Miręs senelis sapne pranešė, apie nutikusią nelaimę

zenklai-sapnaiAr sapnai tikrai tik mūsų smegenų veiklos rezultatas? O gal sapnų pagalba kartais galime netiesiogiai susisiekti ir su mirusiais artimaisiais? Mūsų skaitytojos Ievos istorija, priverčia susimąstyti. Žemiau pateikiame jos laišką.

 

Prieš 7 metus mirė mano senelis. Aš jį labai mylėjau, jis buvo man pats svarbiausias. Kai mama paskambino ir pasakė, kad senelio nebėra, aš nesutrikau, nes dar buvau maža.

 

Nuvažiavome į šarvojimo namus, kur buvo senelis pašarvotas. Pradėjus rinktis giminėms aš nesitvėriau kailyje, verkiau ir verkiau. Mane parvežė namo, neleido ten būti. Naktį kliedėjau. Negaliu patikėti, bet mama pasakojo, kad aš miegodama atsistojau lovoje ir prisirėmus prie lango šaukiau “Seneli, Seneli!”.

 

Kai palaidojo senelį, aš dar ilgai bijojau viena namie likti. Bijojau viena net į tualetą nueiti… Man atrodė, kad man iš paskos kažkas eina. Ir toks jausmas buvo dar ilgai. Kažkodėl net kai iš kitų laidotuvių parvažiuodavau ir reikdavo kur eiti – ar į kitą kambarį ar dar kur, atrodė, kad kažkas užnugaryje eina.

 

Praėjo daug laiko. Močiutė dar gyva. Kai ji pasakodavo, kad sapnuoja senelį, žinau – kažkas blogo nutiks. Dažniausiai taip ir būdavo.

 

Prieš metus aš susapnavau senelį. Tuo tarpu mano brolis buvo Anglijoje. Tame sapne buvau aš, mama, močiutė ir brolio žmona. Susapnavau policiją, bet ne Lietuvos, sapne policijos mašinos buvo visai kitokios… Ir kažkodėl labai bijojau tos policijos. Staiga sapne įėjo mano senelis. Jis buvo baltomis kelnėmis ir baltais marškiniais.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pamenu, kaip jis sustojo prie krosnies, pažiūrėjo į mus visas ir išėjo į kitą kambarį… Aš greitai atsistojau, nubėgau pažiūrėti, kur jis eina. O jis ėjo į spintą.

 

Man pabudus buvo labai keista, kodėl jis įėjo į spintą… Viską papasakojus mamai, nutarėme nuvažiuoti ant jo kapo, uždegti žvakutę ir pasimelsti. Važiuodamos iš kapinių užsukome pas močiutę. Pas ją buvo ir mano brolio žmona. Dabar buvome visos, lygiai taip pat, kaip tame sapne.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Močiutė pradėjo pasakoti, kad ji sapnavo senelį. Mes su mama susižvalgėme ir aš pasakiau, kad ir aš sapnavau senelį. Močiutė sapnavo, kaip ji eina iš ūkinio pastato ir mato, kad baltai apsirengęs senelis leidžiasi iš palėpės.

 

Man buvo labai keista, kodėl jis mano sapne į spintą ėjo. Tačiau netrukus visi sužinojome labai liūdną naujieną. Mano brolis Anglijoje buvo rastas negyvas prie savo spintos. Kaip paaiškėjo, jam sustojo širdis.

 

Tai atsitiko tą pačią dieną kai aš ir močiutė susapnavome senelį. Tačiau apie brolio mirtį mums pranešė tik kitą dieną.

 

Ieva

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

O aš net mirusi tėva susapnavau kad norejo mane pasimti kartu kad su juo ėičiau bet atsisakiau aš savo sapnus nemoku kontroliuoti bet kame yra problema kai pirma toki sapna susapnavau kad tėvas norejo ir mane kartu pasimti o kai buvo 16 metu gulejau ligoninei tad sunkiai sirgau bet pasveikau bet pamenu kad aš nujaučiau kažka negero ir daktaras ar rezidentas sako imk valgyk bet kaip nujausdama atsikalbineju kad man negalima tai koki valanda teko ginčytis su juo tuomet mane prigasdino tai per prievartava liepe valgyti tai teko suvalgyti ir kai po 2 minučiu atejo kiti daktarai atbėgdami ir pasake… Skaityti daugiau »

live

buna visko man irgi nekarta buvo. as sapnavau savo seneli taip pat ir jis man pasake ruoskites tik nesupratau kam,ir po dienos ryte mire mano mama pries 7 metus.

Taip pat skaitykite