Užkalbėjimai kurie padės apsisaugoti nuo kasdienio negatyvo

Old-Books-on-an-Old-Table_artUžkalbėjimai tai viena iš seniausių magijos priemonių, kurios tikslas žodžiais paveikti aplinką, išgydyti ligas, išvengti nelaimių ir panašiai. Žodžiai perduoda mūsų minčių energiją,valią, todėl jais galima sukelti stiprų poveikį. Jeigu savo žodžiams suteiksime pakankamai energijos (kaip ir mintimis vizualizuojant) jie taps įsakymu, kurį visata ar aukštesnės jėgos (kiekvienam pagal supratimą) pasistengs įvykdyti. O galbūt jūs astralinėje plotmėje sukursite įvykį. Juk kaip viduje taip ir išorėje.

 

Kasdieniniame gyvenime žmonės susiduria su įvairiais negatyvais. Piktais žvilgsniais, prakeiksmais, pavydu ir t.t. Šie užkalbėjimai nuo senų senovės padeda žmonėms užkirsti kelią visoms blogybėms.

 

Nužiūrėti mus gali ir žmogus, visiškai neturintis maginių sugebėjimų. Šie užkalbėjimai jums padės apsiginti nuo negatyvaus aplinkinių žmonių poveikio. Nužiūrėjimas ir “porčia” Paveikia ne tik sveikatą, bet ir visą žmogaus gyvenimą. Labai svarbu mokėti užkirsti kelią neigiamiems palinkėjimams ir apsiginti.

 

Užkalbėjimas nuo nužiūrėjimo

 

Šį užkalbėjimą reikia sakyti savo mintyse, žiūrint į akis žmogui, kurį įtariate jums linkit pikto:

 

“Savo darbus imkis į savo kūną, mano dalies šimtą kart daugiau.”

 

Nebijokite pasakyti šio užkalbėjimo, net jei abejojate, galvojate, kad prieš jus nekaltas žmogus. Jeigu jis nelinkėjo jums nieko blogo, tai jam nieko blogo ir neatsitiks, o jūsų užkalbėjimas jam tik padės.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Užkalbėjimas nuo piktų žmonių

 

Šį užkalbėjimą galima sakyti garsiai, ir ne tik prieš tuos, kuriuos įtariat jums kenkiant, bet ir prieš jums nemalonius žmones (grubius, chamus ir t.t.). Žiūrint žmogui į akis, reikia ištarti:

 

“Tave, pagal darbus tavo, žodžius ir mintis tavo, kuriame. Ir nebus tau nei nuostolių, nei pridėjimų.”

 

Užkalbėjimas nuo nužiūrėjimo, kuris atbaido linkinčius pikta

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tai yra senovinis užkalbėjimas. Jį pageidautina mintyse sakyti žiūrint į akis žmogui, kurio piktais kėslais esate tikri. Žiūrint į akis reikia mintyse sakyti:

 

“Druska į akis, nuodėgulys įdantis”

 

Pagal: Romą Vičienę, parengė: Vilijos Magiškos Kortos

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite