Mėnulyje pastebėtas paslaptingas objektas kuris panašus į didelę pilį

menulio-objektasNaujausias atradimas privertė ufologus ir konspiracinių teorijų šalininkus spėlioti ką pavyko nufotografuoti ant Mėnulio paviršiaus.

 

Mėnulio paviršiuje internautai aptiko aukštą objektą, kurį jau spėjo pavadinti “ateivių pilimi”.

 

Ekspertai kurie nagrinėjo ir analizavo paslaptingo objekto nuotraukas spėja, kad jo dydis gali siekti nuo 20 iki 100 metrų, sprendžiant iš metamo objekto šešėlio.

 

“Šviesios spalvos objektas atrodo tarsi būtų ten pastatytas, o ne natūraliai susiformavęs”, – teigia grupės “secureteam10” nariai kurie nagrinėja reiškinius susijusius su nežemiškomis civilizacijomis.

 

menulio-objektas2

 

Internautai pasidalino į dvi stovyklas. Vieni teigia, kad objektas panašus į kažkokį pastatą, tuo tarpu kiti mano, kad galbūt pavyko nufotografuoti neatpažintą skraidantį objektą ant Mėnulio paviršiaus.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
maxaspeinas

baikit su tom nesamonem

Saulys

Atsitiktinumas? Tik vakar ziurejau viena kita diskusija ir dokumentika apie menuli. Jose Escamila. “Moon Rising” 1val su geru galu filmas. Ko gero niekas niekada taip apie Menuli nekalbejo ir nerode. Siulau paziureti you tube. Be to kas ten pasakyta pridesiu, kad pamatyti Appolo stoties ir jos “atributu” teleskopu neimanoma. Net didziausiu Hubble teleskopu kosmose! As kvieciu kiekviena kas nori man papriestarauti I “dvikova” kurios metu as matematiskai irodysiu viasas detales. jokis zemeje ir ne zemeje esantis teleskopas negali pamatyti keliu simtu metru objekto. Tam reikia tik Menulio palydovo nuotraukos. Atsiminkite, kad tos nuotraukos kurios duotos mums viesai ziureti yra kruopsciai… Skaityti daugiau »

Pyktis.

Nebesvaik :D

Taip pat skaitykite