Nuotraukos: prietarai ir magija

vintage-beautiesNuotraukos – tai ne vien tik atvaizdai. Iki šiol yra žmonių tikinčių, kad fotografijos atima žmogaus sielą, ir dalinai toks prietaras nėra iš piršto laužtas.

 

Jose fiksuojamas Mūsų energetinis laukas, todėl nuotraukos pagalba galima užmegsti nematomus ryšius su Jumis, Jūsų energetiniu lauku.

 

Tokiu būdu, turint nepažįstamo žmogaus nuotrauką galima burti kortomis ar kitomis mantinėmis sistemomis per atstumą, per atstumą žmogų nužiūrėti, prakeikti ar kitaip energetiškai pakenkti. Tikriausiai dėlto fotografuoti žmones be jų sutikimo visų pirma yra neetiška.

 

Norint apsisaugoti nuo nužiūrėjimo prakeikimo ar “pagadinimo visų pirma būtina akylai saugoti savo nuotraukas. Nemėtykite jų kur papuolė, laikykite sudėtas į albumus, nedovanokite, nedalinkite nepažįstamiems ar mažai pažįstamiems žmonėms. Nepalikite, neatiduokite, o jei taip įvyko susigrąžinkite nuotraukas iš buvusių partnerių, sutuoktinių ir pan. Jei pats žmogus ir nelinkės jums nieko pikta, tai už jo būsimus ir būsimas draugus/es, mylimuosius/ias niekas negali atsakyti. Velniai žino, kad dėsis jų galvose…

 

Žinoma, šiuolaikinių technologijų amžiuje būtų kvaila tikėtis, kad, jei kam prireiktų, niekas neras Jūsų nuotraukos. Ras. Tereikės paieškoti internete. Tokiu atveju reikėtų nuotrauką „apsaugoti“. Photoshop’o ar kitos redagavimo programos pagalba uždėkite kad ir mažą, visiškai nepastebimą filtrą, kuris gal šiek tiek pakeis nuotraukos atspalvį ar foną, tačiau gerokai iškraipys energetinį lauką.

 

Nors tai visiškai nepanaikins rizikos (vis vien galima bus pakenkti), tačiau šiek tiek sumažinsite efektą, nukreipsite nuo savęs. Taip pat apsaugoti fotografija galima jei fotografavimo metu sukryžiuosit rankas ir kojas taip užblokuodami savo energetini lauką. Namuose esančias nuotraukas (savo ir artimųjų) nuo nužiūrėjimo geriausiai apsaugoti bet kokiu užrašu ant priekinės pusės, tai nebūtinai turi būti aiškiai matomas užrašas, tačiau jis taip pat iškreips energetinį lauką ir nuotrauka jau bus ne taip pažeidžiama. Padeda ir dėmesį nukreipiantys, blizgantys, veidrodiniai rėmeliai, tačiau rezultatas negarantuotas, patyrusi ragana, puikiausiai galės atlikti savo darbą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nukritusi nuotrauka, sudužęs nuotraukos rėmelio stiklas – pranašauja nelaimę, įspėja nuotraukoje esantį žmogų apie artėjančią grėsmę. Jei nuotraukoje – įsimylėjėliai, gresia skyrybos. Tačiau jei nuotrauka nukrito ir nebuvo pažeista nei ji, nei rėmelis, nei stiklas – jokios nelaimės negresia.

 

Ant to paties asmens keliose nuotraukose atsiradusios dėmės įspėja apie ligas. Jeigu dėmės ar dryžiai atsirado tik ant vienos nuotraukos – jokios mistikos nėra, tiesiog nuotrauka nekokybiška. Dėmės aplink žmogų įspėja apie grėsmes iš aplinkos.

 

Patamsėjusi nuotrauka, kurioje vaizduojamas žmogus su tuo, kuris jau miręs, įspėja gyvą asmenį, kad reikia būti atsargesniam. Reikia turėti omenyje, kad nuotraukos gali būti tiesiog nekokybiškos.

 

Mylimajam negalima duoti savo nuotraukos ir neprašykite jo. Nuotraukoje, kurioje yra vienas žmogus, yra tik jo energija. Todėl kitas asmuo į ją žiūrėdamas, ilgainiui pradeda žiūrėti į mylimąjį ne kaip į partnerį, bet kaip į individualų asmenį. Jeigu norite turėti mylimojo nuotrauką, imkite tokią, kurioje jūs esate dviese.

 

Nuotraukų negalima plėšyti. Šis prietaras atsirado tada, kai nuotraukos pradėtos naudoti juodojoje magijoje.

 

Nuotraukų negalima laikyti viešai. Nuotraukų nerodyti tiems asmenims, su kuriais nesutariate, kuriais nepasitikite.

 

Nefotografuokite tose vietose, kuriose juntama neigiama energija.

 

Nepublikuokite ir nedovanokite mažų vaikų nuotraukų.

 

Nesifotografuokite prieš vestuves.

 

Nesifotografuokite nėštumo metu.

 

Neryški nuotrauka įspėja apie ligą.

 

Nesifotografuokite su žmogumi, kuris ruošiasi išvykti į tolimą ir ilgą kelionę – gali nebegrįžti.

 

Inf. šaltinis: www.kartomantija.lt

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
valdis

Teko internete žiūrėti rusų televizijos laidą apie ekstrasensus – keli tokie žmonės turėjo iš nuotraukų papasakoti apie juose pavaizduotus žmones. O nuotraukos jiems buvo rodomos apverstos. Kaip nekeista, visi neklysdami pasakė, kas nuotraukoje pavaizduota – vyras ar moteris, ir ar jie gyvi ar mirę. Tokia sėkmė atrodo įtartinai, todėl nemanau, kad tai iš anksto buvo televizininkų surežisuota – tokiu atveju kai kas bent kartą būtų “neatspėjęs”. Žinantieji teigia, kad informaciją apie asmenį išsaugo visi jo daiktai, taip pat ir drabužiai. O jeigu žmogus jaunas ir patrauklus, jam tai gali atnešti sėkmę – kad tuo įsitikinti, tereikia pavartyti žurnalus. Ir tokių… Skaityti daugiau »

kkk

Manau, kad tai yra paistalai

Taip pat skaitykite