykite