NASA Marso paviršiuje nufotografavo į stumbrą panašų gyvūną?

marso-gyvunasMarso paviršiuje ir toliau pastebima vis neįtikėtinesnių dalykų.

 

Marsaeigis Mars Rover Opportunity visai neseniai NASA mokslininkams atsiuntė Marso paviršiaus nuotrauką, kurioje pavyko užfiksuoti į gyvuną panašų objektą.

 

Šią nuotrauką NASA duomenų bazėje aptikusio ir išnagrinėjusio vieno iš NSO paieškos grupės „UFOvni“ atstovų, teigimu, šis objektas aiškiai primena keturkojį gyvūną kurie yra sutinkami ir Žemėje.

 

Išdidinus vaizdą, nuotraukoje aiškiai matomos objekto kojos, taip pat galima atskirti kur yra priekis, o kur uodega. Nors objektas yra toli nuo marsaeigio, spėjama, kad jo dydis gali būti kaip suaugusio buivolo.

 

buivolas

 

“Tai – nebe pirmas ir nebe antras Marso paviršiuje pastebėtas gyvūnas, tokių būta jau apie 10-15. Aš esu radęs akmenį, kuris nuotraukose pajudėjo 4 kartus… o paskui pasislinko ir penktą kartą.” – tvirtina UFO Sightings Daily” tinklalapio savininkas Skotas Vorinas (Scott Warin).

 

NASA atstovai kol kas atsisakė komentuoti nuotraukos turinį.

 

Originalią nuotrauką galite pamatyti čia.

 



Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
zzz

Photoshop’as VISAGALIS :D

;D

Isidemekit NASA niekada nepublikuotu tokiu foto kur butu nezemiska gyvybes forma. gy kazkada tiesiogiai transliuodavo kosmonautus atviroj erdvej kai jie ten ka nors remontuodavo ar pan ir pastoviai nufilmuodavo koki nors nezemiskos kilmes praskriejanti objekta..jie kurdavo ivairiausias pasakas,kad cia ne ateiviai ar pan,bet zmones tuo nelabai tikejo ir galiausiai jie nutrauke tas tiesiogines translecijas.

Synkas

Nzn kaip kiitiems bet man pasirode kad cia akmuo didelis i zeme ismiges:)

dėl visa ko
zzz

Meluoja visi kas netingi, NEI VIENA TOKIO AR PANASAUS TIPO ORGANIZACIJA NEATSKEIDZIA SAVO TIKROSIOS PASKIRTIES AR TIKSLU, TAI TIK SAUJELEI ISRINKTUJU! O jus taip pat kaip ir as reikalingi tik tam kad moketumet mokescius ir tiketumet tais pliurpalais ka mum kisa!

vilmis

taigi ten pilna juodu akmenu, atkreipkit demesi sviesa krinta is priekio vaizdas dar patamseja akivaizdu kad akmuo,beto pazekit kitas nuotrakas ten pilna juodu amenu buivolu[gal ka iziuresyt

ID 665

Be puse litro nesuprasi

exlibrisas

Nu uola, aiškiai matos.

minde

kaip visad paslaptingiems dalykams neaiskios raiskos nuotraukos :) marsaeigis turi 1.3 mpx kamera be blykstes

Ateivis

Deja ten visai ne stumbras,o vienas iš plėšriausių galaktikos gyvūnų- Marso liūtas.

skyrmiz

Ziaurei cia :D

bj

Įdomu kodėl fotografijoje dangus kaip žemėje mėlynas? Kaži ar nebūs žemėje fotografuota nuotrauka arba marsas tikrai tinkama gyventi planeta ir kur seniau rašė apie be deguonies planeta tik mulkinimas buvo. Visai jų nebesuprantu.

Taip pat skaitykite