Medikai negali to paaiškinti: berniukas prie savęs traukia metalinius daiktus

berniukas-metalasGydytojai visiškai pasimetę dėl 5-mečio berniuko, vardu Ermanas Delicas, nepaprasto gebėjimo traukti prie savęs metalinius objektus, rašo alfa.lt.

 

Vaizdo įraše matyti, kaip prie vaiko krūtinės ir nugaros pridedami metaliniai šaukštai, šakutės bei monetos. Jie nepriklijuoti – nėra jokių ypatingų triukų, tiesiog berniukas it magnetas prie savo kūno traukia metalinius daiktus.

 

Ermanas iš Bosnijos ir Hercogovinos netgi lankėsi pas medikus, kad šie ištirtų, kas negerai su vaiko organizmu, tačiau jokio neįprasto darinio ar pakitimo nebuvo rasta. Gydytojai teigia, kad berniukas yra visiškai sveikas ir neranda paaiškinimo apie jo keistą gebėjimą.

 

Internautai šį vaiką ėmė vadinti Magnetu – filmo „X-menai“ personažu, kuris mintimis galėjo sukurti magnetinius laukus ir juos valdyti.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nesvarbu

Šaiptais visu pirma tai ne su mintimys žmogus negali padaryti žmones to nemoka ir šaiptais yra viena priežastis kad tai gali būti ne jūsų sūnus o kažkas kitas tas kas gyvena berniuko vidujė ir traukia monetas

king grodd

buvo tokia laida kur, siule milijona kazkoks senis su barzda ,kas parodys kokia nors antgamtine galia ir jis neisiaiskins kaip tai padare,tai buvo irgi vienas atejas ale pritraukia daiktus tai istepe ji miltais ir visas ale magnetizmas baigesi

Taip pat skaitykite