Myrtle Corbin – keturkojė moteris

Myrtle Corbin gimė Teksase, Kleburno mieste, 1868 metais ir išgyveno 60 metų. Dirbo gyvu eksponatu Barnumo cirke ir buvo tokia populiari, kad užsidirbdavo po 450 baksų per savaitę – milžiniškus tiems laikams pinigus. Taip buvo dėl to, kad ji turėjo dvi papildomas kojas. M. Corbin teigė galinti jas pajudinti, tačiau jos buvo per silpnos, kad kojomis būtų buvę galima eiti.

 

Sulaukusio devyniolikos, ji dar ir ištekėjo – už daktaro Clinton Bicknel. Medicininiai tyrimai parodė, kad dvi papildomos kojos priklausė apatinei nesusiformavusios sesers Siamo dvynės kūno daliai. Abi apatinės moters dalys puikiausiai funkcionavo, kalbant apie seksą ir vaikų gimdymą.

 

Myrtle_Corbin_by_JR_Applegate_c1880

 

To įrodymas – jos vaikai, 4 dukterys ir sūnus. Sklido gandai, kad trys vaikai gimė per vieną “organų komplektą”, o du – per kitą, mat moteris turėjo dvi vaginas. Nors tai ir neįrodyta, bet visai įmanoma, kadangi mėnesinės būdavo abejoms vaginoms.

 

myrtle_corbin2

 

Taip pat žinoma, kad normali buvo tik viena koja. Dvi “papildomos” buvo nevaldomos, o antroji nuosava – su defektu, tai matosi nuotraukoje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Wellin

O kas cia nuostabaus

Jaunėlis

O tai kas čia juokingo? Apskritai cirkuose išsigimėliai buvo rodomi,o iškrypėliai mėgavosi vaizdais !

zncis

Žinai unknown turėjo dvi, skaityt nemoki?

unknown

O tai pas ją ir dvi putkos buvo?

Diron

Siaubingai juokinga

Entigro

Del to cirke ir dirbo kad visus juokintu.

Taip pat skaitykite