Ką galima ir ko negalima dovanoti per Naujuosius 2016 metus?

dovanos-nauji-metaiViena iš svarbių Naujųjų metų šventės dalių – dovanos, kurių nekantriai laukia daugelis: ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. Kuo labiau jos netikėtos ir originalios – tuo įdomiau jas dovanoti ir gauti.

 

Pastaraisiais metais žmonės vis dažniau parenka naujametines dovanas atsižvelgdami į metų simbolio mėgiamus dalykus. Taigi jau pats laikas sužinoti ką galima ir ko jokiu būdu negalima dovanoti per Naujuosius 2016 metus, kad išvengti metų simbolio nemalonės ir nesėkmių.

 

Ką galima dovanoti Naujųjų 2016 metų proga?

 

Pirmiausiai pora žodžių apie tai, kokie naujametiniai suvenyrai labiausiai patinka Ugninei Beždžionei – 2016 metų globėjai.

 

Ugninė Beždžionė išsiskiria smalsumu, neramumu ir nekantrumu, mėgsta ryškius ir originalius daiktus, brangina šeimyninius santykius. Ugninei Beždžionei patinka bet kokie daiktai su jos atvaizdu. Tai gali būti bet kas.

 

Pavyzdžiui, paveikslėliai, kalendoriai, indai, patalynė, garderobo dalys. Vaikams drąsiai galima dovanoti žaisliukus – beždžiones. Kadangi metų globėja mėgsta originalius daiktus, labai tinka rankų darbo daiktai.

 

Ir dovanos gavėją, ir metų globėją labai nudžiuginsite padovanoję kažką neįprasto. Pavyzdžiui, moterims galima dovanoti ypatingą juvelyrinį dirbinį, o esant nedideliam biudžetui – ryškią bižuteriją. Vyrams galima dovanoti gražią, elegantišką piniginę arba užrašinę. Vaikai tikrai džiaugsis turkiškais arba indiškais saldumynais.

 

Kokių dovanų negalima dovanoti Naujųjų 2016 metų proga?

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Visais laikais žmonės tiki vienokiais ar kitokiais prietarais. Galvodami apie Naujųjų metų dovanos idėją būtinai prisiminkite, ar tarp jūsų artimųjų ir draugų yra žmonių, kurie tiki prietarais ir kaip jie reaguos į dovanas.

 

Taip pat egzistuoja apribojimai, susiję su metų globėjos ypatumais. Iš dalies Ugninei Beždžionei labai nepatiks bet kokios grandinėlės. Šie juvelyriniai dirbiniai joms simbolizuoja laisvės apribojimą. Todėl Naujųjų 2016 metų proga nei moterims, nei vyrams nereikėtų dovanoti grandinėlių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Solidaus amžiaus žmonės ypatingai jautrūs dovanoms. Jie sugeba įžvelgti ypatingą, tik jiems vieniems suprantamą simboliką netgi ten, kur jos tikrai nenumatyta. Pavyzdžiui, jeigu jie gaus patogias ir šiltas šlepetes, minkštus ir purius rankšluosčius, originalias ir gražias žvakes, jie gali tame įžvelgti užuominą apie jų išėjimą iš gyvenimo šiais metais. Todėl tam, kad nesugadinti jų nuotaikos, geriau apsiriboti nuo panašių dovanų.

 

Taip pat netinkama Naujųjų Metų dovana yra laikrodis. Manoma, kad laikrodis simbolizuoja išsiskyrimą. Pagyvenę žmonės tokią dovaną gali priimti kaip laiko iki jų gyvenimo pabaigos skaičiavimą. Negalima dovanoti ir aštrių daiktų, nes tokie daiktai paskatins įvairiausias nesėkmes. Juvelyriniai dirbiniai su perlais ir nosinaitės – ašarų, išsiskyrimo ir vienatvės simboliai.

 

Kokios dovanos jokiu būdu negalima dovanoti per Naujuosius 2016 metus?

 

Pinigų! Reikalas tame, kad tokia dovana gali atnešti nesėkmę žmogui, kuris dovanoja. Manoma, kad žmogus, dovanojantis pinigus, pasmerkia save pinigų neturėjimui.

 

Šaltinis: esoteric.blogas.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite