Mūsų Saulės sistema sukurta dirbtinai?

saules-sistema-sukurta-dirbtinaiPlanetų sistema „Kepler-33“ yra dangaus šiaurės pusrutulyje, Gulbės žvaigždyne. Šią planetų sistemą 2010 m. pradžioje atrado NASA astronominė observatorija. Atradimas iškart tapo tikra sensacija, nes sistemoje „Kepler-33“ viskas kitaip nei pas mus.

 

Pavyzdžiui, planetos ten išdėstytos griežtai pagal jų dydžius – pačios didžiausios yra arčiausiai žvaigždės, o mažos – toliau. Mūsų Saulės sistemoje tokios tvarkos nėra: arčiausiai yra pati mažiausia – Merkurijus, o pati didžiausia, Jupiteris, kaba kažkur viduryje.

 

Kitaip tariant, planetų išsidėstymas mūsų Saulės sistemoje niekaip nepriklauso nuo jų dydžių. Būtent dėl to mokslininkai nusprendė, kad planetų išsidėstymas sistemoje „Kepler-33“ yra anomalija. Didžiulei astrofizikų nuostabai, smulkiai ištyrinėjus dar 146 panašias planetų sistemas, paaiškėjo, kad jų išsidėstymas kaip du vandens lašai panašūs į „Kepler-33“!

 

Juose taip pat visos planetos buvo išsidėsčiusios pagal jų dydžius. Pasirodo, tik mūsų Saulės sistemai negalioja bendros planetinių sistemų sandaros taisyklės, tik ji yra neįprastai išsidėsčiusi ir neatitinka bendrų kosminės aritmetikos skaičiavimų! Bet iš kur atsirado ši anomalija?

 

Dauguma tyrinėtojų įsitikinę, kad šių keistenybių paaiškinimas gali būti vienintelis – Saulės sistema sukurta dirbtinai. Ji yra kažkieno grandiozinis eksperimentas.

 

Saulės sistemoje yra 8 planetos. Visos jos pastoviai sukasi aplink Saulę. Juk būtent ji, anot oficialaus mokslo, yra mūsų planetinės sistemos centras. Tačiau, atidžiau panagrinėjus visų planetų orbitas ir jų palydovus, paaiškėja neįtikėtinas dalykas – visi dangaus kūnai yra tarsi organizuoti Žemės atžvilgiu!

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pavyzdžiui, Merkurijaus judėjimas sekundžių tikslumu suderintas su Žemės judėjimu: vieną kartą per 116 dienų jis atsiduria neįprastoje padėtyje – vienoje linijoje ir viena puse su Žeme Saulės atžvilgiu. Keista, bet kada tai bebūtų – Merkurijus į Žemę visada pasisukęs tik viena ir ta pačia puse. Kodėl jis lygiuojasi Žemės atžvilgiu, o ne Saulės – mokslininkai negali paaiškinti iki šiol.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Keistai elgiasi ir Venera. Vieną kartą per 584 dienas ji maksimaliai priartėja prie Žemės ir taip pat stoja į vieną liniją ja. Maža to – tuo momentu Rytinė žvaigždė irgi visuomet atsukta į Žemę ta pa čia puse. Bet įdomiausia tai, kad Venera – vienintelė planeta mūsų sistemoje, kuri pagal savo ašį sukasi į kitą pusę, t.y. ne pagal laikrodžio rodyklę, o prieš ją. Bet kam to reikia?

 

saules-sistema-sukurta

 

Tyrinėtojai įsitikinę – tam, kad kaip ir Merkurijus sinchronizuotųsi su Žeme. Juk jei Venera suktųsi taip, kaip turėtų būti iš tikrųjų – ji niekada negalėtų atsirasti vienoje linijoje su Žeme Saulės atžvilgiu. Susidaro įspūdis, kad kažkas privertė ją suktis atvirkščiai. Yra nuomonė, kad ji susidūrė su kažkokiu neaišku iš kur atlėkusiu planetoidu, o susidūrimas buvo toks stiprus, kad privertė ją suktis į kitą pusę.

 

Ekspertai tvirtina – tas pat vyksta ir su kitomis Saulės sistemos planetomis. Jos tarsi būtų suderintos su Žemės judėjimu ir visos, išskyrus Jupiterį, nuo jos priklausomos. Atidžiai išanalizavus Jupiterio orbitą, paaiškėja neįtikėtinas dalykas – Jupiterio judėjimo trajektorija yra pagrindinė visų kitų Saulės sistemos planetų orbitų atžvilgiu.

 

Pavyzdžiui, Saturno orbita ir Jupiterio orbita sudaro santykį 2/5, Urano – 1/3, Neptūno – 1/2. Ir visos šios planetos nustatytos pagal Žemės judėjimą, tarsi Jupiteris būtų privertęs jas taip pasielgti. Bet keisčiausia, astrofizikų nuomone Jupiterio mūsų Saulės sistemoje išvis neturėtų būti. Jo buvimo vieta Saulės sistemoje yra nepaaiškinama.

 

Pagal dangaus mechanikos dėsnius šis gigantas paprasčiausiai negalėjo atsirasti ten, kur jis dabar yra. Būtent dėl to kai kurie tyrinėtojai pasiūlė teoriją, kad Jupiteris tai dirbtinis kosminis kūnas, kuris buvo paleistas mūsų sistemoje tam, kad nustatytų visas planetas pagal Žemę. Visos planetos sukasi savo orbitomis skirtingais periodais, bet būna momentai, kai visos atsiranda vienoje linijoje Saulės atžvilgiu.

 

Jei iš tikrųjų taip yra, jei visi matavimai ir skaičiavimai nėra klaidingi, kyla klausimas – kam reikalingas toks anomalinis lygiavimas pagal Žemę? O svarbiausia – kas išdėstė planetas taip, kad viskas sekundės ir milimetro tikslumu pastoviai vyktų? Dauguma ekspertų įsitikinę, kad tokia tiksli matematika ir keistas planetų išsidėstymas yra įrodymas, kad Saulės sistema sukurta dirbtinai.

 

Ir sukūrė ją tūkstančius, milijonus kartų galingesni ir protingesni už mus. Taigi, jei Saulės sistema yra sukurta dirbtinai, tai ir mes esame sukurti eksperimentiniams tikslams. Dauguma mokslininkų su tuo sutinka ir šios hipotezės patvirtinimui nurodo, kad neįmanoma pagrįsti Čarlzo Darvino teorijos.

 

Parengta pagal dok. filmą „Dievų sąmokslas“. Parengė Laisvūnas

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

ko tik neprigalvoja zmogus.. jau nori pasijust ne tik zemes, bet ir kosmoso valdovu.. o juk dar pats saves nepazista= =kas per dalykas sapnai ir ka jie reiskia, kodel uzklumpa ligos ir kaip ju isvengti, kaip veikia intuicija ir kodel vieni ja turi, o kiti ne..kodel negyvenam visi vienoda metu skaiciu.. kas nutinka po mirties ==yra kazkokie atsakymai i siuos klausimus, bet nieko tikro-tik speliones, atskiros tu paciu zmoniu mintys..

Rezultatas

Jūs mane nuolat stebinate ta prasme, kad Visatą traktuojate kaip įvairių spalvotų materialių rutuliukų sąveikų visumą. Iš tiesų yra viskas atvirkščiai: visi Jūsų stebimi “kamuoliukai” yra tik Jums nematomų sąveikų rezultatas. Jie patys savaime negalimi.

Šaulys

Įsitikinęs, kad kuo toliau to daugiau rasim neįprastų dalykų. Jokio atsitiktinumo, kad menulis i mus žiuri tik viena puse nėra. Tik kad žmonės – viso to priežastis eksperimentuoti su jais…? Man tas kažkaip ne visai. Manau, kad čia kalba žmogiška savimyla. Niekas del mūsų nestumdė jokių planetų. Jei jos buvo stumdomos tai tik stumdytojų naudai, ne žmonių. Manau mes atsiradom kaip papildoma pasalinė pasekmė. Niekam mes labai buvom neįdomūs, kol neatradom branduolinio ginklo. Kai ji be proto pradėjome sprogdinti, sukėlėm tarpdimensinius ir laiko aidus. Tada gal mus ir pastebėjo.

Aut

www . youtube. com/watch?v=J51C0WTHZ60&list=PLDargEgwruraKOgHE2w20jI44QUOcTZdE&index=2

š

Kažkokia pieva man pasirodė… nu ir kas kad iškėlė čia hipotezę, niekada mes jos neįrodysim.

momo

Visos teorijos turi teisę egzistuoti, kol jos yra nepaneigiamos įrodymais. Ir pabandyk tą paneigti

xx

Gal galima filmo nuoroda gaut?

Aut

www . youtube.com/watch?v=NsOHKSh3u3Q&index=6&list=PLDargEgwruraKOgHE2w20jI44QUOcTZdE

GINTARAS

visko gali buti, bet atsizvelgiant i tai, kad esame istyre labai maza procenta visatos, tai galbut tokios anomalijos kaip musu saules sistemoje yra kur kas daznesnes

Taip pat skaitykite