Kokie bus ateinantys 2016 – Ugninės Beždžionės metai?

2016Viena geriausių astrologių Lietuvoje Rasa Baliutavičiūtė Kungienė, asmeninisastrologas.lt įkūrėja papasakojo apie ateinančius 2016 metus. Sužinokite ko galite iš jų tikėtis.

 

Pagal Kiniečių kalendorių, 2016 metų energetinį foną nulems juos valdančios raudonosios Ugninės Beždžionės charakteristika. Pasinaudodami savybėmis, kurias mėgsta ir palaiko metų globėja, turėsime sėkmingus ir pilnaverčius metus, išnaudosime visas metų galimybes ir potencialą.

 

Pagal Kiniečių kalendorių ugninės Beždžionės metai prasidės 2016 metų vasario 8 dieną, o baigsis 2017 metų sausio 28 dieną. Būtent nuo to momento pajusime tikrąją metų valdovės energiją.

 

Didžiausios sėkmės ir palankių gyvenimo pokyčių sulauks žemės stichijos atstovai: Jaučiai, Mergelės ir Ožiaragiai. Jiems likimas gerų galimybių pasiūlys daugiausiai, teks tik tinkamai pasirinkti. Sudėtingesni metai laukia vandens stichijos atstovų: Vėžių, Skorpionų ir Žuvų. Jie metų globėjos Ugninės Beždžionės palankumą pelnys įdėdami daugiau pastangų, rodydami entuziazmą ir užsispyrimą. Likusiems zodiako atstovams metai bus eiliniai, neišsiskiriantys ypatingais įvykiais.

 

2016 metų globėjai Ugninei Beždžionei būdingas judrumas ir energingumas. Turbūt visi žinote, koks aktyvus šis gyvūnas, ir nenustygstantis vietoje taip pat ji labai kūrybiška ir veikli.

 

Taigi, norėdami sulaukti metų globėjos palaikymo į visas gyvenimo sritis turime įtraukti minėtas savybes. 2016 metais žmonės, tikėtina, bus labiau judrūs ir aktyvus, nei praėjusiais metais. Vadovausis užsispyrimu ir siekiu, ryžtu, dėl to galės pasiekti maksimalios sėkmės visose gyvenimo srityse. Tai galimybių metai. Jas būtina išnaudoti. Kadangi Ugninė Beždžionė ateinančiais metais bus dar ir raudonoji, tai metams suteiks ugningumo, ryškumo ir, žinoma, konfliktiškumo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Didžiausias dėmesys Ugninės Beždžionės metais turėtų būti skiriamas informacijai, komunikacijai, kontaktams ir žodžiui. Metai palankūs bus tiems, kas bus informacijos apsuptyje, turės didžiausius kontaktų skaičius, daugiausiai bendraus ir dalintis informacija bei žiniomis. Dar labai svarbu metų eigoje išlikti judriu ir aktyviu, kitaip sakant, būtina metų sėkmės sąlyga yra veiksmas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Aktyvumas padės pagerinti materialinę situaciją, pasiekti karjeros aukštumas ar gauti naujas ir atsakingas pareigas. Taip pat tai puikūs metai pradėti verslą.

 

Metų globėja Beždžionė palanki bus visiems, nusprendusiems mokytis ar kelti savo profesinę kvalifikaciją. Žmones 2016 metais trauks laisvė ir permainos. Išvis laisvės ir pokyčių tema bus gan aktuali. Dėl šios priežasties tikėtini darbo keitimai, rimti pokalbiai porose dėl laisvės santykiuose.

 

Taip pat metai palankūs kelionėms. Aplankykite savo svajonių šalį, o jei tokios neturite – 2016 metų globėjai Beždžionei patiktų jūsų vizitas į egzotišką vietą.

 

Taip pat sėkmė lydės tuos, kas laimės ar darbo vietos ieškos užsieniuose.

 

Beždžionė labai draugiškas gyvūnas. Ji lengvai bendrauja ir mezga naujus kontaktus. Ji yra išsilavinusi ir intelektuali. Jos interesų ratas labai platus, todėl pastoviai kažkuo domisi. Jai taip pat būdinga kūrybinė energija. Beždžionė labai linksma ir nerūpestinga būtybė, kuri iš gyvenimo ima viską ir niekada nepraranda optimizmo.

 

Jai taip pat būdingas laisvės poreikis, paprastas ir nerūpestingas gyvenimo vertinimas. Beždžionė mažai jaudinasi dėl rytojaus, džiaugiasi ir mėgaujasi dabartinės akimirkos malonumais. Tai reiškia, jog kryptingiems ir stropiai gyvenimą planuojantiems metai nebus malonūs ir sėkmingi. Beždžionė nemėgsta nuobodžių žmonių ir rimtuolių, taigi palaikymo iš metų globėjos tikrai nesulauks.

 

Žmonės artėjančiais metais bus linksmesni ir šiek tiek nerūpestingi. Jau nuo pavasario tapsime labiau atsipalaidavę ir ramūs, atlaidūs kitų silpnybėms. Aplinkoje dominuos optimizmas ir puikus nusiteikimas. Visa tai atspindės Metų globėjos Beždžionės charakterį.

 

Taigi, žmonės lengviau ras bendraminčių ir draugų. Tikėtina, jog kiekvienas turės puikias galimybes praplėsti savo pažinčių ratą, įgys naudingų kontaktų. Tai pasitarnaus ateičiai ir naujoms galimybėms.

 

Metai bus mažiau palankūs monotonijos ir sunkaus darbo mėgėjams. Visi žmonės, kurie užsiima tokiu darbu jaus šiokį tokį irzulį ir dirglumą dėl visiškai kitokių metų energijų.

 

2016 metai palankūs šeimos kūrimui, kur vyraus ramybė, harmonija ir tarpusavio supratimas. Metų valdovė svajoja apie namų jaukumą ir šilumą. Reiktų prisimti, jog beždžionė šalia savęs nori matyti adekvatų partnerį – patikimą, rūpestingą ir sėkmingą. Taigi, moterys santuokai rinksis vyriškumą spinduliuojančius vyrus: patikimus, stabilius, suteikiančius saugumą ir rūpestį. Vyrai šeimyniniam gyvenimui 2016 metais rinksis tas priešingos lyties atstoves, kurios yra rūpestingos, šeimyniškos, mylinčios vaikus ir kuriančios namų jaukumą.

 

Dar daugiau galimybių Ugninė Beždžionė žada meilės fronte. Bus daug seksualinių nuotykių, flirto ir meilės intrigų. Vienišiai, labai tikėtina, suras savo antrąją pusę. Jų meilės romanas turi galimybių baigtis Mendelsono maršu.

 

Esantiems tvirtuose šeimos ryšiuose ir santykiuose metai žada galimybes sutvirinti ir puoselėti jau esamą ryšį. Tačiau pagundų bus daug ir pačių įvairiausių. Mat beždžionė – laisvę ir nepiklausomybę mėgstantis gyvūnas. Taigi, ši tema gali suskambėti net ir pačiuose tvirčiausiuose santykiuose. Gali tekti ieškoti kompromiso, nes kategoriškumas bus prastas patarėjas.

 

Beždžionė labai šeimyniškas ir atsidavęs saviems gyvūnas. Jai labai svarbu tvirta šeima ir santuoka. Ji yra labai atsidavusi mama ir šeimos moteris. Taigi metai privers atsigręžti į savo šeimą, šaknis. Turėsime puikias galimybes pozityviai išspręsti įsisenėjusius konfliktus su namiškiais.

 

Ugninės Beždžionės metais bus ir ne pačių maloniausių dalykų. Juk šis gudrus gyvūnas puikiai moka sukčiauti, vagiliauti, įtraukti į melo pinkles. Tai gali sukelti daug problemų, susidūrimo su teisėsauga. Taigi, šie dalykai taps aktualūs metų eigoje. Reikėtų vengti bendrauti su neaiškaus plauko žmonėmis, nes galite tapti aferistų, apgavikų ar kitokių sukčių apgaulės aukomis. Verta išlaikyti budrumą irr nepasitikėti kiekvienu sutiktu žmogumi, kad kaip patikimai jis gali atrodyti.

 

Metų globėja yra labai azartiška ir nerūpestinga. Taigi yra rizika tapti azartinių žaidimų aistringais fanais. Tai gali baigtis ne tik šeimos santykių problemomis, bet ir dideliais finansiniais praradimais.
Entuziazmas ir energija metų bėgyje tiesiog liesis per kraštus. Juk beždžionė ugninė! Tai suteiks galimybę realizuoti visus planus, kuriuos iki šiol dėl kažkokių priežasčių vis atidėliodavote. 2016 metais pakaks motyvacijos, jėgos ir įkvėpimo.

 

Visų zodiako ženklų atstovams būtina pasirūpinti savo sveikata ir jos profilaktika. Metų globėja beždžionė yra linkusi į visus įmanomus gyvenimo malonumus. Tai reiškia, jog yra didelė rizika priaugti svorio dėl mėgavimosi maistu. Taip pat ir kiti neigiami įpročiai gali turėti rimtas pasėkmes jūsų sveikatai. Taip pat tikėtinos traumos dėl neatsargumo ir energingumo.

 

Kadangi metų stichija yra ugnis, tai rekomenduojama namuose kuo dažniau degti židinį arba žvakę. Pastaroji tinkamiausia raudonos spalvos, nes metų globėja šiemet pasipuošusi šia spalva.

 

Beždžionei patinka viskas, kas yra ryšku ir traukia akį. Taigi sutikdami metus namus puoškite įvairiaspalvėmis girliandomis, negalėkite papuošimų ir daug ryškių spalvų.

 

Vaišių stalas turėtų pasižymėti vaisių gausa. Puiku, jei tai bus įvairūs egzotiniai vaisiai, beždžionė juos dievina. Kadangi ji nemėgsta vienatvės, tai šventei suburkite draugų ir giminių ratą.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu.

 

Parengė: astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė, šaltinis: asmeninisastrologas.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite