Sąmokslo teorijų tyrėjas – apie tai, kas dar įvyks

teorijos-samoksloEzoterikas, žurnalistas ir sąmokslo teorijų tyrinėtojas Gintaras Mikšiūnas mano, kad žmonės įstumti į matricą, stengiamasi juos paversti vergais, o pasaulį valdančią grupelę viešai nematomų žmonių veikia nežemiškos civilizacijos. Jį kalbina “Kauno Dienos” žurnalistas Darius Sėlenis.

 

– Dabar plinta įvairių sąmokslo teorijų. Kokia, jūsų manymu, realiausia?

 

– Sąmokslo teorijos pamatas – informacijos fragmentas, kurį atrinkęs žmogus suabsoliutina tiesą. Viena sąmokslo teorijų ta, kad Vakarai nori užkariauti pasaulį ir įvesti naują, globalią, diktatorišką pasaulio tvarką. Rytuose iš to kuria savo viešuosius ryšius ir formuoja politinę doktriną. Tačiau tai, kad pasaulį norima sujungti į vieną valstybę, kontroliuoti globaliai – paviršutiniškas požiūris. Tai jau įvyko.

 

– Kalbate apie 2–3 proc. žmonių, kurie, disponuodami planetos turtais, valdo pasaulį? Rotschildai, Rockfelleriai, Morganai, Federalinė rezervų sistema?

 

– Šveicarų mokslininkai atliko tyrimus – matematiškai paskaičiavo, kad mus valdo grupelė žmonių. Pasaulis pasidarė kaip kaimas, globalus, todėl turi būti viską sujungiantis vienis, kuris priima globalius sprendimus. Masonai, iliuminatai, slaptos organizacijos.

 

– Už jų nugarų stovi dar kažkas?

 

– Tai neišvengiama. Yra mums matomos valdžios piramidė, yra ir globalios valdžios piramidė. Dvasinė, ideologinė, filosofinė, ekonominė, nusakanti žmonijos vystymosi vektorių. Visą laiką už matomos valdžios buvo rūmų šešėlių valdžia.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

– Ar pritariate versijai, kad tos neregimos jėgos skatina vartojimą, žmones siekia nukreipti nuo sąmoningumo, dvasinių dalykų, nes tokius valdyti lengva, jie tampa kaip biorobotai?

 

– Kalbant buitiniu lygiu – taip. Dar Niccolo Machiavellis sakė, kad žmogus negali gyventi be vektoriaus. Net ir chaotiškame mūsų sociume turi būti paslėptas vektorius, struktūra, kuri yra už vyriausybių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Siekiama mus paversti vergais. Bet jei to nebus? Kas tada? Paleisti žmoniją savieigai ir jos nekontroliuoti? Tai būtų civilizacijos iššūkis ir mįslė. Ar tai sąžininga žmogaus atžvilgiu?

 

– Jūs esate sąmokslo teorijos, kad žemę valdo ateiviai, kurie tobulina žmogaus DNR, šalininkas.

 

– Taip teigiama peržvelgus 5000–10000 metų istoriją. Randami įdomūs artefaktai. Piramidės, atradimai Babilone – dabartiniame Irake, Indijoje, Pietų Amerikoje priverčia neabejoti, kad tai sukūrė ne žmogus, nes tuo metu tam jis neturėjo nė menkiausių galimybių.

 

Rašytiniuose šaltiniuose kalbama apie sparnuotas gyvates ir kitokius dalykus. Prisiminkime 1947 m. – Rozvelą, 21 zoną Nevados dykumoje, Šiaurės Uralą, Permės trikampį Rusijoje, Afrikos dogonus. Žmogaus kontaktas su nežemišku protu vyko nuolatos. Kažkas nuolat lėmė, kad civilizacija pasuktų vis kita kryptimi. Manoma, kad kai kurių slaptų organizacijų atstovai bendrauja su nežemišku protu.

 

Daug faktų slepiama senuose archyvuose, raštuose, senosiose biblijose. Daug rasta senajame Egipte. Prisiminkime garsųjį Leningrado kodeksą: biblijos versiją, kuri neatitiko dabartinės krikščionybės, judaizmo prizmės.

 

Ten atvirai kalbama apie nežemiškas būtybes, kurios įsikišdavo į konkrečius istorinius įvykius – pavyzdžiui, Sodomos ir Gomoros sudeginimas. Iš Šventojo Rašto žinome, kad pas Mozę atėjo trys vyrai, vieną jis pripažino kaip Dievą. Norėjo su juo pasikalbėti, bet šis sakė, kad turi darbų – sudeginti Sodomą ir Gomorą.

 

Taip pat ir senojoje Ezekielio versijoje (naujoji yra sutrumpinta), induizmo Vedose kalbama apie keliones į kosmosą, dievybes iš ten.

 

– Hm… Išeitų, kad tas nežemiškas protas siekia blogų tikslų, jei visuomenė bukinama, skatinamas vartojimas, žmones valdo korporacijos?

 

– Visata – holograma, turinti daug sluoksnių. Esantieji aukščiau už mus evoliucine prasme tarsi veda mus už parankės. Taip, mums pakiša pagundų, skatina vartojimą, padaro priklausomus nuo farmacijos pramonės ir kitų dalykų, veda į aklavietę. Kartu tai gali padėti suvokti absurdiškumą. Praregėti.

 

– Ką manote apie religiją?

 

– Religija yra skirta protui išlaisvinti. Tačiau viena – sufizmas, budizme – mahajama, krikščionybėje – gnosticizmas, kuris Vatikano pastangomis buvo išnaikintas iki X a., kurie leidžia pajusti tikrąjį dvasingumą, ir visai kas kita – religija, stumianti į matricą, siūlanti dvasingumo surogatą.

 

Kodėl žinios slepiamos arba koreguojamos? Žmogus uždaromas į matricą, penkių juslių rėmus, teigiama, kad jis nuo kažko priklauso. Pasyvus žmogus patogus sistemai, nes tampa nemąstančiu biorobotu.

 

Visata turi begalybės formatą. Nugalėti matricą gali tik būdamas jos viduje, pajutęs formos beprasmiškumą.

 

– Nepajutęs skausmo, nesuprasi, kas yra meilė ir gėris?

 

– Būtent. Rytų mistikai, Buda, daugelis išminčių teigė, kad žmogaus judėjimo vektorius – iš skausmo į palaimą, anandos būseną.

 

– Kalbama ir apie specialiai diegiamą nocebo efektą – baimę susirgti ir kitokias baimes.

 

– Žmogus įvaromas į ribinį suvokimą. Jis galbūt diplomuotas, išsilavinęs, bet kitu aspektu nesiskiria nuo gyvulio. Tad diegiamos įvairios programos. Pavyzdžiui, kaip uoliai, metodiškai kalama į galvas informacija apie kiaulių ar paukščių gripo aukas, Ebolos virusą. Taip diegiama baimės programa.

 

Baimė susirgti – šalutinė, didžiausia baimė – gyventi sąmoningai ir atsakingai.

 

– Vis dėlto kai kurie žmonės siekia sąmoningumo?

 

– Visada sociume yra dalis žmonių, kurie nepatenkinti tuo, kaip gyvename. Jie nori pakeisti tai, ką mato. Kaip Neo iš filmo “Matrica”. Prisiminkime Fiodoro Dostojevskio knygą “Demonai”, kai senolis teigė, jog sistema, kad ir kokia ji būtų, nori atsinaujinti. Visos revoliucijos, chaosas reikalingi valdžiai. Ji tai sukelia, bet tik keičia drabužį, pereina į kitą lygį. Matrica išlieka.

 

– Ką siūlote? Grįžti į gamtą? Kaip dvasiniai lyderiai – mąstyti pozityviai, skleisti teigiamą energiją?

 

– Garsieji konspirologai Davidas Icke’as, Alanas Wattsas, iškėlę versijas apie reptiloidus, mus valdantį nežemišką protą ir kitas versijas, kalba būtent apie meilę, harmoniją, teigiamus darbus. Žmogus turėtų fiksuoti ne išorinius veiksnius, bet įsigilinti į savo prigimtį, suvokti, kad egzistuoja ne tik fizinis kūnas, bet ir dvasinis. Nežaisti iliuminatų žaidimų, nebijoti jų, suvokti, kad visa yra vienis. Ir nuraminti protą.

 

– Kalbama ir apie tai, kad protas – žmogaus priešas, užgožęs širdį, sielą?

 

– Protas buvo atskirtas nuo sielos. Žmogus susitapatino su išoriniais atributais – vardu, pavarde, darbu, socialiniu statusu, įvaizdžiu. Tai yra fikcija. Senosios religijos teigė – nuramink protą, suprask, kad tu ir pasaulis esate vienis, visi mes – nedaloma visuma. Siela ir protas turi būti kartu. Jei tai suvoksime, dings daug bėdų. Ir iš skausmo judėsime link laimės.

 

– Dauguma garsių pasaulio sąmokslo teorijų šalininkų kalbėjo apie Londone vykusią olimpiadą, kurios metu neva kažkas turėjo įvykti, o per olimpiados atidarymą buvo begalė masoniškos simbolikos.

 

– Kas yra Londonas? Vienas pagrindinių pasaulio masonų tradicijų miestas. Ritualai įaugę į jų gyvenimą, net policininkas privalėdavo būti masonu. Masonų simbolikos ten apstu, tai jų kultūros dalis. Daug žmonių manė, kad Londone turi įvykti kažkoks lūžis. 2012 m., majų kalendoriaus pranašystės, daug ženklų.

 

Prie olimpinio stadiono pastatyta skulptūra “Ancelor Mittal Orbita”. Akivaizdžiai matyti, kad skulptūra iš raudonai nudažytų metalo vamzdžių primena reptiliją – gyvatę, kuri rangosi aplink koloną. Mintis aiški: gyvatė apsivyniojusi aplink rojaus Pažinimo medį (žmogų) ir siurbia energiją. Okultizmo tyrinėtojai vienbalsiai tvirtina, kad tai yra pagundos simbolis.

 

Londono olimpinis stadionas buvo svarbiausias žaidynių akcentas. Iš paukščio skrydžio jis panašus į didelę akį, žiūrinčią į debesis. Tai yra okultinis simbolis – Horo akis. Kitas akcentas yra liūdnai pagarsėjęs simbolis – akis trikampyje. Tokios formos yra stadiono šviestuvai.

 

Tai nauja pasaulio tvarka, kontrolė, piramidinė valdžios hierarchija su niekam nežinomais ir nepasiekiamais išminčiais viršuje, kurie viską stebi, kontroliuoja ir veda mus tik jiems žinomos evoliucijos (o iš tikrųjų deevoliucijos) keliu, o žmonija turi elgtis pagal nurodytas taisykles.

 

Daugelį Londono olimpiados atidarymo ceremonijoje šokiravo scena, kuri priminė vaikų aukojimą. Konspirologai neabejoja, kad vaiko lavonas simbolizavo pedofilijos išaukštinimą. Kaip sakė Davidas Icke’as, masonų ložėse patyčios iš vaikų yra įprastas dalykas. Jie tyčiojasi iš vaikų (ir ne tik iš vaikų) ne todėl, kad yra iškrypėliai, bet todėl, kad to reikalauja labai seni ritualai, atėję iki šių dienų iš Egipto, Babilono, senovės Graikijos ir Romos.

 

Svarbiausias uždarymo akcentas buvo milžiniškas aštuonkojis, kuris pozavo Britanijos vėliavos fone. Aštuonkojis atsistojo vėliavos centre, ten, kur susikryžiuoja juostos. Šis aktas simbolizuoja antižmoniškos sistemos triumfą pasaulyje. Prasmė čia daugiau nei aiški: visas pasaulis yra apraizgytas aštuonkojo sistemos čiuptuvais. Tokių simbolių Londono olimpiadoje buvo labai daug – nuo teatralizuotų pasirodymų iki aprangos detalių.

 

– Ką jūsų teorija sako apie trečiąjį pasaulinį karą?

 

– 2012–2013 m. buvo galimybė metafiziškai prabusti, praregėti ir dvasiškai pakilti. Didelis “bum” būtų katalizatorius ir geriems įvykiams. Bet mes tą šansą pramiegojome, ritamės žemyn, bus dar daugiau laisvių suvaržymo ir sulauksime trečiojo pasaulinio karo.

 

– Jūs kalbate, kad baimė sėjama specialiai, o ką dabar pasakėte?

 

– Pakartosiu kitais žodžiais: bus didelis šurmulys. Didesnis nei tai, kas dabar vyksta. Mus dirbtinai į tai varo. Nors abi barikadų pusės tokios pat.

 

– Neprabudusieji (taip vadinate didžiąją dalį žmonių) teigs, kad jūs, atsiprašau, kvanktelėjęs. Jau vien ko verta versija apie nežemiškas civilizacijas. Jei jau taip, kodėl tas nežemiškas protas nerodo akivaizdžių ženklų?

 

– Kai kurios sąmokslo teorijos kuriamos norint nukreipti dėmesį. Jei du žmonės kalba neatvirai, jau yra sąmokslo teorija. Valdžia kažko nesako – tai jau sąmokslo teorija. Tai, ką pasakoju, yra kai kurių žmonių teorijos. Mes jas nagrinėjame. Vienintelis būdas įsitikinti, ar šios teorijos teisingos, – palaukti, eiti suvokimo keliu, būti sąmoningam.

 

Kodėl nežemiškas protas nepademonstravo viešų, akivaizdžių ženklų? Galbūt dar neatėjo laikas. Kur yra minusas, visada yra ir pliusas. Ir nežemiškų civilizacijų yra pažymėtų pliuso ženklu. Mes nesame palikti likimo valiai. Vieni nori mus suvaržyti, paversti biorobotais, kitos civilizacijos, atvirkščiai, siekia išvesti mus į aukštesnį sąmonės lygį. Šviesos lyderiai taip pat prabudę. Vis dėlto sistemos, matricos iškart neįveiksime.

 

Kalbino Darius Sėlenis, “Kauno diena”, kauno.diena.lt, kvantinemagija.lt

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
PROKRUŠYS

Gintaras Mikšiūnas pasakorių pasakorius,gyvenantis vien iš to ,konegali nei patvirtinti nei paneigti. Po 2012 metų psichozes, kai jo pranašystes apie kvantini šuoli neišsipildė, dali savo kliedesių iš savo svetaines panaikino.Ir užsieme gydovo amatu.Gerai trinti smegenis avinų bandai.Idomiausia jog pas gintaras pagal savo metus labai prastai atrodo, visas pražiles ir išpurtes,atrodo kokiais 10 -15 metų senesnis negu yra. Tai tokią sveikatą ir kitiems dalina, jei savąja nemoka pasirūpinti

Asamir413

Kaip jus matot teksta? Sviesus fonas ir baltos raides.Nieko nesimato kas parasyta

Saulys

Manau kad ir 2 metu senumo straipsnis informacija yra idomi ir aktuali. Vis tik nesutinku su samokslo teorijos savoka. Kas tai yra? Kas ta samoksla vykdo? Mano akimis samokslas vykdomas pries zmonija, o tie kurie ji atskleidzia… reiskiasi kalti… Idomi pozicija. Visgi nekartosiu savo komentaro originaliam straipsniui. Pasakysiu kad as su Gintaro nuomone (isskyrus kai kurias detales) sutinku. Velgi nemanau kad jis samokslininkas ar teoriju nagrinetojas (as buciau priestaraves tokiam pristatymui) – jis zmogus siekiantis pazinimo kaip ir daugelis musu.

crap

Šitas straipsnis yra nusisnekejimas,o kad yra nematoma valdžia tai čia tik vaikui gali būti naujiena.

Wellin

Bent jau galvot ppraoejo

jonas

dvejų metų senumo straipsnis

Taip pat skaitykite