Top 10: Žiauriausios Pasaulio moterys

Manote, kad moterys negali būtų žiaurios? Klystate. Visi mes esame liudininkais, kai prieš keletą dešimtmečių tarp lyčių vyko karas. Tiek vyrai, tiek moterys norėjo būti lygiateisiai. Aršiausiai kovėsi silpnoji lytis. Vienos jų kreipėsi į įvairiausias organizacijas ir institucijas, kitos į pagalbą pasitelkė žiniasklaidą.

 

Tačiau atsirado ir tokių moterų, kurios su priešinga lytimi sumanė kovoti savais būdais. Pramogų portalas oops.lt pateikia 10 pačių žiauriausių moterų visame pasaulyje.

 

1. Aileen Wuornos (1956-1992) amerikiečių serijinė žudikė. Aileen pragyvenimui pinigų prasimanydavo versdamasi prostitucija. 1992 metų spalį ji buvo nuteista.

 

aileen-wuornos

 

Jai suleista mirtinų nuodų dozė. Ši moteris nužudė net 7 vyrus, tačiau ji teigė, kad visi ją išprievartavo. Nepamirškite to fakto, jog ji dirbo prostitute.

 

2. Audrey Marie Hilley (1933-1987) – dar viena amerikiečių kilmės žudikė. 1975 metais ji šaltakraujiškai iš gyvenimo pašalino savo vyrą, o po trejų metų pasikėsino į savo pačios dukterį. Manoma, kad Audrey nunuodijo savo motiną bei pamotę.

 

3. Beverly Allitt (born 1968) viena iš garsiausių ir geriausiai žinomų serijinių žudikių. Nors ji buvo slaugė ir dirbo vietinės ligoninės pediatrijos skyriuje, ji nužudė net 4 vaikus, o dar 5 labai rimtai sužeidė.

 

Beverly-Allitt

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vietoj to, kad rūpintųsi savo pacientais, Beverly buvo kaltinama net dėl 9 mirčių. Per 58 darbo dienas ji spėjo užpulti apie 13 vaikų, ir tik po 60 dienų nuo smurtinės veiklos pradžios ją sulaukė policija.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

4. Karla Homolka (gimusi 1970) viena geriausiai žinomų Kanados kriminalinio pasaulio lyderių. Ji buvo kaltinama jaunų merginų kankinimu, žaginimu ir net žudymu. Tarp jos aukų yra net pačios Karlos jaunesnioji sesuo.

 

homolka

 

Karla savo jaunėlę pribaigė dėl savo vaikino – mirusios sesers kūną ji draugui įteigė kaip gimtadienio dovaną.

 

5. Lizzie Borden (1860-1927) labai žiauriai nužudė savo tėvą ir įmotę. Serijinė žudikė buvo praminta Krioklių upės vardu, nes ji buvo įsikūrusi ir veikė šialia Krioklio upės, Masačusetso valstijoje.

 

6. Marie Noe – dar viena amerikietė, kuri 1999 metais buvo apkaltinta net 8 savo vaikų mirtimi.Nuo 1949 iki 1968 net 8 vaikai iš 10 labai paslaptingomis aplinkybėmis mirė. Iš pradžių manyta, kad tai reta kūdikių liga, tačiau tik vėliau išsiaiškinta, jog visi 8 vaikai gimė sveikutėliai bei vystėsi taip, kaip įprastai.

 

marie

 

Du iš jų numirė dėl natūralių aplinkybių, o likusius nužudė pati motina (jei galima dar ją taip pavadinti).

 

7. Mary Ann Cotton (1832-1873) – anglų kilmės serijinė žudikė, kuri gyvenimą nutraukė daugiau kaip 20 žmonių. Tarp nužudytųjų buvo ir abi jos dukterys. Mary panaudojo nuodą arseną ir nužudė savo pačios vaikus, kad gautų draudimo išmokas.

 

8. Myra Hindley ir jos partneris Ian Brady buvo pagarsėję kaip pelkių žudikai. 1960 metų viduryje Mančesterio miesto teritorijoje (Dž. Britanijoje) Myra ir draugas grobė vaikus, juos seksualiai išnaudojo ir įvairiausiais būdais kankino. Tarp nukentėjusiųjų buvo ir vaikų, neturėjusių nė 12 metų bei paauglių (16 -17 metų).

 

9. Rosemary West – britų serijinė žudikė, kuri per 1995 metus įvykdė apie 10 žmogžudysčių. Jos sutuoktinis, Fred, bendradarbiavo ir visaip kaip parėmė antrosios pusės veiklą, nepaisant to fakto, kad jis pats buvo kalėjime.

 

2011 APPROPRIATE ADULT EPISODE 1 ITV 1 In February 1994 Janet Leach, a mother of five from Gloucestershire, was at home making her children's tea when the phone rang. Janet was on an access course which when completed would enable her to train as a social worker. Janet was also on an approved list of 'appropriate adults', volunteers who can be asked by the police to sit in on interviews with minors or vulnerable adults in order to assist them and safeguard their rights. Following the phone call she left the house and arrived at Gloucester police station where she was simply told to assist a 52 year old male. Her duty as an 'appropriate adult' was to ensure that the male understood the questions put to him by the police. The name of the male to be questioned was Frederick Walter Stephen West.  PICTURED: MONICA DOLAN as Rosemary West. Photographer: Justin Slee. This photograph is (C) ITV and can only be reproduced for editorial purposes directly in connection with the programme or event mentioned above, or ITV. Once made available by ITV plc Picture Desk, this photograph can be reproduced once only up until the transmission [TX] date and no reproduction fee will be charged. Any subsequent usage may incur a fee. This photograph must not be manipulated [excluding basic  cropping] in a manner which alters the visual appearance of the person photographed deemed detrimental or inappropriate by ITV plc Picture Desk.  This photograph must not be syndicated to any other company, publication or website, or permanently archived, without the express written permission of ITV Plc Picture Desk.

 

Rosemary vyras nesulaukęs išteisinimo rastas kalėjimo kameroje nebegyvas, o pati Rosemary įvykdė daugiau kaip per 10 jaunų moterų žmogžudysčių.

 

10. Vera Renczi, geriau žinoma kaip Juodoji Našlė, serijinė žudikė, kilusi iš Rumunijos. Vera per laikotarpį nuo 1920 iki 1930 metų nunuodijo net 35 žmones: tai buvę jos vyrai, meilužiai ir net sūnus.

 

Inf. šaltinis: oops.lt

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Synkas

“kuri per 1995 metus įvykdė apie 10 žmogžudysčių.” nezinojau kad zmones tiek isgyvena :D

KELIAUTOJAS

Blet ir as daug baisiu bobu zinau dar ziauresniu :D

Anonimas

8

Anonimas

Jonaitiene gi ne britu kilmes. Tai ir nepaminejo.

SKYWALKER

Uzmirsote pamineti Alma Bruzaite(ar kaip ten jos mergautine pavarde)-Jonaitiene,gi du savo vaikus pasmauge,velnio apsesta ispera.

jjjj

Elizabeth Bathory buvo 1000 kart žiauresnė už visas čia įvardintas kartu sudėjus.

Taip pat skaitykite