Dėl šėtono motina išlupo akis savo sūnui

demonVisa meksikiečių šeima buvo nuteista kalėti už tai, jog per šėtono garbinimo ritualą išlupo akis penkiamečiam berniukui, rašo dailymail.co.uk. Fernando’ui Calebui Alvarado’ui Riosui buvo liepta iš pagarbos kartu su motina, seneliais, teta ir dėdėmis užmerkti akis tuo metu, kai jie šoko ratu ir kvietė šetoną pasirodyti.

 

Berniukui iš baimės atsisakius tai daryti, jo motina Carmen Garcia Rios griebė šaukštą ir su kitų šeimos narių pagalba išlupo berniukui akis. Šėtono garbintojus sugavo kaimynai, kurie išgirdo garsų dainavimą ir atėjo pažiūrėti, kas vyksta. Tuomet jie ir išgirdo klykiantį vaiką.

 

Vaiką suluošinusios šeimos kaimynas, paklaustas apie siaubingą įvykį, pasakojo negalėjęs patikėti, kad šeima garbino šetoną. “Žinojome, kad jie yra giliai tikintys, bet nenumanėme, kad garbina šėtoną. Tą dieną priėję prie namo išgirdome vaiko klyksmą, bet durų niekas neatidarė.

 

Pastebėję pro šalį einanti policininką, informavome jį apie situaciją ir jis su kolegomis įsiveržė į namą”, – pasakojo vyras. Policininkas vėliau patvirtino, kad įsiveržę į namus pamatė tikrą siaubo sceną – virš klykiančio vaiko buvo palinkę visi šeimos nariai, o dvi moterys buvo apsitaškiusios krauju. Tam, kad atitrauktų juos nuo vaiko, pareigūnams teko grasinti ginklu.

 

Šiandien, praėjus daugiau nei dvejiems metams nuo įvykio, teismas kiekvienam šėtoniškame rituale dalyvavusiam berniuko šeimos nariui paskyrė 30 metų kalėjime bausmę. Fernando’as po nelaimės buvo perkeltas į globos namus. Jam taip pat įdėtos stiklinės akys.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Lol

Vaikai skaito ir paskui prisigalvoja nesamoniu.O SEIPA PSIHINEI LIGONIAI!

oiiiiiiiiiii

baisu,tai įrodymas,kad velnias veikė per žmones..

Taip pat skaitykite