NSO neleidžia sėkmingai startuoti SpaceX kosmoso programai?

spacex-sprogimasJAV kosminių technologijų bendrovės „SpaceX“ raketų paleidimo aikštelę, praėjusį ketvirtadienį, per įprastą bandymą sudrebino sprogimas, sunaikinęs raketą „Falcon“ ir jos krovinį.

 

Firma „SpaceX“ patvirtino, kad rengiantis paleidimui, starto aikštelėje buvo anomalija, dėl kurios buvo prarastas transporto priemonė ir jos krovinys.

 

Tačiau ufologai pastebėjo, kad tai jau ne pirmas keistas įvykis susijęs su “SpaceX” programa ir jos erdvėlaiviais.

 

Nors šios raketos vadinamos tomis, kurios turi padėti žmonijai kuo greičiau užkariauti kosmosą, stebimas jau ne pirmas atvejis, kai jos susiduria su keistomis aplinkybėmis. Tai patvirtino ir naujausias vaizdo įrašas, kuriame prieš pat sprogimą užfiksuotas prie raketos neatpažintas skraidantis objektas.

 

Naujausioje vaizdo medžiagoje matyti, kaip NSO dideliu greičiu atskrenda šalia raketos ir galiausiai raketa netikėtai sprogsta.

 

Ufologai pažymi, kad paleidimo aikštelėje tikrai negalėjo tuo metu būti jokių skraidyklių ar kitų oro transporto priemonių.

 

Nors skeptikai tvirtina, kad buvo nufilmuotas paukštis, medžiagos analizė parodė, kad objekto greitis buvo apie 600 km/val., o joks žinomas paukštis, tokiu greičiu skraidyti negali.

 

Sąmokslo šalininkai tvirtina, kad nežemiškos civilizacijos tokiu būdu duoda įspėjimus JAV, jog kol kas žmonėms vykdyti naujausius kosminius bandymus negalima. Taip pat verta pabrėžti, kad per šiuos keistus sprogimus, nežuvo nei vienas žmogus.

 



Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Fake

Gal čia koks meteorito gabaliukas praskrido, ir jis suskilo truputii, nes sprogimas butent ir buvo kai jis pro šali praskrido. Tai turbūt ir pataikė atskiles tas gabaliukas, o kai toks greitis tai ir mažas objektas turi pakankamai energijos, perskrost kiaurai metalą, kas įraše matoma tai tikėtina, kad pataikė į kuro talpyklą.

LOL

Musė pralekia netoli kameros varasar filmuojant daug tokiu NSO gali pamatyti :D

ditwm

Bet kas ko nesupranti, neatpažysti ir dar skraido, galima laikyti nso.

NSO

Cia gal reaktyvinis paukstis nebent :D :D

Mystery solved

Atmušo kamuoliuka ir nuskrido į užribį…

oho

na ir teisingai,pirma savokiema-zeme nuo savo siuksliui sivalykym pries pradedam iterst kosmosa,jau ir dabar orbita aplink zeme vienas musu paciu paliktas siukslynas

dr34m

Pritariu, ir dar reikėtu šiuksles iš galvos išsivalyti. Su dabartiniu mastimu, tai visa visatą savartynu paverstume.

Taip pat skaitykite