Aleksas Kartanas. Iš ko sudaryti žmonės ir viskas kas mus supa?

kunaiAleksas Kartanas

 

Žemė yra sudaryta iš septynių lygmenų/sferų, kurios atsirado susiliejus septynių rūšių materijoms. Kiekvienas šių lygmenų yra vienas kito viduje ir visa tai sudaro vieningą sistemą. Jų egzistavimas vienas be kito yra neįmanomas.

 

Vidinė, arba pirmoji, sfera yra ta, kurią mes galime apčiuopti ir yra sudaryta iš septynių materijų bei turi 4 agregatines būsenas: skystąją, kietąją, dujinę ir plazminę. Astrofizikoje ši sfera vadinama Barionine. Kita sfera yra sudaryta iš 6 materijų ir vadinama Efirinė. Po to eina Astralinė, I-Mentalinė, II-Mentalinė, III-Mentalinė bei IV-Mentalinė, jos atsirado atitinkamai susiliejus 5, 4, 3, 2 materijoms. Visų šių lygmenų formavimosi pagrindas yra ne mums visiems įprasta barioninė materija, o materija, iš kurios sudaryta 90 % visatos – tamsioji materija. Iš šios medžiagos taip pat sudaryta ir žmogaus dvasia.

 

Taigi yra šešios dvasinės būsenos, kurios yra tiesiogiai susijusios su 6-mis žemės sferomis (Efirine, Astraline ir visomis Mentalinėmis), o mūsų fizinis kūnas – su pačia Žeme. Kol mes esame gyvi, fizinis kūnas kartu su visais 6 dvasiniais pavidalais sudaro vientisą visumą ir kuo labiau žmogus yra dvasiškai ir doroviškai išsivystęs, tuo aukštesnį dvasinį lygmenį jo siela gali pasiekti. Tai įrodo, jog visos religijos iš esmės yra teisingos, nes moko dorovingo gyvenimo. Žemiausias sielos išsivystymo lygmuo – I-Efirinis, tokį turi net primityviausi gyvieji organizmai, pavyzdžiui: ameba. Aukščiausias yra 6-tasis lygmuo, t.y Žemės evoliucijos pabaiga ir kartu kosminės evoliucijos pradžia.

 

Mirštant mūsų kūnui, siela išeina kartu su visais dvasiniais kūnais, nesvarbu, kurį dvasinį lygmenį ji yra pasiekusi (pirmąjį Efirinį ar paskutinįjį IV-Mentalinį), nes, kaip ir minėjau, ši sistema sudaro vientisą visumą. Gyvybė išnyksta, kai ši sistema yra suardoma, o atsiranda, kai ji yra sukuriama. Po mirties kiekvienas iš dvasinių kūnų patenka į savo planetos sferą priklausomai nuo dvasinio evoliucionavimo lygmens. Tai paaiškinti galima taip: įsivaizduokite septynaukštį namą (mūsų planetą su savomis sferomis), kurio 1-ajame aukšte gyvena žmonės ir visi kiti organizmai, turintys fizinį kūną, 2-ajame – gyvybės formos, turinčios Efirinį kūną, 3-ajame – Efirinį ir Astralinį, 4,5,6,7-ajame – kitus dvasinius kūnus. Žmogus priklauso visiems 7-niems aukštams.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Suirus mūsų kūnui, siela tarsi savotišku liftu (kanalu, kuris atsiranda po mirties) pakyla į savo lygmenis. Po mirties vis dar lieka siūlai, rišantys sielą su jau mirusiu fiziniu kūnu. Silpstant ir mirštant nerviniams, raumeniniams, kauliniams ir kitiems kūno audiniams, šie siūlai nutrūksta ir siela galutinai atsiskiria nuo kūno po vienerių metų, kai suirsta paskutiniai audiniai ir nutrūksta ryšys su Efiriniu sielos kūnu. Esant atsitiktinei mirčiai, žmogaus siela išeina į žemesnįjį lygmenį nei turėtų, o savižudybės atveju – lieka klajoti 1-ajame lygmenyje. Tai paaiškina poltergeisto ir kitus dvasių pasireiškimo atvejus Žemėje.

 

Atvirkščias mirčiai procesas yra gimimas, kuomet, susiliejus kiaušialąstės ir spermatozoido branduoliams, susidaro energetinis pliūpsnis, pakylantis iki aukščiausiojo lygmens. Prisiminkime namo pavyzdį: kuo daugiau teigiamų faktorių yra pradėjimo metu ,tuo stipresnis yra pliūpsnis. Tuo metu atsiranda energetinis kanalas ir siela įtraukiama,, iš lygmenų.Naujai susidariusi gyvybė gali taip pat turėti iki 6 skirtingų dvasinių kūnų (skirtingų žmonių su savo karma, informacija ir t.t ).

 

Jei tėvai pradėjimo metu buvo doroviškai neišsivystę, apsinuodiję alkoholiu, tabaku, narkotikais ar kitais toksinais, pliūpsnio amplitudė nepasieks 6 lygmens .Tuo taip pat galima paaiškinti visus išsigimimus ir įgimtus psichologinius nukrypimus. Grįžtant prie religijos-visos jos moko, jog moteris gali turėti tik vieną vyrą. Naujagimis perima visų prieš tai su moterimi buvusių vyrų savybes, todėl kartais net visiškai sveikoje šeimoje pasireiškia išsigimimų ar kažkokių nukrypimų, kaip Dauno sindromas.

 

Dabar truputi apie sapnus. Žmogui miegas yra visiškai nereikalingas. Jo metu kūnas valosi nuo toksinių medžiagų, kurias mes gauname visur, netgi kartu su maistu ar sportuojant (pieno rūgštis) .Sapno metu mūsų siela pakyla iki vadinamojo astralo, t.y. astralinio lygmens, kuriame yra visų išnykusių organizmų sielos. Jos nori grįžti į šį pasaulį ir sapnuojant dažnai puola mūsų astralinį kūną. Tuo galima paaiškinti apsėdimus. Tačiau žmogus turi tarsi skydą, kuris suveikia sielai pajutus pavojų, – mes susapnuojame kritimą į bedugnę, tai skubus sielos grįžimas į kūną. Šviesa tunelio gale – tai sielos kylimas iš kūno į savo lygmenis mirties metu.

 

Grįžtant į straipsnio pradžią, minėjau daug septynetų: 7 sferos, 7 materijos, 7 natos gamoje… Jei atkreipsime dėmesį, pastebėsime, jog vaivorykštė sudaryta iš 7 spalvų. Šis skaičius neturi jokios mistinės „sėkmės“ galios.

 

Pabaigai pridėsiu: norite tikėkite, norite ne, tačiau fakto, kad mes dar tik stovime ant didžiųjų atradimų slenksčio, niekas nepaneigs.

 

Parengė: Aleksas Kartanas

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Iliuminatas

kaip jau esu rašęs atskiros okultinės mokyklos pateikia faktus šiek tiek savaip. Levašovo mokykla – tai puiki mokykla kuri laikosi pasaulio okultinių mokyklų stiliaus ir pagal jo medžiagą sukurtas filmas yra labai patogus susigaudyti kas kur kaip kodėl. Deja tokiu filmų nėra daug. Gal kas galite pareklamuoti kur internete renkami tokie filmai?

aurimas

Efirinis – tai gal eterinis turėjai uomenyje?

anicetas

cia isverstos istraukos is filmo Siela gyvenimo ir mirties rate .Youtube yra su lt titrais sis filmas

tadasas99

Cia ne rusu mokslininku ar pan istorija, cia senoves civilizaciju sventrascio istrauka, (vertejas ne autorius).
Cia is tos pacios srities kaip reikarnacija siela ir kitos religines tiesos, autorius nepaminejo saltinio todel daugkas gali supainioti su faktais. O faktas kad esame nieko nekitoki nei kaciukas miegantis ant jusu lovos, t.y. siandien gyvenam, rytoj niekas nezino keliu is musu nebeliks, ir nebeliks tikraja to zodzio prasme, tai bus viskas o gyvenimas kuri mes zinome tesis toliau be musu, ziauru, beprasmiska, neviltis, toks gyvenimas.

Vidas

Trūksta įvado. Man kaip pirmą kartą apie tai skaitančiam žmogui sunkoka susigaudyti.

Alvydas

vertinu neigiamai tik todėl, kad nerašai lietuviškų raidžių.

Anonimas

idomu, aciu

Alvydas

Labai dažnai ir aš nenurodau pagal ką parengta, nes tai tarsi laisva kūryba – girdėta, skaityta, parašyta. O jau aprašomi faktai man, tarsi, tų žmonių problema ir nesistengiu juos reklamuoti. Geriau tik save, nors, aišku, straipsnio kokybė nukenčia.

Aleksas Kartanas

Parengta pagal dvieju rusu mokslininku,kurie buvo nuzudyti mislingomis aplinkybemis,darbus.

Plačiau galvos

Straipsnis įdomus nieko nesakau, bet keli pastebėjimai. Kas taip galvoja? Čia autoriaus nuomonė? Ar autorius dalinasi kažkieno žiniomis? Jeigu taip, kodėl nenurodyta pagal kieno pamąstymus parengta? Manau to tikrai trūksta…

Taip pat skaitykite