16 senovės išminčių teiginių, kurie padeda į gyvenimą pažvelgti kitaip

zeme-rankaTai, ką mes matome, labai priklauso nuo to, kaip mes žiūrime. Mūsų požiūris į gyvenimą formuojasi psichologiniame narve, kuriame mes esame įkalinti. Narvas sudarytas iš sunkios mūsų praeities, gyvenimo apsaugų, socialinės įtakos, popkultūros, žiniasklaidos stereotipų ir kitų narvo virbų. Galimybė pažvelgti kitaip atsiranda tik tada, kai sąmoningai išlaisviname savo protą.
 
Tinklaraštis apie ezoteriką ir ne tik ineta.link žemiau pateikia 16 senovės išminčių teiginių, kurie pasitarnaus jums kaip priminimai, kuriuos verta skaityti sau reguliariai tam, kad jūsų sukaustytas protas atsivertų ir į savo gyvenimą žvelgtumėte iš kitos perspektyvos.
 
1. Turtingiausias nori mažiausiai
 
Turtingiausias žmogus nėra tas, kuris turi daugiausiai, bet tas, kuriam reikia mažiausiai. Turtas yra mąstymo Išdava. Norėkite mažiau ir vertinkite šiandieną labiau. Būkite dėkingi už savo gyvenimą. Už savo sveikatą, savo šeimą, savo draugus, savo namus… Ne visi žmonės tai turi.

 

2. Laimė palieka jos nepastebinčius

 

Laimė bėga nuo tų, kurie atsisako tą gėrį, kurį jie turi, regėti. Kai gyvenimas jums suteikia progą būti negatyviu, mąstykite pozityviai. Atsisakykite minčių, koks jūs manote jūsų gyvenimas privalo būti ir nuoširdžiai priimkite jį tokį, koks jis yra.

 

3. Rinkitės sunkesnį variantą

 

Jeigu jūs pakankamai sėkmingas, kad turėtumėte du gerus pasirinkimus, visada rinkitės tą, kuris jus gąsdina labiau. Toks pasirinkimas padės jums užaugti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

4. Baimė yra jūsų mintyse

 

Daugelis jūsų baimių yra daug didesnės jūsų mintyse, negu realybėje. Kai tik susidursite su jomis akis į akį – tuo Iš karto įsitikinsite.

 

5. Nebijokite pokyčių

 

Reikia drąsos, kad galėtumėte augti ir būti tuo, kuo jūs esate. Nebijokite pokyčių. Galite kažko netekti, bet galite gauti kažką nuostabaus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

6. Nesijaudinkite dėl uždarytų durų

 

Nesijaudinkite dėl prieš jus uždarytų durų. Naujos durys atsidaro kiekvieną kartą ir jūs jas pamatysite, jeigu žengsite į priekį. Ir kai jūs einate į priekį, taip pat žinokite, kad dažnai mes švaistome per daug laiko rūpinimuisi apie rytojų. Gyvenkite šiandien. Rytojus atsiskleis rytoj ir būtent taip, kaip jis privalo atsiskleisti.

 

7. Alternatyvos priklauso tik nuo jūsų

 

Kiekviena sudėtinga situacija gali būti prastų rezultatų Išdava arba tobulėjimo galimybė. Tai priklauso nuo to, kokią perspektyvą pasirinksite.

 

8. Šypsena būtina visada

 

Net tada, kai sunku – šypsokitės. Šypsena ne visada reiškia, kad žmogus laimingas, kartais tai paprasčiausiai reiškia, kad žmogus yra stiprus. O jūs – stiprus!

 

9. Augimas yra skausmingas

 

Augimas yra skausmingas. Pokyčiai yra skausmingi. Bet pagaliau niekas nėra taip skausminga, kaip būti įstrigus kažkur, kam jūs nepriklausote. Visada geriau būti Išnaudotam prasmingai dirbant, negu būti pavargusiam nuo nieko nedarymo.

 

10. Vertinkite galimybę dirbti

 

Vertinkite, kad galite dirbti sunkiai dėl to, ko jūs labiausiai norite. Prisiminkite, kad tikrai nedirbate, kol jūs sau nepasakote, kad geriau darytumėte ką nors kita.

 

11. Darykite, ką privalote daryti, bet lanksčiai

 

Darykite, ką privalote daryti, bet taip pat palikite erdvės. Būkite lankstūs. Nesuvaržykite savęs griežtais planais. Nuostabūs dalykai nutinka neplanuotai ir dideli apgailestavimai nutinka, kai nepasiekiate tiksliai to, ką suplanavote.

 

12. Vietoje pykčio rinkitės tobulėjimą

 

Vietoje to, kad pykti ant kitų žmonių žodžių, pasirinkite Išklausyti, nepamiršti ir kartu stiprėti dėl to.

 

13. Jus supa ne tai, ko norite, bet tai, ko jums reikia

 

Gyvenimas ne visada duoda žmonės, kurių jūs norite, jis duoda žmones, kurių jums reikia… Kad mokytumėtės, augtumėte ir mylėtumėte.

 

14. Būkite geras visiems

 

Tarp mūsų stipriausi ne tie, kurie rodo visiems matomą jėgą, bet tie, kurie kovoja didžiausias vidines kovas, apie kurias niekas nežino. Taigi būkite geras. Jūs ne visada matote žmonių kančias, bet jie gali visada jausti jūsų gerumą. Būdamas geras žmonėms, taikiai gyvensite ir paliksite gražius pėdsakus.

 

15. Kantrybė, dėmesys ir pagalba

 

Trys dalykai jus galutinai apibrėžia: jūsų kantrybė, kai jūs nieko neturite, jūsų dėmesys, kai turite viską ir kam jūs padėsite, jeigu galėsite.

 

16. Pasaulyje visada yra vietos perspektyvoms

 

Būkite nuolankus. Būkite Išmokomas. Pasaulis yra didesnis, negu jūs jį matote. Jame visada yra vietos naujai idėjai, naujam žingsniui, naujai perspektyvai… Naujai pradžiai.

 

Šaltinis: ineta.link

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite