Gėlių horoskopas – kuriai gėlei galite save priskirti ir ką tai reiškia?

astro-gelesVandens lelija (liepos 2-12 d.) Graži gėlė, auganti vandenyje, o virš vandens skleidžianti žiedus.Šio tipo žmonės gerai jaučiasi įvairiose situacijose (kaip vandens lelija gerai jaučiasi ir vandenyje ir ore). Jie bendrauja su įvairiausiais žmonėmis, domisi įvairiausiomis profesijomis, pomėgiais. Toks universalumas jiems dažnai praverčia. Jų gyvenime pasitaiko nedaug kliūčių, kurias jie lengvai peržengia
 
Našlaitė (liepos 13-23 d.) Mažytė, smulkutė darželio gėlė.Šio tipo žmonės paprasti, nemėgstantys būti dėmesio centre. Tačiau, jei juos kas nors paskatina, gali daug pasiekti. Iš jų galima sulaukti netikėtumų, mat po ramiu jų būdu slypi kūrybiškumas, didelė jėga.
 
Erškėtrožė (liepos 24-rugpjūčio 2 d.) Tai spygliuota krūminė gėlė.Šio tipo žmonės išdidūs ir atsargūs. Jie niekuo nepasitiki. Prie jų sunku prieiti. Jie kaip erškėčiai turi spyglius. Tačiau spygliai jiems – apsaugos, o ne kaprizų priemonė.
 
Saulėgrąža (rugpjūčio 3-12 d.) Didelė aukšto stiebo, saulės link besistiebianti gėlė, mezganti valgomas vitaminingas sėklas.Šio tipo žmonės visuomet šypsosi, jaučiasi laimingi, džiaugiasi kiekviena gyvenimo akimirka. Ji kaip saulėgrąža stiebiasi į saulę ir džiaugiasi jos teikiamais spinduliais. Jie paprasti, nesididžiuoja tuo, kad sekasi. Pernelyg neišgyvena dėl nesėkmių, sugeba jas kantriai nugalėti.
 
Rožė (rugpjūčio 13-23 d.) Tai darželio gėlių karalienė – graži ir kvapni.Šio tipo žmonėms dažniausiai gerai sekasi, tačiau jų sėkmę nuodija aplinkinių pavydas. Jie dažnai patenka į konfliktus, sąmokslus. Tačiau jie yra pakankamai energingi, tvirti ir atlaiko visus smūgius.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Delfinas (rugpjūčio 24-rugsėjo 2 d.) Tai aukšto stiebo, melsvai žydinti darželio gėlė.Šio tipo žmonės paprasti, nereiklūs sau, tačiau nemažai reikalauja iš kitų. Vis dėlto jie patys neretai tampa kitų reiklumo aukomis. Ant jų suverčiama svetima kaltė. Tad jiems tenka ieškoti teisybės, išmokti tvirtai įrodyti savo nuomonę ir atremti kitų priekaištus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Gvazdikas (rugsėjo 3-11 d.) Aitraus kvapo darželio gėlė.Šio tipo žmonės itin atviri, sakantys viską, ką galvoja, prieš tai nė nepagalvodami apie pasekmes. Tad neretai tokiu savo elgesiu gali nenorėdami įžeisti kitus. Toks yra ir gvazdikas – gražus, bet jo aitrus kvapas gali suerzinti.

 

Astra (rugsėjo 12-22 d.) Rudeninė didelių, įvairių spalvų žiedų darželio gėlė.Šio tipo žmonės geri klausytojai, užtarėjai. Jie išklauso, sugeria ir išgyvena kitų liūdnas istorijas. Jie yra mėgiami ir laukiami. Daugybė žmonių pastebi, kad jie būtent tie žmonės, kuriems galima atsiverti.

 

Viržis (rugsėjo 23-spalio 3 d.) Išsirangęs miško augalas.Šie žmonės netradicinio mąstymo, itin išradingi. Jie bet kurioje situacijoje veiks sąmojingai, su humoru. Jie puikūs draugai ne tik todėl, kad puikiai sugeba visus prajuokinti, bet ir todėl, kad niekada nepaliks ištikus bėdai.

 

Kamelija (spalio 4-13 d.) Egzotiška darželio gėlė.Šio tipo žmonės žavūs ir drąsūs, artistiški. Gali būti puikūs aktoriai. Jie nuolat jaunatviški, turi vaikams būdingą mimiką, nerūpestingumo išraišką.

 

Alyva (spalio 14-23 d.) Pavasarį žydintis ir nuostabiai kvepiantis krūmas. Meilės, jaunystės simbolis.Šio tipo žmonės idealistai. Jie stengiasi viską padaryti tobulai. Negaili tam savo jėgų. Puikūs pagalbininkai. Moterys – puikios šeimininkės ir motinos.

 

Frezija (spalio 24-lapkričio 2 d.) Egzotiška, nuostabaus kvapo įvairių spalvų gėlė.Šio tipo žmonės drąsūs, pasitiki savo jėgomis, yra atviri. Kartais noras sakyti tiesą į akis jiems gali pakenkti. Mėgsta kompaniją, yra mėgiami vakarėliuose. Jiems puikiai sekasi darbas, kuriame reikia bendrauti su žmonėmis. Jie gali ir daug pasiekia visuomeninėje ir profesinėje veikloje.

 

Orchidėja (lapkričio 3-12 d.) Egzotiška, savito kvapo ir išvaizdos gėlė.Šio tipo žmonės yra paslaptingi, iš prigimties seksualūs, pasąmoningai traukia kitus.Tačiau nepaisant tokio jų žavesio, patys neretai nepasitiki savimi, sunkiai priima sprendimus, neišsivaduoja iš abejonių.

 

Bijūnas (lapkričio 13-22 d.) Tradicinė lietuviško darželio gėlė, dideliu žiedu, švelnaus malonaus kvapo.Šio tipo žmonės nuolat puola nuo vieno darbo prie kito. Jie nuolat susižavi nauja sritimi, su užsidegimu puola įgyvendinti savo idėjų. Dėl to gali nukentėti ne tik darbų kokybė, bet ir jų pačių sveikata, kurios jie visai nesaugo, nes tam paprasčiausiai pritrūksta laiko. Neretai tokie žmonės beveik neturi ir laisvalaikio, kurio metu pasiilsėtų.

 

Kardelis (lapkričio 23-gruodžio 2 d.) Rudeninė gėlė, turinti kardo pavidalo stiebą.Šio tipo žmonės nėra itin gabūs ir talentingi. Tačiau nepaisant to, jie gali daug pasiekti. Kaip kardelis išaugina aukštą žiedo stiebą, taip jie valios pastangomis ir kantriu darbu gali pasiekti viršūnes. Yra paprasti, nemėgsta girtis.

 

Kiaulpienė (gruodžio 3-12 d.) Tai geltonai žydinti pievų gėlė, kurios stiebai pripildyti balto kartaus skysčio.Kaip kiaulpienė išskleidžia savo šiltą geltoną žiedą, taip šio tipo žmonės nuolat nori padėti kitiems, juos sušildyti. Negali būti vieni, nusėdi vietoje. Kartais dėl tokio perdėto jų paslaugumo gali kilti problemų. Jie gali tapti atgrasūs, kaip kartu kiaulpienės pienas. Šio tipo žmonės turi tvirtą savo nuomonę ir nepasiduoda įtakai. Kritikuojami sugeba įrodyti, kad kritikas nėra teisus.

 

Lotosas (gruodžio 13-22 d.) Baltažiedė elegantiška gėlė. Kinams ji simbolizuoja dvasios ir kūno tyrumą.Kaip ir gėlės simbolika, šio tipo žmonės iš pažiūros atrodo nekalti, drovūs. Dėl uždarumo ir drovumo jiems gali kilti bendravimo problemų.

 

Edelveisas (gruodžio 23-31 d.) Mažutė gėlė auganti aukštai kalnuose. Jos nuskinti aukštai į kalnus eina tik labai įsimylėjęs ir drąsus žmogus.Šio tipo žmonės yra puikūs draugai ir užtarėjai. Jie ramūs, taikūs,geraširdiški.

 

Šaltinis: gyvenimokodas.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite