20 atvejų, kada vaikai pasakė tai, ko neturėtų

vaikai-dalykaiVaikai yra mielos ir nekaltos būtybės, ir visi juos myli. Niekam nė į galvą nešautų, kad mažas vaikas galėtų sąmoningai pasakyti ką nors bjauraus ar keisto… Išskyrus tuos, kurie iš tikrųjų tai išgirdo iš savo vaikų lūpų.

 

Žemiau pateikiamas sąrašas netikėčiausių dalykų, kuriuos ištarė vaikai.

 

1. Kai dar dirbau pardavėja, sykį užmačiau mažą mergaitę, plastikine šakute badančią sumuštinį ir kartojančią „Mirk, mirk, mirk“. Kai paklausiau, ką ji veikia, ji ramiai atsakė: „Man patinka žudyti, bet mama sako, jog neturėčiau to daryti. Todėl pasirinkau kumpį, kuris nerėkia“.

 

2. „Kodėl verki?“, – paklausiau dukters. „Ten blogas žmogus“, – atsakė ji, rodydama į kambario kampą. Kai pasisukau, kampinė lempa nukrito ir sudužo.

 

3. „Nieko nėra po tavo lova, miegok“, – raminau sūnelį. „Dabar jis yra už tavęs“, – patempė lūpą mažylis.

 

4. Dukra nuolat kalbėdavo, jog ją miegančią stebi moteris ant lubų. Toji moteris nemėgsta manęs ir norėtų suvalgyti mano širdį.

 

5. „Tas vyras“, – tarstelėjo dukra, kai perrenginėjau ją. „Koks?“, – paklausiau. „Tas, kur su gyvatišku kaklu“, – parodė į atvirą spintą. Staigiai atsigręžiau. Nieko nebuvo… Ir visgi pabijojau pasidomėti, ar niekas mūsų name nebuvo pasikoręs.

 

6. Apklosčiau savo dvimetį, ir jis tarė: „Sudie, tėti“. Nusišypsojau ir pataisiau: „Reikia sakyti labanakt“. Vaikas rimtai atsakė: „Ne, šįkart tai sudie“.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

7. „Kai gyvenau čia anksčiau, vadinausi Alfonsas, ir buvau didesnis už tave“, – išdidžiai pasakė pusbrolis, kai svečiavosi mūsų namuose. Tai nugirdęs mano patėvis tarstelėjo: „Hmm, toks buvo mano senelio vardas. Bet apie jį nekalbam“.

 

8. Trimetė, pirmą kartą laikydama savo broliuką, pakėlė akis į mane ir paklausė: „Tai neturėčiau jo įmesti į ugnį?“

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

9. „Kol nebuvau gimęs čia, turėjau seserį, aišku? Ji ir mano kita mama tokios senos dabar… Jos išgyveno, kai mašina užsidegė, o aš ne.“

 

10. „Tėti, atsimeni, kai žuvom?“

 

11. Kai keturmetis sūnus sužinojo, kad teta laukiasi, pasakė: „Reikia jį ištraukti. Atsinešiu peilį.“

 

12. „Tu mirsi pirmas.“

 

13. „Mama, kai mirsi, norėčiau įdėti tave į stiklainį ir laikyti amžinai.“

 

14. „Smegenys sako man daryti dalykus, kurių nenoriu.“

 

15. Perpjausiu tau gerklę ir įmesiu į baseiną“. Tai buvo draugės dukra. Vėliau, nuolat smaugdama už antkaklio šunį, jį negyvai nusmaugė.

 

16. „Aš ne tavo ir ne tėčio. Aš baisuoklio.“

 

17. Kai buvo trejų, brolis skendo baseine. Kopėčių nebuvo… Kaip ir šansų mažam vaikui išsikapanoti. Suaugusieji name išgirdo riksmus, o tada tylą. Kai atbėgo, vaikis stovėjo greta baseino, šlaput šlaputėlis. „Įkritau į baseiną ir negalėjau išlipti. O tada žvilgantis vyras ištraukė mane.“

 

18. „Mama, kas ten tokie?“, – paklausė dukra, kai guldžiau miegoti. „Kur?“, – apsižvalgiau. „Tie, kurie kalba spintoje. Mama, kas ten tokie?“

 

19. Kai sūnus buvo dvejų, turėjo keistą baimę būti pamirštas ir paliktas. Jis paklausė mano žmonos, argi mes niekad nesam palikę jo. Kad ne – nei parduotuvėj, nei kur kitur… „Ak taip“, – prisiminė vaikas, – „taip buvo nutikę tada, kada jūs buvot maži, o aš didelis“.

 

20. Duktė turškėsi vonioje, aš krapščiausi kambaryje. Staiga ji šūktelėjo: „Mama, kas ten toks mėlynas nuėjo koridorium?“. Paaiškėjo, jog duktė matė aukštą, liesą, mėlyną beveidį.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
NATNAS

TETA DĖDĖ

Bitė

Faina, kai kurios istorijos kraupios. Atsimenu, kai dar buvau maža, tėvų miegamajame mačiau moterį kuri norėjo kad aš ateičiau… bet tik tada man tėvai pasakė kad už kelių šimtų metrų nuo mūsų namų yra kapinės…

Nesvarbu

kai aš maža buvau aš nieko nesakydavau tokius dalykus čia nesamone išsigalvojot

xxx

Aš nors ne vaikas bet irgi kartais kai ka matau. Bet cia jai liga.

Taip pat skaitykite