Skaitytoja: mano namuose siautėja nežinoma jėga

poltergeistas-mergaiteSu anomalija.lt portalo redakcija susisiekė skaitytoja Mėja, kuri tvirtina, kad namie vykstantys reiškiniai, neduoda jai ramybės ir pamažu tampa tikru teroru. Žemiau pateikiame skaitytojos atsiųstą laišką.

 

Sveiki, nežinau ar tai kažkas neįtikėtino ir keisto tačiau su tuo aš susiduriu kiekvieną dieną. Persikrausčiau į naują butą kuris iš pažiūros yra labai jaukus ir malonus akiai. Viskas klostėsi gerai kokį mėnesį paskui prasidėjo nepaaiškinami dalykai.

 

Pirmasis reiškinys buvo pastoviai įsijungiančios šviesos, iš pradžių save ramindavau galvodama jog pamiršau jas išjungti tačiau vieną vakarą man sėdint svetainėje prie televizoriaus atkreipiau dėmesį į virtuvės duris už kurių degė šviesa nors puikiai žinojau jog ten aš tikrai nebuvau, taip man bežiūrint šviesa ir išsijungė. Pašiurpau.

 

Kitos dienos rytą šviesas įjungtas radau visuose buto kambariuose. Draugas mane ramino jog dėlto gali būti kalti senai nekeisti šviesos jungikliai, kviečiau ir elektrikus ir keičiau jungiklius tačiau tai nesiliovė.

 

Kitas incidentas įvyko tą pačią naktį kai buvo bandyta tvarkyti elektros bėdas, su draugu jau ruošėmės miegoti kai staiga koridoriuje pradėjo be perstojo baladotis vonios kambario durys, jas atidarius nieko neradome tačiau bildenimas kartodavosi porą kartų į savaitę.

 

Kitas keistas ir lyg šiol man šiurpus prisiminti įvykis nutiko anksti ryte, ruošiausi keliauti į darbą, virtuvėje sėdėdama gurkšnojau kavą ir per uždarytas duris pastebėjau lėtai praeinantį šešėlį, pamaniau kad grįžo mano vaikinas pamiršęs ką nors pasiimti, pašaukiau vardu tačiau niekas neatsiliepė, nuėjusi į tą pusę kur keliavo ir keistas šešėlis nieko neradau, tik išverstus rūbus iš spintos ir įskeltą veidrodį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Namuose be paliovos tai dingsta, tai atsiranda įvairūs daiktai, pavyzdžiui: rašiau kompiuteriu laišką tetai, šalia pasidėjau mašinos raktelius, vos nusisukau o atsigręžusi jų jau ten nebuvo, ir niekur neradau net kelias dienas, kol vieną naktį išgirdau kažką krebždant ant stalo, įjungiau šviesą o ten gulėjo mano raktai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šiuose namuose ant visų virtuvės spintelių užkabinau spyneles nes ne kartą rasdavau jas atidarytas, o vieną kartą iš ten išskrido visos lėkštės.

 

Jeigu galite patarkite ką man daryti ar čia jau aš kraustausi iš proto? Nes jokio logiško paaiškinimo tam nerandu.

 

Mėja

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
17 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
albo6sukas9

Manau Mėja susidūrė su poltergeistu. Nida yra paprasčiausia melagė nes tokio dalyko ignoruot neymanoma. Kartais poltergeistą sukelia pats šeimininkas arba kažkas iš pašalies. Reikia išsiaiškint to priežastis ir kreiptis į specialistą.

Valas123

Manau Mėja susidūrė su poltergeistu.Kartais poltergeistą sukelia pats šeimininkas visai to nežinodamas. Nida yra papraščiausia melagė nes tokių dalykų ignoruot neįmanoma. Reikia išsiaiškint kas tai sukelia ar tai šeiminiko kaltė ar kažko iš pašalies įsikišimas.

Lietuvis

Labai įdomu. Tik jei naminukas mėgsta degtinę lašinius ir svogūnus, pienas ir sausainiai gali ir nepadėti. Pirmiau išsiaiškinkit ką mėgsta naminukas, neduok dieve herojiną.

Susidomejas

Gal kameros jau dave kokiunors rezultatu? Gal kasnors susiektu su atore, o tai auditorija nerimsta: tiesa ar melas tai visa yra… :)

NIDA

Aš atsikėliau gyventi iš miesto į seną vienkiemį, nes labai norėjosi gamtos. Namas didelis su savo sena gyventojų istorija. Tenka susidurti su įvairiausiais keistas dalykais. Man, tai jau nebekeista , tiesiog susitaikiau su tuo. Tačiau pasakoti neišmanantiems apie tokius reiškinius nesiruošiu … Tiesiog kvaili ir nepadorūs argumentai … ne ta auditorija… :)

Bromas

Labukas, žiauriai sudominai.. Šiaip galėtum ir papasakot ;/

Bromas

Papasakok ;x

NIDA

Galiu papasakoti savo uždaroje astralinės projekcijos grupėje, ten rinktiniai žmonės, kurie turi smegenų ir patirties :)

Merė

Begalo įdomu būtų sužinot!

mėja

Kaip ir patarė man šis puslapis po laiško, aš jau pasistačiau namuose kameras tose vietose kur vyksta daugiausiai veiksmo, stebėsiu savaitės laikotarpį ir visa medžiagą siųsiu šiam puslapiui. Nesiplėšykit žmonės

Trollolol

Seku seku pasaka… 2016 metai. Kiekvienas telefonas turi kamera. Prasom video, or it did not happen

viktorijai merijauskaitei

nusikirpk ta arklio grifka ,nes snukutis nlb matos.ir susirask padoru vyra nezaidus visazine,nes is tavo buities matosi kad nuskriausta esi.

naminio puske

nors viena blaiviai mastanti,tarp situ syziku

Jons

Mu kaime kai mažas buvau nakty baladodavos tarkim kuknios durelės kai atsidaro negirdim tik trenkia smarkiai nu uždaro lovos kampa pakele tai motina iškvietė kuniga pašventino ir nuoto nesibaladoja jau dvidešim metų ramu

Taip pat skaitykite