Medikai ir menininkai šokiruoti: vyras piešia miegodamas

lee-piesiniaiJeigu manote, kad jus nemokate piešti, tai dar nereiškia, kad iš tikrųjų nemokate. Tuo įsitikino, per miegus vaikštantis velsietis.

 

Pasirodo, kad vyras yra talentingas menininkas. Bet tik kai miega, kadangi visiškai nesugeba piešti pabudęs.

 

39 metų Lee Hedvinas iš Šiaurės Velso niekada nebuvo menininku ir niekada nesimokė dailės mokykloje. Taip pat jis neprisimena piešęs per miegus ir negali atkartoti savo eskizų pabudęs.

 

Opiausia problema, kad vyriškis vaikščiodamas per miegus piešia visur kur tik papuola, ant sienų, stalo, grindų ir t.t.

 

Vienas iš Lee piešiniu.

Vienas iš Lee piešiniu.

 

Viskas prasidėjo dar 2008 metais. Vyriškis atsibusdavo išsitepliojęs nuo įvairių rašymo priemonių ir vis rasdavo įvairius piešinius. Tačiau ilgą laiką nustumdavo mintis, kad šie piešiniai priklauso jam.

 

“Mane net nufilmavo, kad įsitikinčiau, jog tai tiesa.”, – tvirtino L. Hedvinas.

 

Edinburgo miego klinikos ekspertų tvirtinimu, velsiečio sugebėjimai – unikalūs. Manoma, kad Lee smegenys kažkokiu būdu išmoko piešti savaime, matant įvairius kasdienius piešinius televizijoje, laikraščiuose ir kitur. O lunatizmas nesąmoningai privertė vyro kūną piešti kai jis miega.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vyrą tyrė ne tik medikai, tačiau ir mokslininkai, kad įsitikintu, jog vyro smegenys tikrai nebūdrauja tuo momentu, kai jis naktimis piešia.

 

Tiesa dabar vyras pradėjo piešti ir savo noru, ne tik miegant.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite